X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo w sumie większość czasu sami jesteśmy to tak jakby jej nie było z nami. Moja mama się rozwiodła z moim ojcem i to była jej najlepsza decyzja, ja swojego ojca nie chce znać, ciężka przeszłość za nami. I teraz jest samotna ale mówi że tak jej lepiej. Ale gdzie tu teraz jechać jak wszędzie zaraz znowu czarna strefa będzie 😭😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no rozumiem to dobrze dla niej jak taka ciężka sytuacja to wiadomo....moja mama też sama ale mój tata zmarł jak miałam 12lat... Ja to dużo starsze rodzeństwo mam to wiesz ;p podobno wpadka byłam hehe
    A wyjechałabym mam nadzieję że nie będzie źle... chociaż ja to taka optymistka A zawsze wychodzi odwrotnie

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo Ci współczuję. Ja też mam starszą siostrę o 10 lat 😉 ja też już boje się pozytywnie nastawiać i planować bo zaraz moje plany szlag trafia 😜 kurde 4 dc a krwawie jak cholera cały czas... I pełno skrzepów mam w tym miesiącu a zazwyczaj nie mam. A Ty juz po okresie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brat był 15 lat starszy;) noo masakra lepiej nie planować;) też któregoś razu miałam pełno skrzepow i się zastanawiałam o co chodzi... a teraz to ja jeden dzień okresu może miałam większy a takto plamienia... nawet brzuch mnie bardzo nie bolał...my to mamy ciągle rozkminy 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2021, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No daj spokój ciągle coś 🤣 nie no ja jak gdzieś w tym roku nie odpocznę to naprawdę oszaleje 🤣 dzisiaj mam gosci i jakoś już nie mamna to siły..w sumie to goście mojego męża to może ja sobie gdzieś wyjdę a on niech się męczy 😜🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo;p muszę wyjechać bo się udusze 😅 na pewno mąż będzie zadowolony jak wyjdziesz i go zostawisz 😁 zapraszam do mnie 😅 ale tak gości to i posprzątać i naszykować więc jak już przyjdą to ja zawsze zmęczona 😂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak i mam projekt do dokończenia więc myślę ze do 12 mi się zejdzie o ile klient nie będzie chciał poprawek, a jeszcze muszę posprzątać.. a oni na 17 maja już być :/ myślę że zrobię jakąś deskę serów i wystarczy :P wyjmę z opakowania i gotowe haha :P tak mógłby się zdziwić " kochanie to Ty się zajmij gośćmi a ja jadę do Łodzi" :P:P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to wczesnie te goście jak na piątek;p idealna deska serów i salateczka 😁 o widzisz a nawet bliżej niż do Łodzi bo to jest miejscowość między lowiczem i Skierniewicami 😁 mój to tez mówi że dobrze nowa znajoma mam 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 08:40

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2021, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest jak sa goście z dziećmi 😜 o widzisz to jak znalazł będę szybciej u Ciebie 😁 moj to juz nawet się nie pyta gdzie tak intensywnie piszę bo juz wie że do Ciebie 😁😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ;p autostrada moment do mnie 😁 o widzisz to dobrze ;)
    Nie no trzeba się spotkać kiedyś;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 11:07

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam później zapitol w pracy myslalam że nie wyjdę 😆 a na koniec jeszcze szczeniaki do schroniska przywieźli i jeden taki dzik , zostałam obszczana i obsrana 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2021, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no to nieźle. No my tez stwierdziliśmy ze musimy się kiedyś spotkać. Bo i ja juz po gościach 😁 więcej się narobiłam niż to warte 🤣 to dawaj mi te szczeniaki mi tak brakuje pieska 😭

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super 😁 szybko sie zwinely te goście i jak było?;) ja czekam na sąsiadkę mamy iść na spacer chyba że mnie znowu zrobi w ch....🤣 te to dziki i duże będą ale kiedyś jak trafi się jakiś fajny to chętnie Ci przywiozę;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wczoraj padłam, 21 a ja juz spałam... oh jak dobrze ze jest weekend i tym razem spokojny w domu 😁 a Ty jakieś plany? Wczoraj mnie moj wkurzył bo się podpił a jak jest podpity a ja trzeźwa to mnie strasznie wkurza 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to szybko ja do 2 siedzialam i sąsiadka kupiła tequile i jeszcze maca jadłam....troche główna boli ale na szczęście dużo nie wypiłyśmy;) mój to poszedł spać o 20 bo 2.40 wstawał do pracy... w zasadzie żadnych planów nie mamy bo jutro mąż znowu na noc... więc pewnie posiedzimy w domu razem a Wy jakieś plany ?;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o proszę jak Ci dobrze było :P no Twój ma przekichane z tymi zmianami ale nic się nie poradzi taka praca. my dzisiaj bez planów i mi się to bardzo podoba bo chce w domu odpocząć sama, bo za tydzień znowu na urodziny jedziemy. Mam w planach lepieć dzisiaj z mamą pierogi ruskie i z grzybami więc trochę nam się zejdzie pewnie :D

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszne te służby czasem ma najgorzej że musi dojechać do Warszawy na 5 rano czasem wi3c tak właśnie wstaje... Ja właśnie pokroiłam sałatkę warzywna z mamą i biorę się za sprzątanie bo jeszcze chce na cmentarz skoczyć.. .. uwielbiam pierogi ❤ mniam 😁 w sumie też chętnie posiedzę w domu ;) kogo tym razem urodziny? A Ty z jakiego miesiąca jesteś w ogóle?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym razem urodziny chrześnicy mojego męża, więc znowu u jego rodziny :P:P ja jestem z listopada a mój z marca więc niedługo i jego urodziny :P a Ty? jaki miesiąc? kurde ale mi się chce spać dzisiaj... daleko masz na cmentarz? bo ja mam cmentarz pod nosem :P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dużo macie chrześniaków? Ja z września a mój lipiec 😆 mi narazie nie bo jakoś się robota zajęłam;) ale pewnie wrócę i mi się zachce ;p n cmentarz gdzieś z 5km ale jadę samochodem bo coś tam do zabrania jest .... mam nadzieję że dola nie złape bo czasem tak mam jak wracam ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2021, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi sobota zleciała przy tych pierogach. A Ty jak tam po cmemtarzu? Mamy po jednym chrześniaku na szczęście 😉 teraz czas na jakiś horror i na co? Na Desperadosa 🍻🍻🤣🤣🤣 a nawet dwa 😂😂 wydepilowałam w końcu nogi i mam cale czerwone 😕😜

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ