Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj no na pewno się upijemy 🤣🤣 ale może być wesoło 😁😁 tak po śmierci mojego ukochanego psa nie byłam gotowa na następnego ale potrzebuję zwierząt w swoim życiu i mam chomiczke dżungarską białą. Jest nie dobra i gryzie ale ją kochamy i wiesz jak ma na imię? Tequila 🤣🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha na pewno 😁 fajnie fajnie też kiedyś miałam chomiki świnki morskie i króliki miniaturki także rozumiem 😁 o super imie ;p właśnie uświadomiłaś mi że dawno tequili nie piłam hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 17:00

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha i juz wiadomo co byśmy piły jakbyśmy się spotkały 🤣🤣 mam wyniki i w tym miesiącu fsh wynosi 13. Przecież ja osiwieje jeszcze bardziej w tamtym miesiącu ponad 27 a teraz 13 no ja juz nic nie rozumiem.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie są normy? Też są różne na każdą fazę cyklu ?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziom FSH i LH sprawdza się pomiędzy 2 a 5 dniem cyklu (najczęściej w 3 dniu). Normy hormonu FSH w tych dniach cyklu powinny wynosić od 3 do 12 mIU/ml, takie coś znalazłam. W październiku miałam powyżej 15 w styczniu powyżej 27 a teraz 13 wszystko badane w tym samym dniu cyklu

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli w cały świat...i dopiero skonsultujesz to na wizycie? Nie znam się na tym tak bardzo...chociaż mam nadzieję że to nie jest zły wynik...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 20:22

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już czekam ja wizytę I może czegoś więcej się dowiem i zapytam od czego to jest zależne że tak różne wyniki są.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że się podlamalas....ale rozumiem Cie doskonale... mam tylko nadzieję że dobrze będzie;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie podłamałam się tylko ciągle nie wiem na czym stoję 😉 i coś szaleją te moje hormony i jajniki 😉 tak jakby się coś chciało poprawić. Akurat na wizytę mi owulacja przypada to na usg zobaczymy jak pęcherzyki wyglądają 😉 a jak bedzie źle to znowu trzeba się napić 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze chociaż sprawdzi w środku cyklu jak owulacja ;p haha oczywiście a później pójdziemy razem do AA;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a na końcu do psychiatryka 🤣🤣🤣 lepiej żebyśmy miały te dzieci bo jakoś kiepsko to widzę 🤣 ale grunt że możemy się z czegoś pośmiać a nie chodzimy ciągle załamane 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to dopiero by było;p oczywiście że tak załamywanie gorzej by nam wyszło a takto można się pośmiać pożartować przecież oprócz dzieci jesteśmy szczesliwe 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha I jeszcze trochę więcej pieniędzy by się przydało bo jakoś ciągle ich mało 🤣 mój teraz firmę rozkręca i niestety to dużo kasy pochłania ale mam nadzieje że się zwróci. To Ty teraz do świąt luzujesz kochana?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm kasa Oj przydałaby się bardzo my chcemy się pobudować a tu takie ceny że szok... zwróci się zwróci;) staram się:p nie mowie ze sexow nie będzie ale tak na luzie ;) chociaż ostatnio jakoś nam do tego nie podrodze wczoraj też padliśmy...
    A Ty wizytę na którą masz ?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak budowa domu to jeszcze pikuś ale weź to wykończ i urzadz...wszystko takie drogie 😔 ja też w tym miesiącu planuje jakieś sexy ale mój ciągle zajęty i na nic nie ma czasu i już nie chce go gnębić. Wizytę mam na 13.00 ale pewnie jakieś opóźnienie będzie

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety masakryczne są ceny teraz...a wy się budowaliście? My to mamy przesrane na prawdę.. ile można się prosić;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy w starym domu po moim dziadku ale planujemy kupić mieszkanie w tym roku. Tak ile się można prosić 🤣 aż tak głupio 😂🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ale sami mieszkacie? No ja z mamą i walniętym bratem na górze...
    A co do proszenia chcialam wyjechać to mi odpowiedział ze w marcu nie da rady bo duża norma godzin i nie ma czasu... to się wkurwiłam i mu powiedziałam że sama wyjadę i może wreszcie się stesknisz 😅🤣😂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama na dole mieszka ale jej to w sumie nie ma pół tygodnia bo pracuje w Warszawie i zostaje tam na noc, dlatego chcemy mieć swoje już. Haha i dobrze mu powiedziałaś ja mogę jechać z Tobą może i mój mnie zauważy w końcu 🤣😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz czemu ja myślałam że macie swoje nie wiem;p Twoja mama też sama została?
    Ciekawie by było;)

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ