Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka to hmm uważam że Twojej lekarz łatwo się mówi bo to nie dotyczy jej. Dobrze że jutro będziesz już wiedziała co i jak
Julka lubi tę wiadomość
-
Anetka czasami takie ostre slowa sa potrzebne
fakt latwo nie jest wylozowac ale serio NIE MAMY WPLYWU NA PEWNE RZECZY !! i taki stres moze wlasnie wiecej zaszkodzic niz pomoc.... nam nic nie zostaje innego jak JEZU TY SIE TYM ZAJMIJ
trzymam kciuki mam nadzieje ze twoja dzidzia okaze sie bardzo silna i wszystko bedzie dobrze
ale to fakt roznie moze byc ... nie zrozum mnie zle ale ja jestem po tylu poronieniach ze tak tez do tego podchodze bo co innego moge .. NIC -
nick nieaktualny
-
Witakcie😊
Widzę że macie do siebie nie daleko😄
Anetka może Ci była potrzebna te reprymenda🙈🙈🙈🙈🙈
Pełen luz zero stresu i myśl pozytywnie 💗💗💗💗💗
Ja byłam na oddziale dzisiaj z małym tydzień po operacji myślałam że będzie ok i ściągnął mu resztę szwów ale niestety jutro kolejne usg rano na oddziale bo ma normalnie góle - krwiak(od soboty po kąpieli zaczęło mu się coś z tym robić jakby opuchniete) no i Pani chirurg się pyta czy się uderzyła a ja ze nie nawet z nim nie wychodzę nigdzie bo się boję żeby mu się nic nie stało tyle co w samochód i do teściów albo do sklepu.... Nie wiem mam nadzieję że nie będzie nic złego.... Ja pierdziele jak nie urok to sraczka🙄😑🙄😑
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyTak szczerze to Chyba potrzebny był mi kubel zimniej wody. Co ma być to będzie.
Zapraszam Was wszystkie 😁😁😁 mam dużo wody pełno jedzenia opłacony telewizor i jestem sama na sali ! Oczywiście zapraszam jako odwiedzające:-)Julka, Winter86, jagodowamery lubią tę wiadomość
-
Ha ha OlaaM z pewnością
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Myśle, ze jestem przygotowana na ten cykl 🤣
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/134374bda0e6.jpg
U lala !
Fajny zestaw 😁😁😁
Ja z tych sikajacych bardziej - u mnie minimum 30 testów na jeden cykl 😂
Winter że tak zapytam jaki Twój syn miał zabieg? Bo kurde nie doczytałam 🤭 -
nick nieaktualnyBabydust wczoraj rozmawiałam z mężem- chciałam go celowo pozbyć nadzieji. Dziś rozmawiałam po raz kolejny niestety on jeszcze myśli że będzie dobrze . Szkoda mi go jest bardziej niż siebie:-(
Po poprzednim poronieniu 1.5 roku musiałam go prosić zeby się znów zdecydował... teraz mówił o in vitro na jesień. Jednak dziś znów walkowal temat że on ma nadzieję że jednak będzie dobrze!
Szczerze ja już jej nie mam . Choć w sumie plamie naprawdę mało, sporadycznie plamka na dzień czy dwie . Cycki dalej bolą jak szalone , dziś na przykład cały dzień ciągnie w brzuchu w pachwinach takie dziwne uczucie to mimo wszystko spadajaca beta nie wróży niczego dobrego- I na to jestem przygotowana w 100 % . -
Test niestety negatywny:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka kiedy masz badania bo myślę i Trzymam kciuki:)
-
nick nieaktualny
-
Właśnie 11 dzień od owu. Jutro jeszcze powtórzę test ale już nie liczę na ten cykl. Jeszcze coś dziś brzuch mnie zaczął pobolewac okresowo a w nocy mi się śniło że okres już dostałam;) Mam nadzieję że jak do końca roku się nie uda to ten mój pójdzie na to badanie nasienia bo bez tego nic zrobić nie można
-
nick nieaktualny