szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
A dobrze byłam u siory jeszcze na kawkę niby mają zajrzeć o 20 ale ciekawe...lubisz horrory?;p kurna uwielbiam Cie ;p dawno też żadnego nie oglądałam może czas najwyższy 😁 i prawidłowo wypij za nasze zdrowie 😀 ja już dawno nie depilowałam maszynka tylko rach ciach 😅
-
Tak uwielbiam horrory ale te psychologiczne a nie te co krew sika w kazde strony.. mi najbardziej podobał się " Sinister" o kurde mega horror na banie siada 😜 już Twoje zdrówko wypite 😁😁 ja nogi to depilator i maszynka, pachy tylko maszynka a bikini wosk 😁 chciałabym laser ale trochę droga sprawa. I co była siostra o 20? Ja jestem mega zła na swojego ale to dłuższa sprawa 😔
-
No ja nie mogę! Też uwielbiam psychologiczne i sinister też mi się podobał a oglądałaś zakonnice? to ja pije Twoje teraz hehe a siora przyszła ale po 21... nigdy nie byłam na bikini wosku;p tylko maszynka ale chyba czas najwyższy 😅
Zadziwia mnie ze mamy tyle wspólnego 🙂
Az tak zle ? -
Tak oglądałam a oglądałaś "the boy" ? Pierwsza część i druga z tamtego roku my właśnie dzisiaj drugą oglądaliśmy..ale pierwsza o wiele lepsza.. mnie też to szokuje że tak jesteśmy do siebie podobne. Już wcześniej miałam pytać masz fb albo instagram? A co do mojego to szkoda gadać 😕
-
Tak oglądałam ale jedynkę nawet nie wiedziałam że dwójka jest mi jeszcze się podobały części naznaczonego , obecność mega mam i to i to i zastanawiałam sie czy wiesz jak mam na imię bo w ogóle nie pamiętam czy Ci mówiłam;) dobrze nie wnikam jak będziesz miała ochotę to opowiesz