szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
A bo w sumie większość czasu sami jesteśmy to tak jakby jej nie było z nami. Moja mama się rozwiodła z moim ojcem i to była jej najlepsza decyzja, ja swojego ojca nie chce znać, ciężka przeszłość za nami. I teraz jest samotna ale mówi że tak jej lepiej. Ale gdzie tu teraz jechać jak wszędzie zaraz znowu czarna strefa będzie 😭😜
-
A no rozumiem to dobrze dla niej jak taka ciężka sytuacja to wiadomo....moja mama też sama ale mój tata zmarł jak miałam 12lat... Ja to dużo starsze rodzeństwo mam to wiesz ;p podobno wpadka byłam hehe
A wyjechałabym mam nadzieję że nie będzie źle... chociaż ja to taka optymistka A zawsze wychodzi odwrotnie -
To bardzo Ci współczuję. Ja też mam starszą siostrę o 10 lat 😉 ja też już boje się pozytywnie nastawiać i planować bo zaraz moje plany szlag trafia 😜 kurde 4 dc a krwawie jak cholera cały czas... I pełno skrzepów mam w tym miesiącu a zazwyczaj nie mam. A Ty juz po okresie?
-
Mój brat był 15 lat starszy;) noo masakra lepiej nie planować też któregoś razu miałam pełno skrzepow i się zastanawiałam o co chodzi... a teraz to ja jeden dzień okresu może miałam większy a takto plamienia... nawet brzuch mnie bardzo nie bolał...my to mamy ciągle rozkminy 😁
-
tak i mam projekt do dokończenia więc myślę ze do 12 mi się zejdzie o ile klient nie będzie chciał poprawek, a jeszcze muszę posprzątać.. a oni na 17 maja już być myślę że zrobię jakąś deskę serów i wystarczy wyjmę z opakowania i gotowe haha tak mógłby się zdziwić " kochanie to Ty się zajmij gośćmi a ja jadę do Łodzi" :P
-
Oo to wczesnie te goście jak na piątek;p idealna deska serów i salateczka 😁 o widzisz a nawet bliżej niż do Łodzi bo to jest miejscowość między lowiczem i Skierniewicami 😁 mój to tez mówi że dobrze nowa znajoma mam 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 08:40
-
O to szybko ja do 2 siedzialam i sąsiadka kupiła tequile i jeszcze maca jadłam....troche główna boli ale na szczęście dużo nie wypiłyśmy;) mój to poszedł spać o 20 bo 2.40 wstawał do pracy... w zasadzie żadnych planów nie mamy bo jutro mąż znowu na noc... więc pewnie posiedzimy w domu razem a Wy jakieś plany ?
-
o proszę jak Ci dobrze było no Twój ma przekichane z tymi zmianami ale nic się nie poradzi taka praca. my dzisiaj bez planów i mi się to bardzo podoba bo chce w domu odpocząć sama, bo za tydzień znowu na urodziny jedziemy. Mam w planach lepieć dzisiaj z mamą pierogi ruskie i z grzybami więc trochę nam się zejdzie pewnie
-
Straszne te służby czasem ma najgorzej że musi dojechać do Warszawy na 5 rano czasem wi3c tak właśnie wstaje... Ja właśnie pokroiłam sałatkę warzywna z mamą i biorę się za sprzątanie bo jeszcze chce na cmentarz skoczyć.. .. uwielbiam pierogi ❤ mniam 😁 w sumie też chętnie posiedzę w domu kogo tym razem urodziny? A Ty z jakiego miesiąca jesteś w ogóle?
-
tym razem urodziny chrześnicy mojego męża, więc znowu u jego rodziny :P ja jestem z listopada a mój z marca więc niedługo i jego urodziny a Ty? jaki miesiąc? kurde ale mi się chce spać dzisiaj... daleko masz na cmentarz? bo ja mam cmentarz pod nosem
-
Hehe dużo macie chrześniaków? Ja z września a mój lipiec 😆 mi narazie nie bo jakoś się robota zajęłam;) ale pewnie wrócę i mi się zachce ;p n cmentarz gdzieś z 5km ale jadę samochodem bo coś tam do zabrania jest .... mam nadzieję że dola nie złape bo czasem tak mam jak wracam