Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak dziewczyny ja już w domku:-)
W klimie i leżę.
Muszę jakoś chłopa zmotywowac bo na 4tym piętrze mieszkamy żeby zakupy robić porządne raz w tygodniu
Dopóki się u mnie nie wyklaruje.
W zaleceniach szpitala nie mam że muszę leżeć.
Generalnie na wypisie dwa wpisy i dwa się różnią diametrialnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza1990 wrote:Anetka mam nadzieję że twoje słowa się spełnią 😘
Wypisali cie już do domku?
Baby robiłaś test?
Ola A ty bete powtarzałas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 17:55
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Mysza nie powtarzałam, powiedziałam sobie, że co ma być to będzie, nawet jeśli beta by spadała czy źle przyrastała to ja niestety już bym nie mogła nic zrobić, za tydzień w piątek mam wizytę i będę wiedziała na czym stoję, narazie się dobrze czuje, nie mam żadnych objawów co by sugerowało, że coś jest nie tak, nie mam żadnych plamień itp, piersi zaczynają coraz bardziej boleć i nic po za tym 🤔
Mniej nerwów i stresów dla Ciebie przy tej Becie. Nie którzy nie robią wogole I tak też się da -
Anetka32 wrote:Mniej nerwów i stresów dla Ciebie przy tej Becie. Nie którzy nie robią wogole I tak też się da
Winter86 lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Moje 3 siostry były w ciąży i żadna nie robiła 😏
Ja przy wcześniejszych 3 ciążach też nie robiłam bety dopiero w październiku jak poroniłam i tej ciąży... 😊🤔34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Ja dzisiaj źle się czuję jakieś skórze ciągnięcia w pachwinach no i ból w krzyżu odcinku ledzwiowym😑😑😑😑 już się zaczyna baja o go z moim krzyzem🤷🤷🤦🏼 odczuwam że zaczynam mieć więcej do "dźwiga ia" a dzisiejszy dzień mam pod znakiem zjem coś ale w sumie nie wiem co 🤔🤔🤔34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Byłam jeszcze rano na usg z małym są jakieś pozostałości po przepuklinie ale to niby nic złego i to normalne 🤔krwiak mu się zrobił i ma "obciążony" opatrunek - tak się wyrażę żeby się on wchlona... Za tydzień do kontroli a 11 łup a kolejne usg.... Normalnie się wykończeń miało być wszystko ok.... Na plac zabaw w dalszym ciągu zakaz jak i jazda na samochodzie rowerku biegowy etc. A jak omijam place zabaw on dostaje spazmy placzu🤦🏼🤦🏼🤦🏼niestety jakbym chciała to i tak moje tłumaczenia nie pomogą a ludzie myślą że jakaś nienormalni matka zabrania dziecku... Więc ja jak to ja mam wyrombane co kto o mnie mysli😋😋😋😋 niestety nic nie poradzę 🤷34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Anetka nie wydaje się Tobie że wyniki twojego usg jakieś dziwne?Wartości wcześniejsze są podane dużo wyższe niż późniejsza data?
Czy oni czegoś czasami nie pomylili?
20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Olaa..32 wrote:Moje 3 siostry były w ciąży i żadna nie robiła 😏
Do mnie franca zawitała dzisiaj. Pierwszy raz o jeden dzień krócej faza lutealna ehh . Postaram się do Was zaglądać często ale nie obiecuje ,że dam radę nadrobić wszystkie wpisy . Do staranek wracamy z mężem jak "ogarnę" wszystko. Może wrzesień będzie dla mnie tym szczęśliwym miesiącem. Dziękuję Wam jeszcze raz za te 5 miesięcy wspólnie razem spędzonych !😘W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Ja mam trzy córki i również nigdy bety nie robiłam
Do mnie franca zawitała dzisiaj. Pierwszy raz o jeden dzień krócej faza lutealna ehh . Postaram się do Was zaglądać często ale nie obiecuje ,że dam radę nadrobić wszystkie wpisy . Do staranek wracamy z mężem jak "ogarnę" wszystko. Może wrzesień będzie dla mnie tym szczęśliwym miesiącem. Dziękuję Wam jeszcze raz za te 5 miesięcy wspólnie razem spędzonych !😘
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizka2503 wrote:Anetka nie wydaje się Tobie że wyniki twojego usg jakieś dziwne?Wartości wcześniejsze są podane dużo wyższe niż późniejsza data?
Czy oni czegoś czasami nie pomylili?
Dziś znów plamie więc co ma być to będzie -
Anetka ja bym mocno tym wpisem się nie przejmowała bo wystarczy że przy przyjęciu ktoś słabo się przyłożył do badania i teraz tak to wygląda A sama wiem że jak pojechałam z krwawieniem do szpitala to mi lekarz robił też usg ale tak od niechcenia bo stwierdził że jak mam leki to on więcej nie pomoże i te kreseczki które zaznaczal na ekranie to też z jednej strony wyszły za zarodek z drugiej były za krótkie.
A kiedy masz wizytę u swojej pani doktor ?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Anetka ja bym mocno tym wpisem się nie przejmowała bo wystarczy że przy przyjęciu ktoś słabo się przyłożył do badania i teraz tak to wygląda A sama wiem że jak pojechałam z krwawieniem do szpitala to mi lekarz robił też usg ale tak od niechcenia bo stwierdził że jak mam leki to on więcej nie pomoże i te kreseczki które zaznaczal na ekranie to też z jednej strony wyszły za zarodek z drugiej były za krótkie.
A kiedy masz wizytę u swojej pani doktor ?
Mojej Pani Doktor już nie ma - jak pisałam wizytę mam teraz w Katowicach 5.07
Może nie powinnam tak często ale ta Pani Doktor jest specem , być może dowiem się czegoś więcej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny