SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper, Kjopa3, Morwa, Agata25, Musik, pepsunieczka, Molyx, Marta.83, żabka04, Rosolina, kattalinna, Marcjanna, monika454, bar, emaj lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
kolejną @ powinnam dostać 27, nie wytrwam przez świeta ) to jest tak, ze jak nie zrobię przed świętami - to w te dni oczywiscie rownież nie, chyba, ze tylko sikańca. No skręca mnie do kiedy czekasz Angela ?
-
nick nieaktualnyMusik wrote:Ale dzis tu cicho. Wszyscy juz przygotowuja sie do swiat???
np ja dziś 10dpo, test robiłam pół godziny temu - czyli dawno po poranku. Rano sikam jeszcze raz i idę na betę
http://zapodaj.net/images/c727309a884c4.jpgMolyx, Angela89, opóźniona, Kjopa3, kattalinna, pepsunieczka, Agata25, Shafuli, Musik, JoHanna, ktosiowa, bar, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja 5 lat temu jak zaszłam, to po kilku dniach po owu poczulam, ze mam pełniejsze piersi, powiększone naczynia krwionośne na nich. i wiedziałam, ze udalo się testowałam co prawda dopiero tydzien po @, bo rozchorowałam się konktretnie. Pierwsza beta wyszła mi od razu ponad 18 tyś
teraz zapewne sobie wmawiam, ale oglądam te cycki i oglądam i chyba mam większe hahahah ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny