SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Bratku siedź tu z nami i nie fifrokuj!
)))
Ale brzmi,jak nie fikaj, więc dobrze, Prze PaniNie fikam, zapisuję się i... a huk wie, może akurat zaskoczę, hahaha
Zwei_, jeszcze raz MEGA dzięki))))
Vesper, emaj lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Ja też testuję w Mikołajki
Dopiszecie mnie? Zobaczymy co z tego będzie... Dopiero zaczynam moją przygodę z OvuFriend. W 2014 roku poroniłam pierwszą ciążę w 8tyg - puste jajo. Po tym przykrym zdarzeniu zostałam przebadana wzdłuż i wszerz - wszystkie wyniki książkowe. Przy okazji postanowiliśmy z mężem zrobić po jakimś czasie badanie nasienia, żeby spr, czy wszystko jest ok, no i szok... wszystkie parametry bardzo zaniżone (koncentracja: 1,4mlm, brak plemników o ruchu A, morfologia 1%). Badanie nasienia robiliśmy potem jeszcze 2 razy - raz gorzej, raz lepiej, ale zawsze grubo poniżej normy. Lekarze od razu kierują na ICSI jak najszybciej, póki plemniki jeszcze w ogóle są, ale chcemy trochę popróbować naturalnie - przecież cuda się zdarzają, więc dlaczego nie nam ?
-
Suomi a czym suplementujesz meza? Sa tu na forum dziewczyny ze baaardzo podbily badania meza wlasnie dzieki suplom.
I skoro raz w ciaze zaszlas to widac nawet przy jego slabych zolnierzykach jest to mozliwe. Puatw jajo mowia ze sie moze zdarzyc nawet u zdrowej pary. Ot jakis blad matki natury. -
Cytrynka,
mąż teraz wcina macę, kwas foliowy, wit.C i inne, selen, cynk, zero alkoholu i dużo orzechów oraz innych naturalnych wspomagaczy (pestki dyni, słonecznik itd.). Zobaczymy co z tego będzie. Pod koniec listopada chcemy zrobić badanie nasienia, żeby zobaczyć, czy tendencja jest spadkowa, czy na odwrót. Słaba armia w jego przypadku to zapewne pozostałość po przebytej w dzieciństwie operacji - wodniak na jądrach. Ja wierzę, że będzie dobrze -
nick nieaktualnySuomi wrote:Cześć Dziewczyny! Ja też testuję w Mikołajki
Dopiszecie mnie? Zobaczymy co z tego będzie... Dopiero zaczynam moją przygodę z OvuFriend. W 2014 roku poroniłam pierwszą ciążę w 8tyg - puste jajo. Po tym przykrym zdarzeniu zostałam przebadana wzdłuż i wszerz - wszystkie wyniki książkowe. Przy okazji postanowiliśmy z mężem zrobić po jakimś czasie badanie nasienia, żeby spr, czy wszystko jest ok, no i szok... wszystkie parametry bardzo zaniżone (koncentracja: 1,4mlm, brak plemników o ruchu A, morfologia 1%). Badanie nasienia robiliśmy potem jeszcze 2 razy - raz gorzej, raz lepiej, ale zawsze grubo poniżej normy. Lekarze od razu kierują na ICSI jak najszybciej, póki plemniki jeszcze w ogóle są, ale chcemy trochę popróbować naturalnie - przecież cuda się zdarzają, więc dlaczego nie nam ?
Suomi, nie daj od razu namówić się za zabieg!
Facet jest płodny całe życie,to u kobiety rezerwa sie zmniejsza, u faceta parametry moga sie poprawić. Dla przykładu, juz o tym pisałam: w listopadzie na poczatku odebranie wyników i rwanie włosów z głowy- morfologia 2%, suplementacja, 9 grudnia zaszłam w ciazeSuomi, Suomi, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ależ piszecie dziewczyny! Ja przy moim owsiku nie mam szans wszystkiego czytać
Wombi też trzymam kciuki, choć nie wiem za co
U mnie @ ani widu ani słychu, a niby powinna dziś być ;/ widzę że podajecie daty testowania w grudniu, ja niestety nie wiem kiedy to nastąpi z moimi cyklami. Myślę że w okolicy świąt... Chyba kupię tego donga coś tambrała któraś?
wombi lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Mama Ali, dzięki za utwierdzenie w przekonaniu, że może się udać
Juz gdzieś widziałam Twoją wypowiedź, na ten temat, bo pamiętam nick. Przeczytałam juz chyba cały Internet w tym temacie.Jest bardzo dużo dziewczyn, którym się udało i na szczęście mówią o tym głośno, bo gdyby nie to to trzeba by było wierzyć tylko lekarzom, co nie zawsze jest najlepsze
U Was tylko morfologia była słaba, czy coś jeszcze?
-
No ja juz po, teraz trzeba tylko czekać...
jakoś dam radę, ale mam zakaz sportu itp wiec mam nadzieje że nie zeświruję
Bratek, Marta.83, Vesper, emaj, bar lubią tę wiadomość
START 2013 endo, adeno, borelioza AMH 0,36
HSG, laparo, histero, IUI
01.2016 I ICSI 🙁 7A1
05.2016 II ICSI 🙁8A1 [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI 🙁
06.2020 III IMSI 0
06.2021 IV ICSI 8A1, 4 ❄️
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt ♥️
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu 🙁
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa