SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziala link
Edit: mamita po prostu jestem przed @ i mam wielki PMS. Do tego stracilam smak slodki (jem miod i nie czuje jego slodyczy), zaczyna mnie pobolewac pod brzusze i za chwile bede miala dostawę w pracy.
I ooo. Do tego snily mi sie swinki morskie i za cholere nie wiem co to znaczy bo w senniku pisze ze nienawisc albo nieoczekiwana wiadomosc. I ooo...
A na dokladne sudoku mi nie wychodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:08
-
rosax3 wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/
e0920c313abdbb2b
Wstawilam rozebrany test. Na gorze na zdjeciu jest negatywny a na dole ten z dzis. Tak dla porownania. Oby dwa ta sama firma. Czas robienia sie tylko rozni.
Jak dla mnie do powtorki w sobote. Zdecydowanie. Nawet jesli sie udalo to jutro nie bedzie wcale duzo wiecej widac. Wiec bez sensu go robic. Tylko rob tej samej firmy. Zeby czulosc byla ta sama. -
Sorry, ale mi się źle czyta tylko dlatego, że jak ktoś zaczął temat to o niczym innym nie wspomni, nie skomentuje, jest tylko temat być-może-ciąża, a ani jednego słowa w odniesieniu do innych dziewczyn i ich problemów, to strasznie niefajne
Cytrysiu, sądzę, że Twoje gryzienie mocno nie będzie bolałoodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... byłam dziś na becie aby zobaczyć jak przyrasta..
we wtorek było 251,1... a dziś 651
takiego przyrostu to ja się nie spodziewałam w 48h...Malibu, Vesper, rosax3, JoHanna, Maczek, emaj, żabka04, kaarolaa, kattalinna, odrobinacheci, Emma80, Morwa, Kjopa3, pepsunieczka, bezimienna, bar lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Dziewczyny... byłam dziś na becie aby zobaczyć jak przyrasta..
we wtorek było 251,1... a dziś 651
takiego przyrostu to ja się nie spodziewałam w 48h...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Hmmm a sprawdzalas przyrost dla ciazy mnogiej?
nieee... jeszcze tego nie brałam pod uwagę.
Narazie wbiłam w kalkulator i jest "w normie"
przybrała mi 160% w 48h
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Proszzzzeeee babcia Vesper posyła 6 urojonych cionsz
W zamian chcę przepis na rybę!!!
http://iv.pl/images/14037978269719406803.jpgMalibu, JoHanna, Aga26, Maczek, emaj, ciri22, żabka04, Hurija, monika454, kaarolaa, kattalinna, odrobinacheci, emilanka, przyszła mama 2, Emma80, Rosolina, Kjopa3, pepsunieczka, bar lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
MNIAM
Ryba po japońsku
Składniki:
1 kg filetów z ryby
2 duże cebule
1 słoik ogórków konserwowych
1 słoik papryki konserwowych
przyprawa warzywna
maka
bułka tarta
3 jajka (więcej lub mniej według potrzeby)
olej
Zalewa:
2 szklanki wody
1/2 szklanki oleju
mały koncentrat pomidorowy
4 łyżki keczupu
4 łyżki cukru ( u mnie z lekkim "czubem")
4 łyżki octu
sól do smaku
pieprz
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a ogórki i paprykę w drobne słupki.
Filety rozmrażamy na tyle, aby mozna je był pokroić na mniejsze kawałki. Opłukane i osuszone posypujemy przyprawą typu vegeta ( albo pierz i sól ). Zostawiamy na kilka minut. Następnie obtaczamy je w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Tak przygotowane filety smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor. Usmażone odsączamy na ręcznikach papierowych.
Ciasto można zrobić również naleśnikowe tylko bardzo gęste. W sumie u mnie głownie robi się w cieście naleśnikowym
Wszystkie składniki zalewy doprowadzamy do wrzenia i gotujemy jeszcze ok. 3 minuty na małym ogniu.
Rybę i warzywa układamy warstwami, a następnie wszystko zalewamy przestudzoną zalewą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:55
Vesper, rosax3 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.