Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie test negatywny więc już wszystko jasne. Eh... Nera nie jesteś sama u mnie @ też niedługo się pojawi
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:U mnie test negatywny więc już wszystko jasne. Eh... Nera nie jesteś sama u mnie @ też niedługo się pojawi
Jesteś 12 dni po . Masz jeszcze przynajmniej 2 dni do testowania !
Popatrz na wykresy jedne dziewczyny mają np 12dpo negatyw A już 13dpo pozytyw
Trzymam kciuki! Bo szanse masz jeszcze duże!
Nera to narazie koniec staranek ? Wracacie od września ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Anetko, polecam Tobie Panią doktor w Katowicach na osiedlu Cyprysowym. Nazywa się Ilona Piechuta - Kośmider. Tylko terminy dlugie. Dwa tygodnie minimum. Zależy od pacjentek
Spokojnie idę Do Pani Mackiewicz bo ona zajmuje się trudnymi ciazami- przy tym nie jest empatyczna uważa że jeśli jest choćby najmniejszy cień szansy to nie odbiera tego pacjentce tylko walczy .
Prowadziła ciążę też mojej siostry ( skomplikowana - udar w 8tygodniu , heparyna, cukrzyca miażdżyca cholesterol po operacji serca ze wszczepienia zastawka mechaniczną, po wszczepieniu protezy aortalnej- tętniak aorty ) i dziecko ma 1.5 roku. Kiedy to u mnie w szpitalu ordynator definitywnie kazał ciążę usunac -
Dziewczyny u mnie też biel, więc czekam na @.brzuch pobolewa więc pewnie przyjdzie na dniach no i zacznę nowy cykl.
Macie doświadczenie z tabletkamo costaganus?
Ja biorę odpowiednik tych tabletek niemiecki. Są to ziloowe tabletki biorę je bo pomogły mi na care I nie mam plamien między okresem. Pytam dlatego bo ostatnio jak je odlozylas to odrazu zaszłam w ciążę i zastanawiam się czy one mogą jakoś wpływać źle na owulacje?20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Anetka32 wrote:Jesteś 12 dni po . Masz jeszcze przynajmniej 2 dni do testowania !
Popatrz na wykresy jedne dziewczyny mają np 12dpo negatyw A już 13dpo pozytyw
Trzymam kciuki! Bo szanse masz jeszcze duże!
Nera to narazie koniec staranek ? Wracacie od września ?
Tak Anetko . Wstrzymujemy staranka bo muszę "ogarnąć " stomatologa i wziąć się za metamorfozę mieszkania bo naszło mnie na zmiany (ja mieszkanie zawsze remontuje sama - kocham to ). Wiadomo - wysiłek nie mały ,a będąc w ciąży nie będzie mi nic wolno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 10:14
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Tak Anetko . Wstrzymujemy staranka bo muszę "ogarnąć " stomatologa i wziąć się za metamorfozę mieszkania bo naszło mnie na zmiany (ja mieszkanie zawsze remontuje sama - kocham to ). Wiadomo - wysiłek nie mały ,a będąc w ciąży nie będzie mi nic wolno.
Jak to nie będzie Ci nic wolno
Leżeć i pachnieć!
-
Anetka32 wrote:No zrobię . 5.07 mam wizytę
Plamienie rano było dość spore brązowe z nitkami narazie czysto ale pewnie to siedzi w środku
Ale będzie dobrze, dzidzia jest silna 😘
Będziemy razem wizytować 😉 -
A Ja chyba ostatni cykl mierze temperature. Temperatura mi dała pewien pogląd sytuacji. Wychodzi na to że owu występuje i pokrywa się bardzo dobrze z testami owu:) a ta temperatura mnie tylko nakręca
-
Dzień dobry kochane!
Witam was już jako mężatka 😍
Postaram się Was nadrobić. Gratuluje pięknych dwóch kreseczek! My właśnie wracamy z Sopotu. Akurat miałam płodne (szyjka była mięciutka i otwarta ♥️) nie myśleliśmy tylko działaliśmy.
Co do ślubu i wesela... ahhh ♥️ Najpiękniejszy dzień w życiu. Nigdy go nie zapomnę. Mój mąż jak wchodziłam do kościoła płakał jak bóbr. Później cała rodzina i przyjaciele.
Było lepiej niż sobie to wymarzyliśmy.
Jesteśmy cholernie szczęśliwi i czujemy się, jakbyśmy zakochali sie w sobie na nowo.
No i seks małżeński jest o niebo lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 10:57
jagodowamery, Gula, Winter86, Masia, Bara112 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Dzień dobry kochane!
Witam was już jako mężatka 😍
Postaram się Was nadrobić. Gratuluje pięknych dwóch kreseczek! My właśnie wracamy z Sopotu. Akurat miałam płodne (szyjka była mięciutka i otwarta ♥️) nie myśleliśmy tylko działaliśmy.
Co do ślubu i wesela... ahhh ♥️ Najpiękniejszy dzień w życiu. Nigdy go nie zapomnę. Mój mąż jak wchodziłam do kościoła płakał jak bóbr. Później cała rodzina i przyjaciele.
Było lepiej niż sobie to wymarzyliśmy.
Jesteśmy cholernie szczęśliwi i czujemy się, jakbyśmy zakochali sie w sobie na nowo.
No i seks małżeński jest o niebo lepszy
adaska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u mnie chyba przez zmianę klimatu będzie krótszy cykl. Wczoraj szyjka miękka, otwarta i wysoko, dzisiaj tak samo, a kalendarzyk też pokazuje dni płodne. Jesteśmy na wakacjach więc olałam calkiem mierzenie temperatury
przynajmniej się nie nakręcam. Według obliczeń kolejny cykl miałby być około 20.07 ale wychodzi na to że będzie znacznie wcześniej. Dzisiaj 14 dzień cyklu. Do jutra estrofem. Niestety skończył mi się kwas foliowy. Dwa dni temu wzięłam tutaj w Grecji ostatnią tabletkę
ale mysle ze te kilka dni bez kwasu nic się nie stanie. W niedzielę powrót, to w poniedziałek zakupie ponownie
-
Cześć dziewczyny
ostatnio rzadko tu zaglądam, chyba już mi brakuje sił i cierpliwości na te starania. Ale mam do Was dwa pytania, będę wdzięczna za odpowiedź
1. Wielki krokami zbliża się 12 miesięcy odkąd się staramy (w tym 3 cykle na clo i dupku). Jakie badania z krwi warto zrobić? Obiły mi się o uszy różne mutacje czy problemy z krzepliwością, ale nie wiem czy ma to znaczenie w przypadku braku ciąży a nie problemów z jej donoszeniem?
2. Czy możecie mi polecić jakiś suplement z kwasem foliowym syntetycznym i metylowanym ale bez jodu? Taki do brania w czasie starań. Czy nie wiedząc o swoim poziomie kwasu foliowego można brać tylko ten metylowany? Wiem, że przy kłopotach z przyswajaniem syntetycznego kwasu trzeba brać metylowany, ale jak to jest w drugą stronę?
Dziękuję z góryStarania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Adaska wspaniale że wszystko się udało
Mery wypoczywaj mi zostały jeszcze 2 tyg do urlopu. A przez te kilka dni bez kwasu foliowego nic się nie staniejagodowamery lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Gula wrote:Cześć dziewczyny
ostatnio rzadko tu zaglądam, chyba już mi brakuje sił i cierpliwości na te starania. Ale mam do Was dwa pytania, będę wdzięczna za odpowiedź
1. Wielki krokami zbliża się 12 miesięcy odkąd się staramy (w tym 3 cykle na clo i dupku). Jakie badania z krwi warto zrobić? Obiły mi się o uszy różne mutacje czy problemy z krzepliwością, ale nie wiem czy ma to znaczenie w przypadku braku ciąży a nie problemów z jej donoszeniem?
2. Czy możecie mi polecić jakiś suplement z kwasem foliowym syntetycznym i metylowanym ale bez jodu? Taki do brania w czasie starań. Czy nie wiedząc o swoim poziomie kwasu foliowego można brać tylko ten metylowany? Wiem, że przy kłopotach z przyswajaniem syntetycznego kwasu trzeba brać metylowany, ale jak to jest w drugą stronę?
Dziękuję z góry400mg zwykly + 400mg folian
polecam cena tez znosna
Gula lubi tę wiadomość
-
dziewczyny nie odzywalam sie bo mialam 2 dni stresujace i musialam sobie jakos poradzic
w srode juz testowalam , testem o czulosci 10ml , stwierdizlam ze jak cos wyjdzie to pojade na bete a jak nie to nigdzie nie ide bo objawow praktycznie nie mam rzadnych
i wyszla druga krecha w miare wyrazna nawetale jednak blada , beta hcg wyszla 5u/l wiec na granicy ciazy
a progesteron mizerny po maksie bo tylko 9 ng , moj lekarz od razu wprowadzil dodatkowe leki , zastrzyki z heparyny dodatkowe dawki progesteronu i kwas foliowy metylowany
wczoraj zrobilam kolejny test tez 10mlale innej firmy i krecha byla duuuzo mmniej wyrazna wiec moja nadzieja troche przygasla
a dzisiaj rano jak zrobilam test ten sam co w srode to praktycznie cien cienia ledwo widoczny wiec juz mocno zrezygnowana ze kolejna biochemiczna pojachalam na bete
wloasnie odebralam i okazalo sie ze ladnie wzrosla i po 48h mam juz 25u/l
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo to moja ostatnia szansa. moj gin powiedzial ze jestem tak obstawiona lekami ze jak teraz sie nie uda to on sie poddaje bo pewnie chodzi o jakies problemy genetyczne