SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziala link
Edit: mamita po prostu jestem przed @ i mam wielki PMS. Do tego stracilam smak slodki (jem miod i nie czuje jego slodyczy), zaczyna mnie pobolewac pod brzusze i za chwile bede miala dostawę w pracy.
I ooo. Do tego snily mi sie swinki morskie i za cholere nie wiem co to znaczy bo w senniku pisze ze nienawisc albo nieoczekiwana wiadomosc. I ooo...
A na dokladne sudoku mi nie wychodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:08
-
rosax3 wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/
e0920c313abdbb2b
Wstawilam rozebrany test. Na gorze na zdjeciu jest negatywny a na dole ten z dzis. Tak dla porownania. Oby dwa ta sama firma. Czas robienia sie tylko rozni.
Jak dla mnie do powtorki w sobote. Zdecydowanie. Nawet jesli sie udalo to jutro nie bedzie wcale duzo wiecej widac. Wiec bez sensu go robic. Tylko rob tej samej firmy. Zeby czulosc byla ta sama. -
Sorry, ale mi się źle czyta tylko dlatego, że jak ktoś zaczął temat to o niczym innym nie wspomni, nie skomentuje, jest tylko temat być-może-ciąża, a ani jednego słowa w odniesieniu do innych dziewczyn i ich problemów, to strasznie niefajne

Cytrysiu, sądzę, że Twoje gryzienie mocno nie będzie bolało
odrobinacheci lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny... byłam dziś na becie aby zobaczyć jak przyrasta..
we wtorek było 251,1... a dziś 651
takiego przyrostu to ja się nie spodziewałam w 48h...
Malibu, Vesper, rosax3, JoHanna, Maczek, emaj, żabka04, kaarolaa, kattalinna, odrobinacheci, Emma80, Morwa, Kjopa3, pepsunieczka, bezimienna, bar lubią tę wiadomość

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
I takie wieści u-wiel-biammmm!monika454 wrote:Dziewczyny... byłam dziś na becie aby zobaczyć jak przyrasta..
we wtorek było 251,1... a dziś 651
takiego przyrostu to ja się nie spodziewałam w 48h...
Gratki Monika
bliźniaki - fajna sprawa
kaarolaa lubi tę wiadomość

-
Cytrynka_ wrote:Hmmm a sprawdzalas przyrost dla ciazy mnogiej?
nieee... jeszcze tego nie brałam pod uwagę.
Narazie wbiłam w kalkulator i jest "w normie"
przybrała mi 160% w 48h

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Proszzzzeeee
babcia Vesper posyła 6 urojonych cionsz 
W zamian chcę przepis na rybę!!!
http://iv.pl/images/14037978269719406803.jpg
Malibu, JoHanna, Aga26, Maczek, emaj, ciri22, żabka04, Hurija, monika454, kaarolaa, kattalinna, odrobinacheci, emilanka, przyszła mama 2, Emma80, Rosolina, Kjopa3, pepsunieczka, bar lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
MNIAM

Ryba po japońsku
Składniki:
1 kg filetów z ryby
2 duże cebule
1 słoik ogórków konserwowych
1 słoik papryki konserwowych
przyprawa warzywna
maka
bułka tarta
3 jajka (więcej lub mniej według potrzeby)
olej
Zalewa:
2 szklanki wody
1/2 szklanki oleju
mały koncentrat pomidorowy
4 łyżki keczupu
4 łyżki cukru ( u mnie z lekkim "czubem")
4 łyżki octu
sól do smaku
pieprz
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a ogórki i paprykę w drobne słupki.
Filety rozmrażamy na tyle, aby mozna je był pokroić na mniejsze kawałki. Opłukane i osuszone posypujemy przyprawą typu vegeta ( albo pierz i sól ). Zostawiamy na kilka minut. Następnie obtaczamy je w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Tak przygotowane filety smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor. Usmażone odsączamy na ręcznikach papierowych.
Ciasto można zrobić również naleśnikowe tylko bardzo gęste. W sumie u mnie głownie robi się w cieście naleśnikowym
Wszystkie składniki zalewy doprowadzamy do wrzenia i gotujemy jeszcze ok. 3 minuty na małym ogniu.
Rybę i warzywa układamy warstwami, a następnie wszystko zalewamy przestudzoną zalewą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:55
Vesper, rosax3 lubią tę wiadomość

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.