Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka plamienia mogą być jeszcze po zagnieżdżeniu. Pękło wtedy jakieś naczynko i teraz po prostu wyleciało
brązowe plamienie to stara krew
mój ginekolog kazał się takimi w ogóle nie przejmować
ja plamie ze względu na polip doczesnowy, który się wytworzył gdzieś koło 10tc. Co jakiś czas i kilka dni spokoju
wiem jaki to niemiły widok bo ja do tej pory przeżywam masakrę jak widzę brudna wkładkę 😊 ale nic się nie martw. Skoro beta przyrasta to na pewno wszystko ok!!!
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Anetka plamienia mogą być jeszcze po zagnieżdżeniu. Pękło wtedy jakieś naczynko i teraz po prostu wyleciało
brązowe plamienie to stara krew
mój ginekolog kazał się takimi w ogóle nie przejmować
ja plamie ze względu na polip doczesnowy, który się wytworzył gdzieś koło 10tc. Co jakiś czas i kilka dni spokoju
wiem jaki to niemiły widok bo ja do tej pory przeżywam masakrę jak widzę brudna wkładkę 😊 ale nic się nie martw. Skoro beta przyrasta to na pewno wszystko ok!!!
Możliwe że tak jest bo znalazłam kilka strzepkow brązowych na papierze...
-
Dziewczyny nie mam @ od dwóch dni. W dzień @ miałam brazowe plamienia teraz złapał mnie nagły tak silny ból podbrzusza, ze nawet nie jestem w stanie wstać z łóżka. Jutro mam ginekologa, ale nie wiem co jest i jsk mogę sobie teraz ulżyć bo leżę plackiem i czuje tylko ten straszny ból👩🏻💼31 🧔🏻♂️32
Endometrioza IV stopnia
Adenomioza
Starania od 2018
Oba jajowody usunięte
Trzy procedury IVF
Cztery transfery -
Ofelia wrote:Dziewczyny nie mam @ od dwóch dni. W dzień @ miałam brazowe plamienia teraz złapał mnie nagły tak silny ból podbrzusza, ze nawet nie jestem w stanie wstać z łóżka. Jutro mam ginekologa, ale nie wiem co jest i jsk mogę sobie teraz ulżyć bo leżę plackiem i czuje tylko ten straszny ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 22:02
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Anetka super wieści! Spokojnej ciąży życzę ❤️🤗34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Wzięłam No spe max, ale dalej ból taki, ze aż mi się wymiotować od niego chce. Teraz termofor trzymam na podbrzuszu. Ale kurczę stresuje się co się dzieje. Czy to jakiś torbiel czy co👩🏻💼31 🧔🏻♂️32
Endometrioza IV stopnia
Adenomioza
Starania od 2018
Oba jajowody usunięte
Trzy procedury IVF
Cztery transfery -
nick nieaktualny
-
Nie robilam bo często miałam plamienia przed i później przychodziła @. Tylko teraz trochę inaczej bo było brazowe plamienie w dniu @ No i przerwa teraz jsk narazie nic nie widzę. Tylko ten mega silny ból nie zwiastował by nic dobrego nawet gdybym była w ciazy. Teraz dalej mega boli, ale trochę zelżało bo w pewnym momencie miałam taki odlot, ze myślałam, ze po karetkę będzie trzeba zaraz dzwonić👩🏻💼31 🧔🏻♂️32
Endometrioza IV stopnia
Adenomioza
Starania od 2018
Oba jajowody usunięte
Trzy procedury IVF
Cztery transfery -
nick nieaktualnyHej dziewuszki :-*
Jeszcze raz dziękuję za gratki
Plamienia nadal są choć wkładka czysta wewnątrz jest kolorowo:-(
Zobaczę tak do 9-10 , jak będzie to samo albo się nasili to napisze do mojej Gin . Bo zdaje się że to kolor jasno różowy, ciężko mi odróżnić, bo wiele tego nie ma -
Ofelia wrote:Nie robilam bo często miałam plamienia przed i później przychodziła @. Tylko teraz trochę inaczej bo było brazowe plamienie w dniu @ No i przerwa teraz jsk narazie nic nie widzę. Tylko ten mega silny ból nie zwiastował by nic dobrego nawet gdybym była w ciazy. Teraz dalej mega boli, ale trochę zelżało bo w pewnym momencie miałam taki odlot, ze myślałam, ze po karetkę będzie trzeba zaraz dzwonić
-
Ofelia to może być torbiel umów si do lekarza jak najszybciej
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Anetka32 - A czemu grzebiesz wewnątrz?? Uważam ,że nie powinnaś
Przy podcieraniu wystarczy lekko docisnąć papier dlatego napisałam " doglebniejsze "
Pisałam do lekarki
Mówiłam że boli podbrzusze i plamienie
Napisała że nic strasznego i tyleNera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHop hop !!!!
Jest tu ktoś? Co taka cisza ? No już meldowac się tu wszystkie !
Kiedy jakieś kolejne testy się szykuja?
Pogoda znów " gorąca "
Ja leżę cały dzień Ale w południe wybieram się do siostry w odwiedziny
Trzeba się ruszyć bo oszalec można -
Anetka32 wrote:Hop hop !!!!
Jest tu ktoś? Co taka cisza ? No już meldowac się tu wszystkie !
Kiedy jakieś kolejne testy się szykuja?
Pogoda znów " gorąca "
Ja leżę cały dzień Ale w południe wybieram się do siostry w odwiedziny
Trzeba się ruszyć bo oszalec można
Dostane opierdziel od endo. Trudno.
Mam tylko wyniki z krwi.
A wieczorkiem imprezka zakladowa 😁Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Ja jeszcze godzinkę w pracy i jadę do endokrynologa. Jeszcze pech chciał ze zgubiłam gdzieś wynik z usg tarczycy. Przeszukałam wszystko.....no zapadł się pod ziemię.
Dostane opierdziel od endo. Trudno.
Mam tylko wyniki z krwi.
A wieczorkiem imprezka zakladowa 😁
U lala! A usg też ważne przeca:-P no to się szykuj na baty
Ja jeszcze nie byłam na imprezie z pracy bo zawsze cośostatnio byłam po histero na l4 mimo że sama kierownik mnie namawiala to miałam obawy że jednak to l4 i zostałam.
Św Antoni mi zawsze pomagał w tych sprawach . Bo ja z reguły zawsze coś wezmę nie odłóże na miejsce A potem tego szukam . I tak będąc kiedyś na Jasnej Górze kupiłam sobie figurkę Św.Antoniego i jak czegoś szukałam to trzymalam ja w rękach poprosiłam i zawsze znalazłam...aż do czasu kiedy to zgubiłam Figurkę 😂😂😂😂 -
Anetka32 wrote:U lala! A usg też ważne przeca:-P no to się szykuj na baty
Ja jeszcze nie byłam na imprezie z pracy bo zawsze cośostatnio byłam po histero na l4 mimo że sama kierownik mnie namawiala to miałam obawy że jednak to l4 i zostałam.
Św Antoni mi zawsze pomagał w tych sprawach . Bo ja z reguły zawsze coś wezmę nie odłóże na miejsce A potem tego szukam . I tak będąc kiedyś na Jasnej Górze kupiłam sobie figurkę Św.Antoniego i jak czegoś szukałam to trzymalam ja w rękach poprosiłam i zawsze znalazłam...aż do czasu kiedy to zgubiłam Figurkę 😂😂😂😂
Przyjmę baty od endo...a co mi tam 😂
Od 12:00 czekam w poczekalni na wizytę. ... lekarz przyjmuje dopiero od 14:30 i wyobrazcie sobie ze jestem trzecia. Masakra ...ile tu się czeka w kolejce.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.