Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Nie pamietam kiedy ostatnio tak rano wstałam!
Od 3 dni mam cholerny ból jajników. Tak jak kiedyś przy torbieli 🙄 nawet ❤️ Sprawiają mi ból.
Wykres to góry i doliny. Już mi się mierzyć odechciewa. Szyjka cały czas wysoko. Ani razu nie wyczułam jej nisko (a dziś 17dc)
Rozmawiałam wczoraj z przyszłym i powiedział żebym się nie martwiła i zaczniemy jeździć na spokojnie do lekarza od lipca- zaraz po ślubie.
Dzisiaj mogę powiedzieć ze został nam równy miesiąc! 😍
Od razu po wyjeżdżamy do Sopotu na sesje i na odpoczynek do hotelu w którym się zaręczyliśmy. Damy głowom odetchnąć
Sama na własna rękę zaczęłam brać dupka od 16 dc. Nie wiem w sumie po co 😂
Życzę Wam wszystkim miłego dnia👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyJagodowa u mnie podobnie mąż też raz chce raz Niechce albo wogole o tym nie mówi
Chociaż ostatnio W trakcie serduszkowania mówi do mnie " o nie nie tak - inaczej żeby było głębiej " wiadomo co miał na myśli
Ja znów praktycznie wogole przestałam o tym mówić
U Ciebie może to wyglądać troszkę inaczej ze względu na mamę, jej stan się pogorszył pewnie się martwi zwyczajnie chora mama = dziecko
Faceci podchodzą do sprawy bardzo odpowiedzialnie ( Nie wszyscy ) ale akurat to się chwali
Jedyne co mi zostało napisać to chyba słowo: cierpliwość- poczekaj będzie dobrze sam przyjdzie:-)
Adaśka To już miesiąc i nastąpi jeden z ważniejszych dni w Twoim / Waszym życiu:-)
Organizm może swirowac dużo stresu za Tobą i przed pewnie jakieś zawirowania z ta temperatura - posłuchaj rady przyszłego zobaczysz że po ślubie wszystko się unormuje i być może lekarz będzie zbędny:-)
Nera zaglądam z rana na Twój wykres i oczekuje skoku A Ty sobie jeszcze zapewne smacznie śpisz:-)
U mnie hmm , dalej to samo testy negatywne temperatura stała niska śluz nie plodny więc możliwe że owu nie będzie- szkoda
Będę wracać do starań dopiero późna jesienią jak nie na zimę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Nera pieknie ci tempka odbila
oj oj testowanie sie szykuje
u mnie ovufriend pokazalo mi owulacje w niedziele a wiem ze byla w pon (z monitoringu) da sie to jakos zmienic recznie ?
Zaznacz sobie szczyt na monitoringu i plusikowy test owulacyjny -
nick nieaktualny
-
Ania 89 wrote:Cytrynka i jak u Ciebie jak sytuacja?Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Nera1986 wrote:Anetka32 ja mierze temperaturę o 7
Babydust1 nie łudzę się, że coś jest na rzeczy choć to mój pierwszy piękny wykres jaki posiadałamale sama mowilas ze bedziesz testowac jak cos bedzie inaczej
wykres juz jest inny
moze jednak wyluzowanie cos tam dalo
sama pisalas ze seksik byl ektsra
moze akurat
-
babydust1 wrote:no wiem ze lepiej sie nie nakrecac bo potem bardziej boli
ale sama mowilas ze bedziesz testowac jak cos bedzie inaczej
wykres juz jest inny
moze jednak wyluzowanie cos tam dalo
sama pisalas ze seksik byl ektsra
moze akurat
Co racja to racja. To był pierwszy ekstra sex od pół roku bez spiny. Już przerabiałam skok 12dpo 37,20 I w kolejny dzień diametralny spadek także równie dobrze teraz może być odwrotnie . Pięknie wysoka a na koniec jebut w dół. Dobrze ,że odpusciłam ten cykl bo rozczarowanie bardzo by bolało . Zaś w następnym miesiącu nieuniknione jeśli się nie uda bo pokładam nadzieję w 6cs -urodzinowym 😏W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie