SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopaa myślę, że wszystko ok z termometrem. Ja na aktualnym wykresie mam 6 takich samych temperatur.W tym 3 pod rząd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:11
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
False alarm. Zaczęło lecieć.
Jeśli chodzi o choroby to w sumie jest ich 6 i w sumie nie do końca jest pewne, która powoduje niskie temp., ale ogólnie niskie temp. to na ogół jeden z pierwszych objawów różnych chorób, np: banalne niskie ciśnienie lub inne problemy z krążeniem. -
wombi wrote:A było okej. Szybko poszlo, co prawda pęcherzyk jescze nie pękł ale przed chwila poczułam ze to już no i na razie mam brać od niedzieli luteinę i czekać. A no i najważniejsze, dzisiaj wieczorem i jutro rano i wieczorem dogrywka juz w warunkach domowych
To teraz kciuki za Ciebie trzymam ze zdwojoną siłą -
Drogie Bravo.Dziś według wykresu jest mój 3 dpo. To czemu boli mnie jajnik? Kłujący i pulsujący to ból. Czy to owu dopiero dzisiaj czy to cionrza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:45
bar lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Drogie Bravo.Dziś według wykresu jest mój 3 dpo. To czemu boli mnie jajnik? Kłujący i pulsujący to ból. Czy to owu dopiero dzisiaj czy to cionrza?
Pewnie, że cionrza . Policz liczbę ukłuć na godzinę, a potem podziel przez 8, jeżeli otrzymasz wynik >5, to będą bliżniakiopóźniona, Vesper, lu.iza lubią tę wiadomość
-
bar wrote:Pewnie, że cionrza . Policz liczbę ukłuć na godzinę, a potem podziel przez 8, jeżeli otrzymasz wynik >5, to będą bliżniaki
bar lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Hurija wrote:False alarm. Zaczęło lecieć.
Jeśli chodzi o choroby to w sumie jest ich 6 i w sumie nie do końca jest pewne, która powoduje niskie temp., ale ogólnie niskie temp. to na ogół jeden z pierwszych objawów różnych chorób, np: banalne niskie ciśnienie lub inne problemy z krążeniem.
Niskie ciśnienie to też mam (90/60) plus w pakiecie słabe tętno (poniżej 50).
Mnie to nie przeszkadza, tylko czasem się boję , że jakby mnie wzięli do szpitala po jakimś wypadku , to by mega panikowali przy tych wartościach (niepotrzebnie)... Wizja jest taka, żeby panikowali jakbym była nieprzytomna .