szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ale prawdopodobnie pójdziemy na pieszo bo dziś dużo cieplej a blisko autostrady mieszkamy i na szczęście są otwarte furtki od wsi 🤣 Oj to rób się rob 😁 pewnie ze tak ja za to planuje kiedy wybrać się na zakupy bo we wszystkim wyglądam tragicznie 😁
-
Hej jak tam sobota minęła? Powiem Ci że zrobiłam się wczoraj na bóstwo i weszłam w sukienkę bez problemu 😁 było nawet przyjemnie 😉 i nawet siostra mojego męża mnie aż tak nie wkurzała 😜 dzisiaj od rana mam plamienia wiec jutro pewnie @ przyjdzie 😔 jak tam u Ciebie?
-
Hej a dobrze chrześniak u mnie cały weekend spędził, wieczorem miałam spine z moim bratem i tylko się utwierdziłam w temacie ze jest idiota.... byliśmy na spacerku drink był też więc jakoś minęła;) o to super imprezka w miarę udana ? ja okres pełna para 🤣 tylko oby do wtorku minął to będzie dobrze;)
-
Oj tak czasami trzeba się odstroic dla samej siebie nawet 😁 a takie buty z bratem no to faktycznie nieciekawie... ehh te rodziny 😜 no ja Ci powiem ze miałam plamienie a teraz czysto ale pewnie będę miała tak jak Ty 😉 no na prawdę ostatnio nam się wszystko podobnie przytrafia 😂😂 to ja nam też życzę wygranej w lotto 🤣🤣
-
no pewnie że tak, pozatym usg można robić podczas miesiączki a czasami nawet powinno iść się na początku. Ja do inseminacji będę miała wizytę w 2dc i usg czy są pęcherzyki, niezbyt to komfortowe ale jak jest dobry lekarz to dużo pomaga i rozumie, ja no majtki dopiero na fotelu zdejmuje i biorę ze sobą od razu papier żeby wytrzeć krew po badaniu bo wolę tak niż ma mi po kostkach polecieć :P i lakarze nie mają z tym problemu. u mnie w klinicę są tampony i podpaski zeby założyć nową. nawet jak jeszcze coś będziesz miała to już pewnie plamienie ?
-
A widzisz ja nigdy akurat w okresie nie byłam wiem dobrze Cie mieć ❤ obrazu mnie uspokoiłaś mysle że tak to będzie 4dc a dziś już mam mało jakoś... ale to chyba że stresu bo jakoś weekend był do dupy ;p mówiłam już mojemu ze w marcu wyjeżdżamy bo muszę odpocząć
-
no dobry pomysł, a gdzie chcesz wyjechać? mi już zaczyna ból dokuczać... eh ja ja nie lubię tej wrednej @ dobrze że jestem w domu... też bym gdzieś wyjechała ale w tym roku chyba mi się nie uda, mój rozkręca firmę i nie wie czy będzie miał czas...no i nie wiadomo jak u nas z tym leczeniem gdyby wszystko było prostsze... ale przynajmniej pogoda się poprawia
-
Mam ochotę w góry gdzieś połazić ale zobaczymy co wyjdzie znowu z tymi hotelami bo tak kręcą... doskonale Cie rozumiem to najgorsze dni w miesiącu...ale moze na jakiś weekend się uda wyskoczyć my w tamtym roku nigdzie nie byliśmy więc w tym bardzo bym chciała... mam nadzieję że mimo wszystko nam wyjdzie i wasze leczenie, firma i u mnie co jutro się okaże;) coś czuję że prolaktyna bedzie wywalona 🤣 a czym Twój się zajmuje w ogóle?
-
oj tak wszystko zależy co nasz cudowny rząd wymyśli no my w tamtym roku byliśmy w Łebie, udało nam się jakoś.. w tym myślimy właśnie tak jakiś weekend na mazury może na jakieś odludzie dla odmiany no już jutro dowiesz się czegoś więcej mam nadzieję, ja w środę jadę zbadać znowu FSH żeby było świeże na wizytę. A mój ma firmę brukarską i w sezonie letnim najwięcej pracy... 2020 przez wirusa był kiepski mam nadziję że ten będzie bogatszy
-
Nerwowy był weekend ale myślę że i tak wyższa by wyszła...no zobaczymy co jutro powie ... o ładnie parę dni wolnego i takie zaległości... to dziś odpoczywaj, ja też dziś ciężki dzień dobrze ze jutro wolne;) mam nadzieję że powie konkret jakiś jutro mam zamiat się zapisać do fryzjera bo już mam takie odrosty i siwe włosy że jej ;p