Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:No nie. Powiedzieli Beta wysoka i tyle . Masakra
kiedy bedziesz miala usg zeby do domu cie puscili , bo jak masz lezeci nic nie robic to mozna w domu to robic -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:bo na tym etapie beta nie jest juz narzedziem diagnostycznym w samym sobie. jak cos widac na usg to to jest najwazniejsze
kiedy bedziesz miala usg zeby do domu cie puscili , bo jak masz lezeci nic nie robic to mozna w domu to robic
Powiedzieli mi że jutro . Jak będzie ciąża żywa to do domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulka wrote:Jak mozesz nie wiedziec tu przyjezdzaja wszyscy z okolic nawet Zory Zabrze
Żory tak pośrednio . Zabrze Gliwice Knurów Ruda Śląska
Może wiem Hahah a wydaje mi się ze
Rudy to ja znam ale śląskie i te z Rybnika
Czekaj sprawdzę na mapie i Ci powiem czy wiem czy nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulka wrote:Do Rybnika mam 15km
No to pewnie wiem
Ja właśnie bardziej te Okolice znam jak już gdzieś jadę to właśnie Rybnik Gliwice tak jak wymienilam Żory pośrednio bo tam często do Twinpigs.
Ale to tylko z Nawigacją
Jak ja nawet w Gliwicach potrafię się zgubić hahaha
A Januszkowice są chyba dość większy kawałek Ode mnie. Polecam Pławniowice:-) tam jest petarda !Julka lubi tę wiadomość
-
Julka wrote:A znasz taka miejscowosc Januszkowice chyba jezdzilam tam nad jeziorko i fajna zjezdzalnia tam jest.Niedaleko ciebie.
jaki ten świat mały
ANETKA rodzilam w Rudzie Śląskiej, niby najlepszy szpital, a była to masakra... Nigdy więcej, szpital jak po h*ju, tak bym to brzydko określiłaJulka lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka32 wrote:No to pewnie wiem
Ja właśnie bardziej te Okolice znam jak już gdzieś jadę to właśnie Rybnik Gliwice tak jak wymienilam Żory pośrednio bo tam często do Twinpigs.
Ale to tylko z Nawigacją
Jak ja nawet w Gliwicach potrafię się zgubić hahaha
A Januszkowice są chyba dość większy kawałek Ode mnie. Polecam Pławniowice:-) tam jest petarda !ahhhh tam jest cudnie
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka to dziwny ten szpital. Że tego nie sprawdzą. Było serduszko potem nie było... No dziwna sytuacja. Plus że beta ostatnia spadła troszkę. Po prostu olewają temat
-
Anetka a twoja lekarka nie mogła by jakoś ruszyć tych lekarzy??? Ona tam pracuje nie?? Niech weźmie i do nich zadzwoniNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Tak!!!! Nawet mam tam babcie
jaki ten świat mały
ANETKA rodzilam w Rudzie Śląskiej, niby najlepszy szpital, a była to masakra... Nigdy więcej, szpital jak po h*ju, tak bym to brzydko określiła
W Rudzie też była moja siostra. Tyle że na patologi ciąży. I tam też w 8 smym tygodniu dostała udaru . Podawali heparyne maszyna A nikt nie sprawdzał krzepliwosci. Tak też znaleźli ja rano na podłodze- już po wszystkim . Do dziś ma niedoleczony niedowlad ręki i nogi -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Anetka to dziwny ten szpital. Że tego nie sprawdzą. Było serduszko potem nie było... No dziwna sytuacja. Plus że beta ostatnia spadła troszkę. Po prostu olewają temat
Tak ten szpital ma takie praktyki . Ostatnim razem jak mnie czyścili i źle to zrobili to sama prosiłam o tabletki na wywołanie i lekarz mi na to; tak to jest dobra myśl! -
Masia wrote:Atyde ja mam pytanie do Ciebie! Czy w ciąży tez odczuwasz lub odczuwałaś takie jakby kłucia w macicy i przy szyjce? No dzisiaj od rana taka jazda. Nie wiem czy to normalne!
wydaje mi się że wszystko tam się rozciąga i dlatego tak jest
Masia lubi tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka32 wrote:W Rudzie też była moja siostra. Tyle że na patologi ciąży. I tam też w 8 smym tygodniu dostała udaru . Podawali heparyne maszyna A nikt nie sprawdzał krzepliwosci. Tak też znaleźli ja rano na podłodze- już po wszystkim . Do dziś ma niedoleczony niedowlad ręki i nogiNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Masia wrote:Atyde ja mam pytanie do Ciebie! Czy w ciąży tez odczuwasz lub odczuwałaś takie jakby kłucia w macicy i przy szyjce? No dzisiaj od rana taka jazda. Nie wiem czy to normalne!
ja mialam w kazdej ciazy
najczesciej nic nie znacza ale powiedz o nich swojej gince
Masia lubi tę wiadomość
-
Atyde wrote:Tam jest strasznie, rodzilam 29 h! Bo wg ich usg Jagoda miała 2800 a że mam wąska miednice to te 2800 już było na styk, po 29 h gdy tętno dziecka spadło, a ja zaczęłam tracić przytomność to zrobili cc, i co?? Jagoda miała 3200 nie miałam możliwości żeby ją urodzić naturalnie, niepotrzebnie córkę mi męczyli, rodzilam tam bo dziecko z wadą serca 3 stopień referencyjnosci a i tak dziecko wywieźli do Katowic, gdzie obiecywalu że dziecko będzie ze mną itp itd chodziłam do lekarki która brała 300 zł za wizytę i ona miała być przy mnie, (kardiolog dziecięcy) i nawet się nie pojawiła! Masakra, na patologii leżalam dwa tygodnie i miło tego też nie wspominam... Odradzam każdemu ten szpital!!!
ja rodzilam 3 razy i owszem znieczulenia sie nigdy nie doprosilam ale serio opieka calkiem calkiem
a zwlaszcza po porodzie cud miod
a moj syn urodzil sie z waga 4100 wiec moglo byc roznieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 18:29
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Anetka a twoja lekarka nie mogła by jakoś ruszyć tych lekarzy??? Ona tam pracuje nie?? Niech weźmie i do nich zadzwoni
Dziewczyny moja lekarka to mnie zjebala jednym słowem.
Nie interesuje ja beta - powiedziała że mam wyluzować. Pisała że piękny pecherzyk że zarodek też, pisałam jej o kolejnym usg i mnie zjebala po co prosiłam o Usg miałam wyluzować to i tak mi nic nie da . A podgrzewanie dziecka taka wiazka ultra dźwiękowa nie wyjdzie mu na dobre. Pocisla mnie że ho ho
Napisała też że nam się tym nie przejmować i po co wogole idę do ludzi którzy się na tym nie znają 😂😂😂.A lekarza który robił mi wczoraj dodatkowe usg mam zwyczajnie olac - to są jej słowa.
Napisała że w piątek przed urlopem wpadnie i zrobi mi badania.
Generalnie nie podoba jej się moja panika niepotrzebny stres co tylko i wyłącznie szkodzi dziecku. Dostałam taka reprymende ze dziś to już pełny luz - serio
Ma rację, bo na pewne rzeczy wpływu nie mamy .
Mówiła że przy takim pecherzu jak by się miało coś dziać to byłby czysty krwotok