Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Spokojnie , już kilku krotnie miałam prog powyżej 25 i w ciąży nie byłam- kiedy odstawilas luteine ?
A ja no panika już oczywiście gapie się na ten test no widzę ten cien - I to nie jest cien cienia ! Poprostu cien ... A z drugiej strony rano sikalam 10 i był jak wół negatyw, no jak wpadł do kawy to pozytyw no ale nic na nim wcześniej nie było
Teraz 25 i widać. Ciekawe co to będzie.
Szczerze myślałam że to już koniec nakrecania . Mówię mam ostatni nasikam i koniec A tu takie coś.
Luteine odstawiłam 03.06 - ale ciągle brałam ją na wywołanie okresu, najwyższy wynik jaki miałam przy braniu luteiny czy też nie braniu, to jedynie 5.59. Było to 28 listopada 2018 w 32 dniu cyklu, a miesiączka wystąpiła wtedy 01.12. Martwi mnie że coś jest nie tak i dlatego też mogło wzrosnąć. Owulacje miałam według obliczeń ginekolog 12 dni temu, więc trochę za wysoki poziom. -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:test dobrze robić 14dnia fazy lutealnej a jeszcze lepiej 16 dnia
Twoim zdaniem Nera było za wcześnie na test?
Dzisiaj 32 dzień cyklu, że niby mam mieć taki wysoki progesteron na jakies 2 dni przed okresem? Jaja jakies. Ginekolog mówiła o teście w 34 dniu cyklu w przypadku nie wystąpienia @. Nie posluchalam jej heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 19:43
-
jagodowamery wrote:Twoim zdaniem Nera było za wcześnie na test?
Dzisiaj 32 dzień cyklu, że niby mam mieć taki wysoki progesteron na jakies 2 dni przed okresem? Jaja jakies. Ginekolog mówiła o teście w 34 dniu cyklu w przypadku nie wystąpienia @. Nie posluchalam jej hehe
Moim zdaniem za wcześnie .Mam zasadę - testowanie minimum dzień po terminie @ mojej koleżance 14dpo nie wyszedł a dopiero 16dpo blada kreska i beta 78 (już pisałam nie raz)W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, napisałam do mojej ginekolog o wyniku badania, podałam co mi wyszło i że nie wiem jak interpretować przy 32 dniu cyklu. Dopisałam jeszcze że cykle 34 dniowe. Odpisała
"Proszę oznaczyć jeszcze bHCG"
Czekam do poniedziałku. Myślę że nic się nie przydarzy po drodze. Wychodzi na to, że na test z moczu za wcześnie jeszcze.
Ola to może być nadżerka, najlepiej niech obejrzy to ginekolog -
jagodowamery wrote:Dziewczynki, napisałam do mojej ginekolog o wyniku badania, podałam co mi wyszło i że nie wiem jak interpretować przy 32 dniu cyklu. Dopisałam jeszcze że cykle 34 dniowe. Odpisała
"Proszę oznaczyć jeszcze bHCG"
Czekam do poniedziałku. Myślę że nic się nie przydarzy po drodze. Wychodzi na to, że na test z moczu za wcześnie jeszcze.
Ola to może być nadżerka, najlepiej niech obejrzy to ginekologidz na bete jutro z rana - u nas pelno jest labow czynnych w sobote
i za kilka godzin bedziesz wiedziala co i jak
jak masz luteine i ja odstawilas to ja bym nie czekala
-
Anetka32 wrote:Mam dosyć.
Zrobiłam znowu test wyszła wyraźną kreska od samego początku tzn wyraźny cień- bobo test. Nie trzeba się specjalnie przyglądac żeby ja ujrzeć. Mąż w domu więc nie mam jak zdjęcia wrzucić A potem to już będzie po ptakach
Rozwalam sobie tylko łeb Tym wszystkimNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Jagodowamery czekam jak na szpilkach na dalszy rozwój sytuacji
oj by się chłop ucieszył
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyDziewczyny nie mogę
jutro mam na 6 do 16stej, więc nie dam rady. Poczekam do poniedziałku. W pracy i tak się ociągam ostatnio to jeden dzień dłużej tego lenistwa nic nie zmieni 🤷♀️🤣 jeszcze przyszły tydzień byle by wytrzymać. Akurat mam popoludnia w przyszłym tygodniu, to może uda mi się ponowić betę w środę jakby w poniedziałek wyszło że jednak.