Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:Nera jaki ladny spadek masz dzisiaj
trzymam kciuki
jak dobrze pamietam poprzednie twoje cykle to raczej takie plaskie wykresy mialas
Również mam urodziny w czerwcuW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Hej dziewuszki:*
Mam nadzieję, że wszystko u was w porządku i pogoda taka piękna jak u mnie. Niestety tylko pogoda. W miarę pozbierałam się po tym co się stało...
Dzisiaj zrobiłam kontrolnie test, żeby zobaczyć czy beta już ładnie spadła. Lekarka powiedziała, że przy biochemicznej mogę się starać od razu a tu lipa bo test nadal wyraźnie pozytywny.
Do lekarza jestem umówiona dopiero na 31 maja ale zastanawiam się czy nie iść wcześniej bo z tyłu głowy majaczy mi wizja pozamacicznej.
Nie wiem co robić...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76ff5224f044.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 11:45
Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Mery myślę tak jak Ola faceci też przeżywają to na swój sposób nie zawsze potrafią o tym mówić i czasami powiedzą coś głupiego A wcale tak nie myślą. Daj mu trochę czasu staraj się unikać trochę tematu dziecka s zobaczysz wszystko się ułoży. Trzymaj się mocno
Z tym że ja nie poruszam tematu dziecka. Wspomnialam tylko o badaniach na tarczycę, a on się strasznie oburzył. Rozczarowałam się strasznie tym, że powiedział stanowczo "Ja się nie staram". Przez miesiące brałam leki, chociaż dla uregulowania cyklu, żeby było dobrze. A on zmienił zdanie tylko dlatego, że z Mamą jest gorzej. Kiedy podejmowaliśmy decyzję to było jeszcze dobrze z nią, więc nie rozumiem takiego tłumaczenia. -
nick nieaktualny
-
Szarlotka wrote:Witajcie dziewczyny chciałam Was bardziej doświadczonych zapytać .. dzisiaj mam 30 dc owulacja była 14 dnia dziś test pokazał cień cienia A beta z krwi 9.43 ... to chyba trochę za mało... pewnie nic z tego ...
Spokojnie, najważniejszy jest przyrost. Powtórz za dwa dni betęna pewno będzie dobrze!!
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka wrote:Witajcie dziewczyny chciałam Was bardziej doświadczonych zapytać .. dzisiaj mam 30 dc owulacja była 14 dnia dziś test pokazał cień cienia A beta z krwi 9.43 ... to chyba trochę za mało... pewnie nic z tego ...
ale nic nie jest przesadzone
moze po prostu maluszek pozno sie implantowal
sprawdz po 2 dniach co dalej
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jagodowa a co ma jedno z drugim wspólnego? Sam fakt że człowiek się nie zabezpiecza jest równoznaczne ze liczy się z ciążą. A też po to się ma faceta aby móc o wszystkim porozmawiać
Ania, od samego początku wyczuwam w Twoich wypowiedziach sarkazm, więc wolałabym żebyś zachowała go dla siebie. To że się wygadalam nie oznacza, że nie przeprowadziłam rozmowy ze swoim partnerem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagodowa absolutnie źle mnie zrozumiałaś. Bardziej chodziło mi o to że mój partner też niby chce niby nie. Także absolutnie nie ma tu sarkazmu. Faceci dziwni są i o to mi chodziło. Tak samo mój niby nie wie czy chce a sypiamy bez zabezpieczenia. A to jedno wyklucza drugie. Gdyby bardzo nie chciał to zabezpieczenie by było obowiązkowe. Jak Cię uraziłam to nie chciałam. Intencje miałam dobre:)
-
Jagodowa chciałam Cię pocieszyć bo niedawno sama pisałam że mój partner jednak nie chce póki co kolejnego dziecka a sypiamy bez zabezpieczenia. Czyli nie jest tak że na pewno nie chce:) na pewno z Twoim jest tak samo tylko ma teraz ciezki czas. Także po burzy wyjdzie słońce:)
-
Hej dziewczyny, dawno się nie udzielałam ale śledzę na bieżąco wasze losy😌. Mąż już nie może słuchać mojego gadania o owulacji, testach i tak dalej 😂 więc muszę się tu wyglądać. To tak naprawdę pierwszy nasz cykl starań na maksa i ciekawość mnie zżera czy wszystko pójdzie ok. Wczoraj byłam u gina, twierdzi, że wszystko ok. Z USG wywnioskował że owulacja ma być lada moment, także wczoraj nie obeszło się bez ❤️. Dziś skok temperatury więc chyba się już odbyła no i już zaczynam wariować 😵. Jak wytrwać do testowania!?
Uff odrazu mi lepiej... 😌Ona: 29lat On: 28
Starania od: 4.2019
3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
8.9.2020- zamrożenie plemników
22.10.20- Start 💉
4.11.20- Punkcja: 8 oocytów, 5 dojrzałych, 4 zapłodniły się
6.11.20- Transfer 2x dwudniowych zarodków
13.11.20- cień cienia na teście 🍀
20.11.20- 14dpt- HCG 521
25.11.20- 18dpt- HCG 3000
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jagodowa absolutnie źle mnie zrozumiałaś. Bardziej chodziło mi o to że mój partner też niby chce niby nie. Także absolutnie nie ma tu sarkazmu. Faceci dziwni są i o to mi chodziło. Tak samo mój niby nie wie czy chce a sypiamy bez zabezpieczenia. A to jedno wyklucza drugie. Gdyby bardzo nie chciał to zabezpieczenie by było obowiązkowe. Jak Cię uraziłam to nie chciałam. Intencje miałam dobre:)
Przepraszam, ale też wszystko przeżywam. Ostatnio jest naprawdę trudny czas. Mam takie samo zdanie tu niby nie chce a się nie zabezpiecza. Ja przez kilka miesięcy brałam antykoncepcję, rok temu przestałam brac, bo ona miała mi tylko cykl uregulować. A wiadomo jak to z tabletkami. Teraz nie mam zamiaru brać, zabezpieczać się w taki sposób. Wtedy się bardziej nakręcałam "zapomniałam to zapewne szanse na ciążę są większe". Nic, czuł presję z mojej strony, tylko ja mu nie dałam odczuć jej, więc nie wiem może po prostu ma gorszy czas i dlatego wszystko odbiera inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 00:26