X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobrze byłam u siory jeszcze na kawkę;) niby mają zajrzeć o 20 ale ciekawe...lubisz horrory?;p kurna uwielbiam Cie ;p dawno też żadnego nie oglądałam może czas najwyższy 😁 i prawidłowo wypij za nasze zdrowie 😀 ja już dawno nie depilowałam maszynka tylko rach ciach 😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak uwielbiam horrory ale te psychologiczne a nie te co krew sika w kazde strony.. mi najbardziej podobał się " Sinister" o kurde mega horror na banie siada 😜 już Twoje zdrówko wypite 😁😁 ja nogi to depilator i maszynka, pachy tylko maszynka a bikini wosk 😁 chciałabym laser ale trochę droga sprawa. I co była siostra o 20? Ja jestem mega zła na swojego ale to dłuższa sprawa 😔

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie mogę! Też uwielbiam psychologiczne i sinister też mi się podobał a oglądałaś zakonnice?;) to ja pije Twoje teraz hehe a siora przyszła ale po 21... nigdy nie byłam na bikini wosku;p tylko maszynka ale chyba czas najwyższy 😅
    Zadziwia mnie ze mamy tyle wspólnego 🙂
    Az tak zle ?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak oglądałam a oglądałaś "the boy" ? Pierwsza część i druga z tamtego roku my właśnie dzisiaj drugą oglądaliśmy..ale pierwsza o wiele lepsza.. mnie też to szokuje że tak jesteśmy do siebie podobne. Już wcześniej miałam pytać masz fb albo instagram? A co do mojego to szkoda gadać 😕

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak oglądałam ale jedynkę nawet nie wiedziałam że dwójka jest ;) mi jeszcze się podobały części naznaczonego , obecność mega ;) mam i to i to ;) i zastanawiałam sie czy wiesz jak mam na imię bo w ogóle nie pamiętam czy Ci mówiłam;) dobrze nie wnikam jak będziesz miała ochotę to opowiesz ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O obecność super mu też się podobało... nie mówiłaś.. zgaduję po nicku że masz na imię Monika? 😜 Ja jestem Magdalena 😁 powiem jak nie będzie się gapił co piszę 🤣🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha michalina 😁 wiem ze Magdalena;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a miałam strzelać z Michaliną... masz piękne imię 😁 hmm ciekawe czy Cie znajdę na fb albo insta 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena Jabłońska na fb a na instagramie magdalena.jablonska8 . Na fb masz zdjęcie z jakiegoś wesela piękna niewiasta? A na insta wszystkie takie same? 🤣😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;p ale na insta wszystkie takie same nie są;p tylko główne;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka Ty ładna jesteś 😁😁❤ a to nie mogę Cię na insta znaleźć chyba

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej kochana jesteś;) Ty też ❤a my się zastanwiamy ile Twoj mąż ma wzrostu?;) może ja prędzej Cie znajdę na insta ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ma 190 cm no kawał chłopa 😜😜 ale ja lubię wszystko co duże 🤣 no spróbuj zdjęcie mam to samo co na fb o i znalazłaś a bo Ty prywatna na insta jesteś... ja tam na instagramie szaleje 🤣🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe kiedy też byłam dla wszystkich ale ostatnio mnie wkurzają ludzie;p hehe mój też ma 186 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHA oj coś czuję że na prawdę byśmy się dobrze dogadali 🤣 takie same oszołomy 🤣🤣 kurde dobra idę spać bo mój już sapie jak lokomotywa a ja rano będę jak zombi 😜 miłych snów, do jutra 😁❤

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dobre ja chyba będę zombie ;) dobranoc

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i jak tam dzisiaj? Ja jestem pół przytomna i do tego mój bezczelnie mnie obudził a tak dobrze mi się spało... ale zemszcze się jak będzie chciał mieć drzemkę w dzień 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jeszcze w łóżku nie możemy się zwlec ;) trochę ciężko...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2021, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam później znowu spać 🤣 teraz najadlam się pierogów i chyba znowu pójdę spać 🤣😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nieźle;p u mnie dzień lenia 😁 ale musze obiad jeszcze zrobić ech

‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ