Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze siwe włosy już miałam w wieku 20 lat 😪 no ja ogólnie na blond się farbuje to też co chwilę....tak wzięłam wolne bo w sumie na 12 zaczym dojadę zaczym co to bez sensu do pracy na trochę;) kurde próbuje sobie przypomnieć czy pytałam czym się zajmujesz ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a nie pamiętam czy pytałaś. Pracuję w reklamie jestem takim projektantem grafikiem 😉 no tak i pół dnia Ci zleci to lepiej mieć wolny cały dzień i na spokojnie sobie załatwić. A ja jakaś zła jestem ale to pewnie ten okres tak na mnie działa.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ciekawie ciekawie;) pewnie przez okres najlepiej na to zwalić i może zmiana pogody ;) ja idę może ruszę się chociaż z pieskiem na spacer ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi okres na wieczór dal popalić... myślałam że padnę w bólu...noc nie przespana, jestem półprzytomna a mam wazny projekt do dokończenia zwłaszcza że klient marudny i tak już kilka poprawek chciał. Ech teraz też już zaczyna boleć. Muszę wziąć ze 2 proszki odrazu zjeść śniadanie zrobić litr kawy i szybko wykonać pracę. A Ty koniecznie daj znać jak po wizycie.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana współczuję Ci bardzo mam nadzieje ze jutro już będzie lepiej ...dobrze dam znać;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam już po wizycie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już dawno ale mama ze mną pojechała i pół dnia na mieście nogi mi odpadna...🤦‍♀️
    A ogólnie to pani ginekolog konkret obrazu skierowania na badania mi dala jeszcze raz prolaktyna progesteron I tsh a mężowi badanie nasienia w Łodzi w salve i inne witaminy mi dala żeby brać... ogólnie to jakaś roztrzęsiona byłam i mówi że pewnie przez to w cały świat mi wyszła prolaktyna... I ogólnie żeby te badania zrobić po świętach a teraz wrzucić na luzzz i poszaleć z mężem przestać o tym myśleć... Jeszcze zwróciła uwagę że po covidzie powinno się z 3 mce odczekać bo w zasadzie nie wiadomo ile to się utrzymuje w organizmie itp... także sama nie wiem nic nowego ale czuje ze ona nas ogarnie bo konkret gadała .. a Ty jak się czujesz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super.... no widzisz już jakiś plan.. czyli zaczynasz coś działać 😁 No i badanie męża nie ominie 😉 a mi oczy już krwią naszły od laptopa 😂 ja jutro na fsh zobaczymy czy się pogorszyło

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby plan ale żaden bo żeby wyluzowac 😅 o to ładnie to jest masakra mnie tez czasem już tak bola że szok ;p tego samego dnia masz wyniki ? Teraz czekamy na Twoja wizytę;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale jakieś badania tam kazała porobić no i męża zbadać.. wiesz to dopiero początki to zawsze tak mówią... ale aż tak to nie luzuj bo pamiętasz co Ci mówiłam? 😜😂 tak, jutro popołudniu już powinny być. No moja dopiero 5 marca 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam pamiętam ale moze ten miesiąc dobrze zrobi postaram się o tym nie myśleć czerpać z tego przyjemność a po świętach porobimy badania na spokojnie;) a to długo już w przyszłym tygodniu ;) trzymam kciuki 😀

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no okres świąteczny to nic nie zaszkodzi jak sobie wyluzujesz...akurat od wiosny nowa siła i działania...to teraz pomyślcie tylko o sobie i cieszcie się sobą 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki mam plan zobaczymy co wyjdzie 😁 wczoraj była ta koleżanka co ostatnio ppwieziala że jest w ciąży i mówi że głupio jej było bo tak szybko się trafiło a my tyle nie możemy...

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie dziś czujesz ? Bo ja to mam tak strasznie ciężka gloweeee

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No glowa mi wybuchnie chyba dzisiaj... dopiero wróciłam z pobrania bo jeszcze na małe zakupy skoczyłam... nie wiem czy lubisz jak ktoś tak do Ciebie mówi że przeprasza za swoją ciążę i przykro ze szybciej od Was.. ja już to przechodziłam 😂😜 teraz jak ktoś zaczyna to mu przerywam albo zaczynam pić jak jest to na jakimś spotkaniu 😂 popadnę w alkoholizm kiedyś 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekamy na wyniki ;) i jak coś ciekawego kupiłaś?;) hmm wiesz dopiero mi się to przytafilo i ogólnie jakoś tak olalam powiedziałam że się cieszęze się udało i tyle w sumie...haha też o tym pomyślałam bo za każdym razem jak dostanę okres to pije ;p zle z nami hehe

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to wpadłam do Rossmanna i trochę kosmetyków w promocji kupiłam.. reszta jeszcze zamknięta była. Poluję strasznie na ogrodniczki ale nie mogę żadnych fajnych znaleźć. Haha oj tam lepiej żebyśmy w końcu przestały mieć te okresy 🤣 w piątek mam gości chyba w końcu męża wspólnik z żoną mają wpaść i ona w drugiej ciąży to znowu będę piła 🤣😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też szukałam ale chciałabym przymierzyć a nie zamawiać na oko ;) haha byłoby idealnie 😁 o widzisz to mogę wpaść do towarzystwa bo mój cały weekend w pracy ;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja chce przymierzyć właśnie bo boje się że będę śmiesznie wyglądała 😜 to zapraszam kupie winko i dotrzymasz mi towarzystwa 😁😁 bo oni mają takie nie dobre dziecko że muszę klatkę z chomikiem chować przed nią 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o to chodzi;) gorzej jak się upijemy😅 oo masz chomika?;)

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ