szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchaj no na pewno się upijemy 🤣🤣 ale może być wesoło 😁😁 tak po śmierci mojego ukochanego psa nie byłam gotowa na następnego ale potrzebuję zwierząt w swoim życiu i mam chomiczke dżungarską białą. Jest nie dobra i gryzie ale ją kochamy i wiesz jak ma na imię? Tequila 🤣🤣🤣
-
Poziom FSH i LH sprawdza się pomiędzy 2 a 5 dniem cyklu (najczęściej w 3 dniu). Normy hormonu FSH w tych dniach cyklu powinny wynosić od 3 do 12 mIU/ml, takie coś znalazłam. W październiku miałam powyżej 15 w styczniu powyżej 27 a teraz 13 wszystko badane w tym samym dniu cyklu
-
Nie, nie podłamałam się tylko ciągle nie wiem na czym stoję 😉 i coś szaleją te moje hormony i jajniki 😉 tak jakby się coś chciało poprawić. Akurat na wizytę mi owulacja przypada to na usg zobaczymy jak pęcherzyki wyglądają 😉 a jak bedzie źle to znowu trzeba się napić 🤣🤣
-
Hmm kasa Oj przydałaby się bardzo my chcemy się pobudować a tu takie ceny że szok... zwróci się zwróci;) staram się:p nie mowie ze sexow nie będzie ale tak na luzie chociaż ostatnio jakoś nam do tego nie podrodze wczoraj też padliśmy...
A Ty wizytę na którą masz ? -
Oj tak budowa domu to jeszcze pikuś ale weź to wykończ i urzadz...wszystko takie drogie 😔 ja też w tym miesiącu planuje jakieś sexy ale mój ciągle zajęty i na nic nie ma czasu i już nie chce go gnębić. Wizytę mam na 13.00 ale pewnie jakieś opóźnienie będzie
-
O ale sami mieszkacie? No ja z mamą i walniętym bratem na górze...
A co do proszenia chcialam wyjechać to mi odpowiedział ze w marcu nie da rady bo duża norma godzin i nie ma czasu... to się wkurwiłam i mu powiedziałam że sama wyjadę i może wreszcie się stesknisz 😅🤣😂