Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Monalisa88 wrote:Atyde dziekuje i gratuluje!
@ mialam miec 3 dni przed Toba a robiac test dwa dni po terminie mialam wynik negatywny. Dziwnie nie?
Ty dwa dni po mialas ciemne krechy a ja tydzien po bladziutka. Ale z beta wygladamy dosc podobnie:)
Nie slyszalam nigdy okreslenia o teczowych dzieciach. W sumie to poruszajace jestNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyMonalisa gratulacje!
Bąbel ja tez grzecznie czekam do poniedziałku ale miałam już chwile zwątpienia i dzisiaj chciałam męża po test wysyłać. Na szczescie przyjechała do nas siostra i dostałam opiernicz od wszystkich wiec mnie ustawili do pionu
Zajęłam się praniem i sprzątaniem a na wątku tyle wiadomości przybyło! Strach Was opuszczać nawet na 5 min! ale za to miło się wchodzi i czyta o dobrych wiadomościach -
Testami sie juz nie sugeruje:) dwa nastepne wyszly pozytywne ale najbardziej wyluzowalam po odebraniu wyniku bety:) ktora utwierdzila mnie ze jednak w ciazy jestem:) tylko ten fakt chyba dotrze do mnie dopiero gdy zobacze bicie serduszka na usg:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 13:35
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Myślę że tak wiele kobiet ma, czeka na to bicie serduszka. Nie oszukujmy się czas ciąży to też czas wielkiego stresu, bo od poczęcia martwimy się o nasze dziecko.. Ja mam wizytę w tym tygodniu, bo mój lekarz przyjmie mnie wcześniej, po wielkości hcg wyliczył kiedy powinno coś być widać i w poniedziałek mam do niego dzwonić. On przyjmuje we wtorek więc liczę że wtedy nie przyjmieNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny ja juz po zakupach oczywiscie z kolejnym Testem.. jutro zobaczymy czy bedzie druga kreska jeszcze ciemniejsza. Teraz po ostatnich testach mam pewnosc na 80% w jutro moze bede pewna na 100%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 13:49
-
nick nieaktualny
-
Masia wrote:Monalisa gratulacje!
Bąbel ja tez grzecznie czekam do poniedziałku ale miałam już chwile zwątpienia i dzisiaj chciałam męża po test wysyłać. Na szczescie przyjechała do nas siostra i dostałam opiernicz od wszystkich wiec mnie ustawili do pionu
Zajęłam się praniem i sprzątaniem a na wątku tyle wiadomości przybyło! Strach Was opuszczać nawet na 5 min! ale za to miło się wchodzi i czyta o dobrych wiadomościach
Ja mam gorzej, bo test leży w szafce ale się powstrzymamAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:39
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś Ty! Mnie w domu już słuchać nie mogą ehh ja ju coraz mniej w to wierze co prawda jajniki bolą delikatnie od czasu do czasu i czuje jakieś dziwne rozpulchnienie w okolicach podbrzusza i żyłki mam ale ani piersi nie bolą, ani brzuch a dzisiaj mnie już solidnie wysypał trądzik także spodziewam się raczej @
-
Masia... nie ma co się sugerować objawami przed @, bo każda jest inna i każda ciąża jest inna. Czasem brak objawów oznacza ciążę, a czasem ciąża i @ mają takie same objawy więć nie nastawiaj się na nic... bo wszystko się może zdarzyć.
Przypomnij mi ktory to Twoj dc i ktory cykl starań?Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie.