Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzuje kłucie w dole brzucha, skurcz tak jakby. Te skurcze nawet czuje TAM w środku, to znaczy w macicy...i promieniujący ból aż do tyłu przy kości ogonowej. Nera, chyba właśnie mam owulacje, wcale nie jestem po. Dzięki za interpretację. Aaa i głowa mnie boli od samego popołudnia w pracy, do tej chwili nie przestała. Aż się niedobrze robi. Dzisiaj o 15:20 wizyta. Stresuje się. Przynajmniej dowiem się może czy wszystko ze mną w porządku..
Ciężki to był dzieńW piątek jeszcze bardziej ciężki - pogrzeb
Dziękuję wszystkim dziewczynom za słowa otuchy i wyrazy współczucia. Nie jestem w stanie odpowiedzieć każdej z osobna. Jesteście kochane!
Uciekam spać. Dobrej nocy.;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 01:38
-
A Ja jednak spóźniłam się z serduszkiem. Bo jakby nie patrzeć pomimo wcześniejszym przebudzeniu przez córę i nocą szklaneczki piwa to temperatura poszła w górę to za pewne już po owu. Bo nie sądzę że te dwa czynniki tak mega by zakłóciły temperature. No cóż cykl na straty
-
babydust1 wrote:Mery wpolczuje
Nera taki spadek to tez o niczym nie przesadzawazne zeby poszla w gore jeszcze
U mnie przesądza . Taka temperaturę mam w @
Do tego wiesz jak to jest gdy czujesz ,że nie ten cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 07:55
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodowa moje kondolencje
U mnie ciekawostka wczoraj test pokazał dwie krechy ( test owulacyjny) poinformowalam męża A dziś to totalny bladziochnie rozumiem:-(
Śluz jest wodnisty i tyle go co kot naplakal
No i ta temperatura dziś wstaje i znów to samo 36.1 ! No chyba mam termometr zepsuty ha ha
Brawo ja
Nera hmm dziwne to jest ale Twój wykres jakby pokazał próbę zagniezdzenia
Może właśnie w tym tkwi przyczyna?
Ania według mnie piwo może zakłócić temperaturę ale nie mam pewności czy 1 szklanka
Edit : Sprawdziłam termometr działa normalnie, co z tą temperatura ?
Nera Ty taka obeznana why ona jest taka stała? Co jest nie tak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 10:54
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:
Nera hmm dziwne to jest ale Twój wykres jakby pokazał próbę zagniezdzenia
Może właśnie w tym tkwi przyczyna?
Edit : Sprawdziłam termometr działa normalnie, co z tą temperatura ?
Nera Ty taka obeznana why ona jest taka stała? Co jest nie tak ?
Moje macica jest już w nie najlepszym stanie i lekarz uprzedzał ,że może odrzucać "obcego" także wcale mnie to nie zdziwi a na to lekarstwa nie ma .
jagodowamery - jak ze śluzem (tym przy szyjce) i z szyjką?
Ania 89 - myślę ,że odpowiadając to jak wróżenie z fusów,ale Anetka może mieć rację ... W dzień spadku okropnie się czułam i stan podgorączkowy 37 , na drugi dzień wszystko jak ręką odjął
Anetka32 - nie widzę Twojego wykresuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 11:42
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
27 czerwca kończy mi się pakiet na Ovu ( akurat termin @ cyklu urodzinowego ) i to byłoby chyba na tyle starań. Już jestem znudzona tym wszystkim .Dobrze,że nie doszukuje się objawów i nie mam parcia na testowanie bo już dawno pierdolca bym dostałaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Anetka moja temperatura też jakoś dziwnie się zachowuje i już też myślałam że może termometr się zapsol ale jednak działa ten cykl jakiś dziwny mam brać duphaston ale sama nie wiem kiedy bo wszystko takie jakieś dziwne
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Moje macica jest już w nie najlepszym stanie i lekarz uprzedzał ,że może odrzucać "obcego" także wcale mnie to nie zdziwi a na to lekarstwa nie ma .
jagodowamery - jak ze śluzem (tym przy szyjce) i z szyjką?
Ania 89 - myślę ,że odpowiadając to jak wróżenie z fusów,ale Anetka może mieć rację ... W dzień spadku okropnie się czułam i stan podgorączkowy 37 , na drugi dzień wszystko jak ręką odjął
Anetka32 - nie widzę Twojego wykresu
Nie sprawdzalam nie badalam dzisiaj. Wczoraj wieczorem też nie. Dzisiaj się dowiem co jest grane w którym momencie cyklu jestem.
Mam 17 dzień i szczerze kiepsko się czuje. Jakbym miała stan podgoraczkowy właśnie.
Od wczoraj miałam brać luteinę, ale nie myślę wcale i nie wzięłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 12:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem przed owulacją. Pęcherzyki dwa w prawym jajniku, jeden w lewym - 15mm. Endometrium trójlinijne, ale za cienkie. Owulacja będzie prawdopodobnie około soboty/niedzieli. Dostałam estrofem od dzisiaj przez 7 dni, po estrofemie luteina dopochwowo i czekanie na okres, który według wyliczeń będzie tak jak poprzedni po 30 paru dniach. Jeśli nie będzie miesiączki to test do wykonania... z tym że wspomniałam że raczej wstrzymane starania są. Lekarka mówiła że mimo wszystko może się uda jednak coś spróbować. Dobrze że nie wzięłam luteiny wczoraj, bo zastrzymałaby owulację. Od następnego cyklu Clo, estrofem, luteina i Ovarin. Ze strony ginekologicznej wszystko w porządku. Jedynie co to badanie na tarczycę jeszcze jedno do zrobienia (TPO?). Nie zapamiętałam nazwy... dodatkowo konsultacja z endokrynolog.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 17:04
-
mery to jest ciekawe co napisalas bo ostatnnio po tych przejsciach bywalam u roznych ginow i wszyscy po kolei pisali mi ze przed owu mam endometrium jednorodne a ty przed owu masz trojlinijne ...
jak to z tym jest hahaw necie tez spotykam sie raz z tym ze trojlinijne jest przed owu a raz ze po owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:mery to jest ciekawe co napisalas bo ostatnnio po tych przejsciach bywalam u roznych ginow i wszyscy po kolei pisali mi ze przed owu mam endometrium jednorodne a ty przed owu masz trojlinijne ...
jak to z tym jest hahaw necie tez spotykam sie raz z tym ze trojlinijne jest przed owu a raz ze po owu
Endometrium trójlinijne jest przed owulacją, a po staje się jednorodne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 19:13
-
nick nieaktualny