X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz starania są wstrzymane. Powiedziałam że skoro tak stawia sprawę to celibat do ślubu.😅

adaska lubi tę wiadomość

• adaska Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Nie pamietam kiedy ostatnio tak rano wstałam!
    Od 3 dni mam cholerny ból jajników. Tak jak kiedyś przy torbieli 🙄 nawet ❤️ Sprawiają mi ból.
    Wykres to góry i doliny. Już mi się mierzyć odechciewa. Szyjka cały czas wysoko. Ani razu nie wyczułam jej nisko (a dziś 17dc)
    Rozmawiałam wczoraj z przyszłym i powiedział żebym się nie martwiła i zaczniemy jeździć na spokojnie do lekarza od lipca- zaraz po ślubie.
    Dzisiaj mogę powiedzieć ze został nam równy miesiąc! 😍
    Od razu po wyjeżdżamy do Sopotu na sesje i na odpoczynek do hotelu w którym się zaręczyliśmy. Damy głowom odetchnąć :)
    Sama na własna rękę zaczęłam brać dupka od 16 dc. Nie wiem w sumie po co 😂
    Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa u mnie podobnie mąż też raz chce raz Niechce albo wogole o tym nie mówi
    Chociaż ostatnio W trakcie serduszkowania mówi do mnie " o nie nie tak - inaczej żeby było głębiej " wiadomo co miał na myśli
    Ja znów praktycznie wogole przestałam o tym mówić
    U Ciebie może to wyglądać troszkę inaczej ze względu na mamę, jej stan się pogorszył pewnie się martwi zwyczajnie chora mama = dziecko
    Faceci podchodzą do sprawy bardzo odpowiedzialnie ( Nie wszyscy ) ale akurat to się chwali
    Jedyne co mi zostało napisać to chyba słowo: cierpliwość- poczekaj będzie dobrze sam przyjdzie:-)

Adaśka To już miesiąc i nastąpi jeden z ważniejszych dni w Twoim / Waszym życiu:-)
    Organizm może swirowac dużo stresu za Tobą i przed pewnie jakieś zawirowania z ta temperatura - posłuchaj rady przyszłego zobaczysz że po ślubie wszystko się unormuje i być może lekarz będzie zbędny:-)

Nera zaglądam z rana na Twój wykres i oczekuje skoku A Ty sobie jeszcze zapewne smacznie śpisz:-)

U mnie hmm , dalej to samo testy negatywne temperatura stała niska śluz nie plodny więc możliwe że owu nie będzie- szkoda :-(
    Będę wracać do starań dopiero późna jesienią jak nie na zimę

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spadek temp., mam 16 dzień cyklu. Jutro wizyta u ginekolog. Zobaczymy co ona na to wszystko. Chciałabym żeby od strony ginekologicznej, wszystko było okay.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    U mnie spadek temp., mam 16 dzień cyklu. Jutro wizyta u ginekolog. Zobaczymy co ona na to wszystko. Chciałabym żeby od strony ginekologicznej, wszystko było okay.

No całkiem zacny ten Twój spadek:-)

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ten cykl poszedł na straty. Eh wczoraj nie było serduszka:(

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    preg.png
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera pieknie ci tempka odbila :)
    oj oj testowanie sie szykuje :)

u mnie ovufriend pokazalo mi owulacje w niedziele a wiem ze byla w pon (z monitoringu) da sie to jakos zmienic recznie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 08:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babydust1 wrote:
    Nera pieknie ci tempka odbila :)
    oj oj testowanie sie szykuje :)

u mnie ovufriend pokazalo mi owulacje w niedziele a wiem ze byla w pon (z monitoringu) da sie to jakos zmienic recznie ?

Zaznacz sobie szczyt na monitoringu i plusikowy test owulacyjny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    A u mnie ten cykl poszedł na straty. Eh wczoraj nie było serduszka:(

To dziś dopedz chłopa , wiele wykresów ciazowych dziewczyn pokazuje serduszka dzień po ;-)

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj to był tak zmęczony po dodatkowej robocie że nie miał na nic siły i tylko myślał o spaniu eh... Jagodowa ha ha a ślub kiedy?:) ;) Trzymam kciuki żeby było u Ciebie wszystko dobrze po wizycie. Nera oby ten spadek to było to:)

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka i jak u Ciebie jak sytuacja?

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka dzięki za pocieszenie:) a jakoś i tak myślę że nic by z tego nie było. Temp będę sprawdzała czy w ogóle będzie skok temperatury:)

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • Cytrynka648 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2019, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Cytrynka i jak u Ciebie jak sytuacja?
    Zaraz wybieram się na IP, bo nad ranem zaczął mnie cholernie boleć lewy jajnik. :/

Wiek 26 lat
    14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
    Pierworodny, nasza duma 😊
    26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
    05.2019 - ciąża biochemiczna :(

03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
    Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
    22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Zaznacz sobie szczyt na monitoringu i plusikowy test owulacyjny :-)
    probowalam ale nic sie nie zminilo

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Cytrynka daj znać jak już będziesz po badaniach. Oby wszystko było dobrze

06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    preg.png
  • Nera1986 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 ja mierze temperaturę o 7 :)

Babydust1 nie łudzę się, że coś jest na rzeczy choć to mój pierwszy piękny wykres jaki posiadałam

W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka648 wrote:
    Zaraz wybieram się na IP, bo nad ranem zaczął mnie cholernie boleć lewy jajnik. :/
    trzymam kciuki zeby nic zlego nie wyszlo :(

• babydust1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera1986 wrote:
    Anetka32 ja mierze temperaturę o 7 :)

Babydust1 nie łudzę się, że coś jest na rzeczy choć to mój pierwszy piękny wykres jaki posiadałam
    no wiem ze lepiej sie nie nakrecac bo potem bardziej boli :( ale sama mowilas ze bedziesz testowac jak cos bedzie inaczej :) wykres juz jest inny :) moze jednak wyluzowanie cos tam dalo :) sama pisalas ze seksik byl ektsra :D :D moze akurat :)

• Nera1986 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babydust1 wrote:
    no wiem ze lepiej sie nie nakrecac bo potem bardziej boli :( ale sama mowilas ze bedziesz testowac jak cos bedzie inaczej :) wykres juz jest inny :) moze jednak wyluzowanie cos tam dalo :) sama pisalas ze seksik byl ektsra :D :D moze akurat :)

Co racja to racja. To był pierwszy ekstra sex od pół roku bez spiny. Już przerabiałam skok 12dpo 37,20 I w kolejny dzień diametralny spadek także równie dobrze teraz może być odwrotnie . Pięknie wysoka a na koniec jebut w dół. Dobrze ,że odpusciłam ten cykl bo rozczarowanie bardzo by bolało . Zaś w następnym miesiącu nieuniknione jeśli się nie uda bo pokładam nadzieję w 6cs -urodzinowym 😏

W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie

o1489x0hv91qnmu5.png
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skok w 12 dpo jest troche za pozno ale 7dpo to taki wlasnie idealny :) trzymam kciuki :) sama bym chciala taki wykresik zobaczyc teraz

‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ