Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:ja bym na twoim miejscy tylko na wszelki wypadek kiedy ci sie uda poprosila o duphaston
dlugo sie starasz masz jedna strate za soba , czulabym sie bezpieczniejsza z lekami
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:A ja się zmartwiłam. Tylko czy słusznie?
aby wszystko dopracowane i nic nie umkneło 😊😁W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Póki co ja bym się wcale nie zamartwiała tylko mierzyłam dalej temperaturę i rozmyslaniem o weselu się zajęła czy
aby wszystko dopracowane i nic nie umkneło 😊😁Nera1986 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
Jagodowa ja się trochę znam. Może cykl bezowulacyjny? A dobrze mierzysz temperaturę
? Bo ja za płytko wkładałam termometr i Nera mnie poprawiła w czym tkwi problem:)
-
Ania 89 wrote:Jagodowa ja się trochę znam. Może cykl bezowulacyjny? A dobrze mierzysz temperaturę
? Bo ja za płytko wkładałam termometr i Nera mnie poprawiła w czym tkwi problem:)
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jagodowa ja się trochę znam. Może cykl bezowulacyjny? A dobrze mierzysz temperaturę
Raczej nie. Wiem to po monitoringu. Za płytko też nie mierze, bo jak czuje opór to dalej nie wkładam na siłę termometru. Po prostu tak jest, widocznie mam wahania. Poza tym nie mam porównania. Ostatni raz mierzyłam temperaturę 2 lata temu. -
jagodowamery wrote:Raczej nie. Wiem to po monitoringu. Za płytko też nie mierze, bo jak czuje opór to dalej nie wkładam na siłę termometru. Po prostu tak jest, widocznie mam wahania. Poza tym nie mam porównania. Ostatni raz mierzyłam temperaturę 2 lata temu.
Więc masz w sumie cykl "do góry nogami " . Fajnie jakby i odwrotnie się zakończył niż inne ♡W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Więc masz w sumie cykl "do góry nogami " . Fajnie jakby i odwrotnie się zakończył niż inne ♡
Jak dla mnie to nie zakończył się tym, o czym myślisz. Nie tym razem. Nie ten cykl to następny. A czemu takie góry i doliny, to jeden tam u góry tylko wie. Coś knuje kombinatorkolejny raz strzał w kolano
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodowa a może to ta wczorajsza biegunka zaburzyła tempke?
Iza to super ze wracasz już do starań! Trzymam mocno kciuki! Tym razem będzie wszystko na pewno dobrze bo Twój organizm jest już mądrzejszy o te 1 ciążedawaj znać nam koniecznie!
izka2503 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasia, nie wiem, ale możliwe. Pierwszy raz w cyklu zdarzyła mi się taka sytuacja, że do wieczora ustąpiło, a później od popołudnia następnego dnia znowu podobna sytuacja. Z tym, że już bym tego wczoraj nie nazwała biegunką.
Dzisiaj temperatura znowu poszła lekko w górę.
Zobaczymy jak się zachowa w najbliższym czasie -
nick nieaktualnyHejka
U mnie znów temperatura pnie się w górę aż dziś osikalam patyk - negatyw
Martwi mnie to że niby tempka ładna A objawow zwyczajnie brak czasem brzuch zaboli miesiaczkowo A tak to nic kompletnie cycki flaki
Dodatkowo od czasu do czasu pojawia się strzep plodnego śluzu- takie czary mary:-/
Ten cykl jakiś popieprzony.
Małz chodzi od 3 dni jakby miał Pms
A ja przez pomyłkę rozmawiajac z mama mówię do niej " zaraz będziemy" jakby ja w dwóch osobach to chyba znak
HahaNera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetka ja w cyklu w którym się udało tez nie miałam żadnych ciążowych objawów. Wszystkie jak w każdym cyklu przed @. Cycki flaki to mam nadal od praktycznie samego początku... może z pare dni po terminie mnie pobolały. A śluz płodny w późniejszym etapie tez u mnie wystąpił także jeszcze nic nie skreślaj
-
Dziewczyny jestem po wizycie i jak to powiedział lekarz: piorun dwa razy w to samo miejsce nie trafił, Oliwka jest zdrowa jak ryba. Teraz w końcu w pełni mogę się cieszyć ta ciąża
no i ma już pół kilo także duża dziewczyna nam rośnie
Masia, Nera1986, babydust1, MisiaMonisia, adaska, DzulkaJ, Gula, Winter86 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.