Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mishigami00 wrote:No wiem,że wyboru nie ma, ale ja cierpliwością nie grzesze
Trudno będę Wam marudzićLulaby, Mishigami00 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Mishigami a marudź ile chcesz, zobaczysz, że te 10 dni szybko zleci, teraz to ten czas leci nieubłaganie, nie dawno był poniedziałek a już piątek
-
Dziewczyny słyszałyście, że witamina C wyrównuje w fazie lutealnej poziom progesteronu? Ja nie miałam pojęcia, bo biorę witaminę C i tak się zastanawiałam czy nie wpływa źle na płodność, a okazuje się wręcz przeciwnie
-
A facetom wpływa na większą ilość plemników i sprawia, że te plemniki sa bardziej ruchliwe i silniejsze, taka ciekawostka
-
Kurcze nie wiedziałam, ja znowu ostatnio wyczytałem że jak na ktoś problemy z pracą jajowodow itp. To powinien mniej pić kofeiny bo uposledza ona pracę jajowodow.
I odradzam cesarke miałam ja sama i z tego powodu prawdopodobnie druga ciąża była pozamaciczna, z powodu zrostow powstałych przez niąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 14:20
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Bąbel faktyczne może zmniejszać ruchliwość, ale jak mówisz, że nie zawsze używaliście to spokojnie, myśle, że jak ma się udać to się uda mimo wszystko
-
bąbel922 wrote:Ja z mężem używałam czasem żelu Durex... A po fakcie poczytałam że zmniejsza ruchliwość plemników.. trochę mnie to podlamało Ale nie za każdym razem było z żelem..Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
W każdym bądź razie jak się uda mimo tego żelu to spoko A jak się nie uda to już do używać nie będę tylko kupię taki specjalny, który można używać i nie szkodzi, dużo dziewczyn ma innym wątku polegało conceive.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! I ja zaczęłam starać się w tym roku starania są ponownie wznowione ponieważ jestem po poronieniu samoistnym w 8tc. Przerwę mieliśmy w listopadzie i grudniu. Od 10 stycznia nowy cykl stymulowany cło+estrofem. Owulacja potwierdzona na USG w 12dc. Dziś 12dpo i ta smutna jedna kreska na teście ☹️ Chociaż jeszcze trochę się łudzę, że może jednak coś się pojawi. Według wyliczeń okres powinnam mieć w poniedziałek... ale powoli zaczynam już się nastawiać na kolejny cykl starań
-
Masia wrote:Czesc dziewczyny! I ja zaczęłam starać się w tym roku starania są ponownie wznowione ponieważ jestem po poronieniu samoistnym w 8tc. Przerwę mieliśmy w listopadzie i grudniu. Od 10 stycznia nowy cykl stymulowany cło+estrofem. Owulacja potwierdzona na USG w 12dc. Dziś 12dpo i ta smutna jedna kreska na teście ☹️ Chociaż jeszcze trochę się łudzę, że może jednak coś się pojawi. Według wyliczeń okres powinnam mieć w poniedziałek... ale powoli zaczynam już się nastawiać na kolejny cykl starań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 16:05
-
nick nieaktualny