Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej Olu .To Ci się narobiło
Wracaj szybko do zdrówka ! I koniecznie dalsza opieka lekarska
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Anetka jestem dzisiaj w 13 dc. Na smierć zapomniałam o testosteronie bo taz miałam ho podwyższonego. No nic. W piątek się wszystko wyjaśni.
Trzymajcie kciuki aczkolwiek ten wynik TSH podciął mi trochę skrzydła 🥺👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Anetka jestem dzisiaj w 13 dc. Na smierć zapomniałam o testosteronie bo taz miałam ho podwyższonego. No nic. W piątek się wszystko wyjaśni.
Trzymajcie kciuki aczkolwiek ten wynik TSH podciął mi trochę skrzydła 🥺
W takim razie estradiol zdecydowanie za niski - bo jesteś w fazie okoloowulacyjnej. Dobrze że zrobiłaś to wyniki
Nie chce Cię napawac złymi wiadomościami ale niestety wszystko wskazuje że albo to będzie cykl bezowulacyjny albo owulacja Co się mocno przesunie
Przy Pcos to częste, swoją drogą powinnaś być stymulowana ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 20:22
-
Cześć dziewczyny! U mnie dziwna sprawa bo śluz przezroczysty bardzo ciągnący wystąpił u mnie w niedziele do tego ból jajników, a od wtorku biały lub żółty i ból brzucha jak na @. Możliwe, że owulacja się przesunęła. ❤️ w 8, 11 i 12 dc. 12 dc występował ten śluz. Dzisiaj narzeczony żartował, że może jestem w ciąży bo bardzo wyskoczyły mi żyły na dekolcie i biuście, ale ściągnęłam go na ziemie bo to przecież za wcześnie. Mam nadzieje, że podczas ❤️ coś się zadziało w moim organizmie 😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymargaretta07 wrote:Cześć dziewczyny! U mnie dziwna sprawa bo śluz przezroczysty bardzo ciągnący wystąpił u mnie w niedziele do tego ból jajników, a od wtorku biały lub żółty i ból brzucha jak na @. Możliwe, że owulacja się przesunęła. ❤️ w 8, 11 i 12 dc. 12 dc występował ten śluz. Dzisiaj narzeczony żartował, że może jestem w ciąży bo bardzo wyskoczyły mi żyły na dekolcie i biuście, ale ściągnęłam go na ziemie bo to przecież za wcześnie. Mam nadzieje, że podczas ❤️ coś się zadziało w moim organizmie 😊
Hej . Wszystko jest możliwe, trzeba być dobrej myśli i mieć nadzieję 😘😘
Masia A co u Ciebie? -
Anetka32 wrote:W takim razie estradiol zdecydowanie za niski - bo jesteś w fazie okoloowulacyjnej. Dobrze że zrobiłaś to wyniki
Nie chce Cię napawac złymi wiadomościami ale niestety wszystko wskazuje że albo to będzie cykl bezowulacyjny albo owulacja Co się mocno przesunie
Przy Pcos to częste, swoją drogą powinnaś być stymulowana ....👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Ja owulacje mam zazwyczaj po 20dc. Cykle mam długie 33/35 dni
W takim razie estradiol jeszcze zapewne powędruje ku górze 🙋♀️🙋♀️
Zajmij się tsh i będzie dobrze:-)
Dziewczyny czy ktoś wie może co u Cytrynki? -
Ola zdrówka życzę i daj jutro znać 😘Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetko wszystko dobrze
czuje już ruchy córeczki niemalże codziennie
w sobotę i niedziele byłam na weselu to mała momentami tak harcowala, ze nie wiedziałam czy jej się to podoba czy nie
wczoraj tez mi cały dzień dawała znaki a dzisiaj chyba odpoczywa bo coś słabo mi sadzi te kopniaki 😁 dobrze ze mam w domu stetoskop to jak się zaczynam martwić słucham czy jest serduszko
bije pięknie
następna wizyta za 2,5 tyg i pewnie będę już miala do zrobienia krzywą cukrową 😊 także staram sie teraz najeść słodyczy, bo coś czuje ze cukrzyca ciążowa mi wyjdzie 🤣
A tak poza tym brzusio rośnie i jest dla otoczenia coraz bardziej zauważalny. Czasami to miłe a czasami szlag mnie trafia jak obcy ludzie mnie gładzą po brzuchu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Anetko wszystko dobrze
czuje już ruchy córeczki niemalże codziennie
w sobotę i niedziele byłam na weselu to mała momentami tak harcowala, ze nie wiedziałam czy jej się to podoba czy nie
wczoraj tez mi cały dzień dawała znaki a dzisiaj chyba odpoczywa bo coś słabo mi sadzi te kopniaki 😁 dobrze ze mam w domu stetoskop to jak się zaczynam martwić słucham czy jest serduszko
bije pięknie
następna wizyta za 2,5 tyg i pewnie będę już miala do zrobienia krzywą cukrową 😊 także staram sie teraz najeść słodyczy, bo coś czuje ze cukrzyca ciążowa mi wyjdzie 🤣
A tak poza tym brzusio rośnie i jest dla otoczenia coraz bardziej zauważalny. Czasami to miłe a czasami szlag mnie trafia jak obcy ludzie mnie gładzą po brzuchu...
Jak fajnie 😍😍😍 napewno to że kopie to jakis uspakajacz
Ale z tym glaskaniem po brzuchu obcych to Ci powiem trochę przesada . Niewiem jak bym zareagowała 😱
No malutka skakala bo jej się podobało napewno- głośna muzyka to tańczyła A coWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 20:45
-
Anetka32 wrote:Monisia
A to czemu tak że Cię trzymają? Ja histeroskopie miałam tego samego dnia co przyjechałam i też tego dnia wychodziłam
Teraz mam zabieg w innym szpitalu, w innym mieście i tu mają inne wymogi. Trzeba być dzień wcześniej żeby zrobili badania.
Teraz lekarz na obchodzie mowil ze wypisza mnie jutro między 11:00 a 12:00.
Obok jest gabinet gdzie robią ktg.
Nawet nie wiecie jaka przyjemność sprawia mi słuchanie serduszka i tych ruchów 😊 aż mi teskno za tymNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
MisiaMonisia wrote:6 lat temu też tak miałam, że wszystko w jednym dniu.
Teraz mam zabieg w innym szpitalu, w innym mieście i tu mają inne wymogi. Trzeba być dzień wcześniej żeby zrobili badania.
Teraz lekarz na obchodzie mowil ze wypisza mnie jutro między 11:00 a 12:00.
Obok jest gabinet gdzie robią ktg.
Nawet nie wiecie jaka przyjemność sprawia mi słuchanie serduszka i tych ruchów 😊 aż mi teskno za tym -
Olaa..32 wrote:Ja jak leżałam to też słyszałam serduszko małych fasolek, nigdy tego nie słyszałam i dość przyjemny dźwięk, aż czasem trochę smutno mi się robiło, bo ja leżałam z powodu poronienia a na przeciwko mnie kobiety, które przygotowywały się do porodu, ale partner mnie pocieszył, że za rok tam wrócę już z brzuszkiem, żeby wydać na świat naszego szkraba 😅Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Olaa..32 wrote:Adaska progesteron zrób jeszcze po owulacji, 7 dpo i estradiol też możesz, a TSH faktycznie za wysokie trochę jak na starania,👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️