Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, najwiekszy MIT z jakim sie spotkalam to to ze po pierwszej ciazy okres jest mniej bolesny i regularny.. pffff wiekszej bzdury nie slyszalam.. w moim przypadku dopiero po 6 latach okres sie uregulowal a bolesci jak byly tak sa
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Nera ja anty bralam pol roku po pierwszej ciazy.. pierwszy raz w zyciu. A ze balam sie jako nowicjuszka to i tak czulosci były z gumką. Maz sie wsciekal wiec odstawilam bo zaczelam po nich tez tyć.. wtedy byl stres czy nie zajde znowu hehe
I zaluje ze nie zdecydowalam sie rok po roku jak to mówią.. bylo by latwiej sie zdecydowac niż teraz gdy dziecko jest odchowane i nocki przesypia ,)
-
Ja musiałam brać bo miałam "okres" (nie plamienie ) 64dni wiec to była ostatnia jedyna szansą po kilku by się uregulował i całe szczęście pomogło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:06
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Lulaby wrote:Wiecie co, najwiekszy MIT z jakim sie spotkalam to to ze po pierwszej ciazy okres jest mniej bolesny i regularny.. pffff wiekszej bzdury nie slyszalam.. w moim przypadku dopiero po 6 latach okres sie uregulowal a bolesci jak byly tak sa
Lulaby wiesz to kwestia indywidualna... U mnie, mimo że ciąża obumarla to zmieniło się w kwestii okresu wszystko. Przed ciąża miałam okropne bóle podczas okresu, po ciąży nie mam prawie wcale, delikatny tylko ból. Okres mam dużo bardziej obfity A przed ciąża miałam skąpy. Jedyne co się nie zmieniło to regularność, jak była tak jest. Więc widzisz, każda jest inna.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Lulaby kreska na pewno ściemnieje, innej opcji nie ma
-
Ja miesiączki mam dosyć regularne, skąpe, krótkie i bezbolesne i mam nadzieje, że to się nie zmieni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:50
-
U nas w tym miesiącu marne szanse, bo przytulaliśmy się we wtorek, a skok temperatury mam dzisiaj. Partner ma dobre wyniki, ale nie aż tak
Ginekolog powiedziała mi, że pomiar temperatury nie jest najlepszym wskaźnikiem i żebym się nim nie przejmowała, ale z tego co wiem to dużo osób z tego korzysta. -
Bo temperatura nie zawsze może być wiarygodna, np jak wybudzasz się w nocy to temperatura rano będzie nie wiarygodna, tak samo jak się mierzy o różnych godzinach porannych, też będzie nie wiarygodna, mierzenie temperatury jest dobre dla tych kobiet, które w nocy ładnie śpią i budzą się o tych samych godzinach rano dzień w dzień