Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow! Ale się rozpisałyście!
Lulaby! Gratki, nawet ja ślepa i stara widzę kreskę!
Witam nowe Dziewczyny i za Was też trzymam kciuki.
Ja miałam dzisiaj dzień “bez humorku” o 14 dopiero piżamę ściągnęłam. Ale potem usmażyłam placki i mi się poprawiło
@ się skończyła więc w poniedziałek zaczynamy działać no, chyba że nasza Córcia będzie miała inne planyNera86 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Mnie wcześniejsze dni płodne całe plany pokrzyżowały. Miałam mieć owulację tak 9-10.02 (dzieci jadą do babci na weekend akurat) a tu taka niespodzianka i pojawi się w ciągu tygodnia o ile będzie owulacyjny cyklW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Hey Pomaranczka. Ja dzisiaj mialam lekki dzien w pracy ale od rana mnie zab cmi.. dopiero wieczorem na zakupach kupilam paracetamol i w koncu odpuscilo. Dzisisj tez dopiero kupilam kwas foliowy.. matka.polka... a teraz leniuchujemy z mezem i mlodym
-
Bibi życzę Ci aby wszystko się uregulowalo i pęcherzyki zaczęły rosnąć i żeby na twoim teście i wszystkich tu dziewczyn pojawiły się dwie kreski
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Bibi głowa do góry ja dopiero zaczynam starania ale wokół mnie mnóstwo znajomych z różnymi historiami ale większości się udaje, grunt to dobre nastawienie i głowa do góry na pewno się uda ja rano dam znać choć jestem nastawiona na @
Nera86, Lulaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogólnie od dnia owulacji popadam ze skrajności w skrajność... jednego dnia euforia i pozytywne nastawienie a drugiego dół i depresja ze pewnie się nie udało... Muszę się hamować z samoobserwacjami bo urojonych objawów mi przybywa chociaż może szczęśliwie w poniedziałek okaże się ze faktycznie były a ja nic sobie nie wmawiam
-
Mnie od dnia owulacji dobija mierzenie temperatury. Strasznie to przeżywam - spadnie nie spadnie spadnie... w tym cyklu postanowiłam wrzucić na luz i po czterech wyższych nie mierzyć wcale czekają na @W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Masia ja mialam tak samo i teraz przed dzisiejszym testem a po dwoch wczesniejszych.. nakrecalam.sie okropnie.. szukalam objawow i nic nie wychodzilo.. teraz odpuscilam i cyk
Nera ja nigdy nie mierzylam temp.. obserwowałam sluz tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:33
-
nick nieaktualnyNera mnie tez właśnie temperatura najbardziej do ila bo jak zaczęłam mierzyć po owulacji to maks miałam 36,4... i dlatego straciłam nadzieje ze coś się zadzieje... a owulacje miałam na 100% i przytulanka dzień przed i w dzień owulacji... a tu taki psikus z tempką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nera86 wrote:Witam serdecznie. Jestem mamą 3 córek. W 2015 poroniłam w 7tc . Zdiagnozowano u mnie niewydolność ciśnieniowo-szyjkową ale mimo wszystko próbujemy z mężem szczęścia o czwarty cud. Może tym razem synek ? Ale największą radością będzie sama ciąża. Pozdrawiam serdecznie
Nera86 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙