Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGłowa do góry! Mimo wszystko myśl pozytywnie!MisiaMonisia wrote:Mieszkam na wsi i gdybym zrobiła bete w przychodni to cała wieś juz by wiedziała. A tego nie chce.
Żeby jechać do miasta musiałabym wziąć wolne w pracy a niestety w tym tygodniu nie mogę.
Poczekam sobie spokojnie na @
bo wiem ze i tak przyjdzie
😘
-
nick nieaktualnyNie smuc sie dopoki nie ma okresu jest nadzieja.A jezeli nie teraz to nastepny cykl-kiedys musi sie udac trzeba walczyc💜MisiaMonisia wrote:Niestety u mnie jedna krecha 😩
@ nadal brak....widocznie będę miała wydłużony cykl. Szkoda, liczyłam że w końcu się udało.
Zawieszam starania.....19 czerwca mam wizytę u gina. Poczekam spokojnie, zobaczę co mi powie.
MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
MisiaMonisia uważam podobnie jak ty, poczekaj na miesiączkę, bo wszystko wskazuje na to że ona przyjdzie, a w razie gdyby jednak się okazało inaczej to się mile zaskoczysz
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Też tak uważam... Trzeba próbować bo inaczej od nadmiaru myśli człowiek zwariuje..jagodowamery wrote:Z moim A stwierdziliśmy że nie ma co zwlekać 😄😅Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Julka walczyć będę mimo wszystko

Wcześniej walczyłem ponad 6 lat , wierzyłam ze kiedyś w końcu usłyszę słowo "mama".... i wywalczylam swoje Szczęście
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.....za pocieszenie....jesteście niezastąpione 😘❤
Julka lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Monisia kochana zawsze jest nadzieja póki ta cholera@@@@noe przychodzi... Trzymam kciuki❤️❤️
Jagodowamery działaj działaj 😁😁😉😉😉
jagodowamery lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Też tak uważam... Trzeba próbować bo inaczej od nadmiaru myśli człowiek zwariuje..
Nie widzieliśmy się trochę, bo on za granicą pracuje, przyjechał na jedną noc to się musieliśmy nacieszyć sobą.
Niestety z Mamą nie najlepiej i trzeba jeździć i odwiedzać ją. Jest w hospicjum już drugi tydzień. Rak to straszna choroba. Zmora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 13:03
-
nick nieaktualnyBardzo ci wspolczuje .Najgorsze jest ze trzeba patrzec na cierpienie nsjblizszej osoby a niewiele mozna zrobic.Oby Twojej mamie sie polepszylo.😙jagodowamery wrote:Nie widzieliśmy się trochę, bo on za granicą pracuje, przyjechał na jedną noc to się musieliśmy nacieszyć sobą.
Niestety z Mamą nie najlepiej i trzeba jeździć i odwiedzać ją. Jest w hospicjum już drugi tydzień. Rak to straszna choroba. Zmora. -
nick nieaktualny
-
Przykro mi bardzo!jagodowamery wrote:To nie moja mama, tylko mojego Artura. Ja już nie mam rodziców.
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
30.01. II USG prenatalne

-
Właśnie zawitała do mnie @.
Żałuję że zrobiłam rano ten test. Mogłam cierpliwie poczekać.
Nauczka na przyszłość!
No nic .... nowy cykl nowe możliwości 😜 Może jednak w tym cyklu tez podejmiemy starania....zobaczymy.....obecnie mam z mężem ciche dni 😂
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
30.01. II USG prenatalne

-
MisiaMonisia wrote:Właśnie zawitała do mnie @.
Żałuję że zrobiłam rano ten test. Mogłam cierpliwie poczekać.
Nauczka na przyszłość!
No nic .... nowy cykl nowe możliwości 😜 Może jednak w tym cyklu tez podejmiemy starania....zobaczymy.....obecnie mam z mężem ciche dni 😂
Oj przykro mi ;(
Ale masz racje nowy cykl to nowe możliwości. Uda się. -
Ahhhhh Mery najgorsza jest ta świadomość, że ktoś cierpi... Jeszcze ktoś tak bliski jak bądź co bądź teściowa ( w zależności jakie stosunki były między wami) niestety już tak jest, ze jeden musi zrobić miejsce drugiemu...jagodowamery wrote:Nie widzieliśmy się trochę, bo on za granicą pracuje, przyjechał na jedną noc to się musieliśmy nacieszyć sobą.
Niestety z Mamą nie najlepiej i trzeba jeździć i odwiedzać ją. Jest w hospicjum już drugi tydzień. Rak to straszna choroba. Zmora.Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nie mam dobrych wieści.
Endometrium ładne 10 mm, ale ciałko żółte niewidoczne. Lekarz nie jest pewien na 100% ale raczej brak, nie chce mnie zwodzić. To by tłumaczyło niskie temperatury. Taka dawka pregnylu i nie pękło albo się wchłonął...
Jestem załamana
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Ahhhhh Mery najgorsza jest ta świadomość, że ktoś cierpi... Jeszcze ktoś tak bliski jak bądź co bądź teściowa ( w zależności jakie stosunki były między wami) niestety już tak jest, ze jeden musi zrobić miejsce drugiemu...
Ciągle ktoś bliski odchodzi. Teraz czas na nowe życie. Mamy dobre relacje ze sobą. -
Teraz już nie zrobimy i tak, a w kolejnym cyklu jeszcze większa dawka clostilbegyt. Zastrzyków mam na razie nie kupować, żeby „nie przywołać”.Ania 89 wrote:Olaa a lekarz ma jakiś na to pomysł?
Próbował mnie pocieszyć, ze może coś tam jest... -
Monisia ojjjjj przykro mi 😔 MMA nadzieję że kolejny cykl będzie owocny!!! Trzymam w dalszym ciągu kciuki❤️
Jagodowamery kochana współczuję straty rodziców i chorej bliskiej osoby😢
34Lata
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
OlaaM czyli musisz zwiększyć dawkę leku i tylko tyle? Nic więcej?34Lata