Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza1990 wrote:Ola dziś 12 dzień cyklu
Edyta od następnego cykle dostanę leki bo w tym już za późno:( -
Zuduarineczka wrote:Dziewczyny, dopiero styczeń się skończył, a już mamy pozytywne testy. Super! Idziemy jak burza:D 2019 rok będzie nasz:D
-
U mnie 19 dzień cyklu. Na monitoringu endometrium i pęcherzyk były super. Niestety tylko raz daliśmy radę się przytulać, bo partner musiał wyjechać za granicę, ale za miesiąc ma urlop i będziemy się starać.
Z tego co rozmawiałam z ginekolog to ani u mnie, ani u niego nie ma przeciwwskazań. Mamy przytulać się co dwa dni w czasie owulacji i ma się udać z tego co mówiła, ale zobaczymy jak będzie:)
Ten cykl niestety spisujemy na straty, ale od następnego działamy:) -
Zuduarineczka wrote:U mnie 19 dzień cyklu. Na monitoringu endometrium i pęcherzyk były super. Niestety tylko raz daliśmy radę się przytulać, bo partner musiał wyjechać za granicę, ale za miesiąc ma urlop i będziemy się starać.
Z tego co rozmawiałam z ginekolog to ani u mnie, ani u niego nie ma przeciwwskazań. Mamy przytulać się co dwa dni w czasie owulacji i ma się udać z tego co mówiła, ale zobaczymy jak będzie:)
Ten cykl niestety spisujemy na straty, ale od następnego działamy:) -
Zuduarineczka wrote:U mnie 19 dzień cyklu. Na monitoringu endometrium i pęcherzyk były super. Niestety tylko raz daliśmy radę się przytulać, bo partner musiał wyjechać za granicę, ale za miesiąc ma urlop i będziemy się starać.
Ten cykl niestety spisujemy na straty, ale od następnego działamy:)Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ten cykl niestety spisujemy na straty, ale od następnego działamy:)
Życzę powodzenia w staraniach a może ten jeden raz okaże się złotym strzałem ??Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Lulaby wrote:Starajac sie o drugie dziecko jest trudniej wygospodarować czas majac przedszkolaka w domu.. tylko po nocach przytulac sie mozna hehehe
Doskonale wiem o czym mowisz... Mam 9 i 6 latke:D spac wczesnie tez isc nie chca wiec cud hehe;)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Witajcie kobietki!!
Oj 0duzo do nadrabiania ale to dobrze wątek się fajnie rozwija!
Monalisa Suuuper gratulacje!!!
Fajny wysyp ciąż! Kolejnym testującym życzę 2 kreseczek a pozostałym jak i sobie życzę żebyśmy mogły się w tym miesiącu pochwalić pozytywnymi testami
Mnie od rana bolalo podbrzusze jak na okres.. Masakra jakaś u mnie dzis 11dc.. Mam nadzieję że za 1.5 tygodnia się nie rozczaryje...
Atyde też nie słyszałam że takie dzieci ise nazywa "teczowymi"..34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Lulaby wrote:Starajac sie o drugie dziecko jest trudniej wygospodarować czas majac przedszkolaka w domu.. tylko po nocach przytulac sie mozna hehehe
A jak ciężko starać się o czwarte! mam w domu rocznikowo 13,9 i 6 latke i teraz sobie wyobraźcie, że każda co parę minut ma jakąś sprawę a najlepsza jest najstarsza- ona ma jakiś czip dosłownie bo przy każdym zbliżeniu przeszkodziWinter86 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
W tamtym cyklu "w dni owulacji " zjechała do mnie rodzinka na kilka dni . Oj jak to bolało. Oczywiście nieudany cykl bo niby serduchowanie było ale co z tego jak w kąpieli i większość wyleciała nim do łóżka poszliśmy. W tym cyklu powinnam mieć 9-10 luty. Dzieci do babci . Cieszyłam się jak nie wiem co a dni plodne przylazły dwa dni po okresie. Ręce mi opadly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 20:17
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Winter u mnie 10 dc . Dziś piękny rozciągliwy śluz na 5cm ,na teściku kreseczka już ładnie widoczna .Jaką masz długosc cyklu zazwyczaj?
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙