szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwsze siwe włosy już miałam w wieku 20 lat 😪 no ja ogólnie na blond się farbuje to też co chwilę....tak wzięłam wolne bo w sumie na 12 zaczym dojadę zaczym co to bez sensu do pracy na trochę kurde próbuje sobie przypomnieć czy pytałam czym się zajmujesz ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć 🤣
-
Ale mi okres na wieczór dal popalić... myślałam że padnę w bólu...noc nie przespana, jestem półprzytomna a mam wazny projekt do dokończenia zwłaszcza że klient marudny i tak już kilka poprawek chciał. Ech teraz też już zaczyna boleć. Muszę wziąć ze 2 proszki odrazu zjeść śniadanie zrobić litr kawy i szybko wykonać pracę. A Ty koniecznie daj znać jak po wizycie.
-
Tak już dawno ale mama ze mną pojechała i pół dnia na mieście nogi mi odpadna...🤦♀️
A ogólnie to pani ginekolog konkret obrazu skierowania na badania mi dala jeszcze raz prolaktyna progesteron I tsh a mężowi badanie nasienia w Łodzi w salve i inne witaminy mi dala żeby brać... ogólnie to jakaś roztrzęsiona byłam i mówi że pewnie przez to w cały świat mi wyszła prolaktyna... I ogólnie żeby te badania zrobić po świętach a teraz wrzucić na luzzz i poszaleć z mężem przestać o tym myśleć... Jeszcze zwróciła uwagę że po covidzie powinno się z 3 mce odczekać bo w zasadzie nie wiadomo ile to się utrzymuje w organizmie itp... także sama nie wiem nic nowego ale czuje ze ona nas ogarnie bo konkret gadała .. a Ty jak się czujesz? -
No glowa mi wybuchnie chyba dzisiaj... dopiero wróciłam z pobrania bo jeszcze na małe zakupy skoczyłam... nie wiem czy lubisz jak ktoś tak do Ciebie mówi że przeprasza za swoją ciążę i przykro ze szybciej od Was.. ja już to przechodziłam 😂😜 teraz jak ktoś zaczyna to mu przerywam albo zaczynam pić jak jest to na jakimś spotkaniu 😂 popadnę w alkoholizm kiedyś 🤣🤣
-
To czekamy na wyniki i jak coś ciekawego kupiłaś? hmm wiesz dopiero mi się to przytafilo i ogólnie jakoś tak olalam powiedziałam że się cieszęze się udało i tyle w sumie...haha też o tym pomyślałam bo za każdym razem jak dostanę okres to pije ;p zle z nami hehe
-
W sumie to wpadłam do Rossmanna i trochę kosmetyków w promocji kupiłam.. reszta jeszcze zamknięta była. Poluję strasznie na ogrodniczki ale nie mogę żadnych fajnych znaleźć. Haha oj tam lepiej żebyśmy w końcu przestały mieć te okresy 🤣 w piątek mam gości chyba w końcu męża wspólnik z żoną mają wpaść i ona w drugiej ciąży to znowu będę piła 🤣😂