Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ale prawdopodobnie pójdziemy na pieszo bo dziś dużo cieplej a blisko autostrady mieszkamy i na szczęście są otwarte furtki od wsi 🤣 Oj to rób się rob 😁 pewnie ze tak ;) ja za to planuje kiedy wybrać się na zakupy bo we wszystkim wyglądam tragicznie 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak tam sobota minęła? Powiem Ci że zrobiłam się wczoraj na bóstwo i weszłam w sukienkę bez problemu 😁 było nawet przyjemnie 😉 i nawet siostra mojego męża mnie aż tak nie wkurzała 😜 dzisiaj od rana mam plamienia wiec jutro pewnie @ przyjdzie 😔 jak tam u Ciebie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) a dobrze chrześniak u mnie cały weekend spędził, wieczorem miałam spine z moim bratem i tylko się utwierdziłam w temacie ze jest idiota.... byliśmy na spacerku drink był też więc jakoś minęła;) o to super ;) imprezka w miarę udana ?;) ja okres pełna para 🤣 tylko oby do wtorku minął to będzie dobrze;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha czemu tak myślisz o swoim bracie? No to się nie nudziłaś...u mnie dzisiaj też mają być siostry dzieciaki 😉 mnie pewnie jutro zaleje oby tylko ból był do wytrzymania. A my dzisiaj na kolację pizza 😁 a idziesz dzisiaj do tej koleżanki w ciąży?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2021, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak czasami trzeba się odstroic dla samej siebie nawet 😁 a takie buty z bratem no to faktycznie nieciekawie... ehh te rodziny 😜 no ja Ci powiem ze miałam plamienie a teraz czysto ale pewnie będę miała tak jak Ty 😉 no na prawdę ostatnio nam się wszystko podobnie przytrafia 😂😂 to ja nam też życzę wygranej w lotto 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2021, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakas napuchnieta się czuje;p hehe no to ciekawe ;) siedzimy u nich ale tak mi się spać chce ;p o idealnie by była wygrana w totka 😁 jak Ci dzień minął?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh wczoraj była leniwa niedziela, jednak nie było dzieciaków siostry to miałam spokój 😜 oh dzisiaj powrót do pracy aż się boję otwierać laptopa po tych paru dniach 😜 jak u Ciebie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobrze posiedzieliśmy u nich i tyle mój nastrój był bez szału;p dziś byłam od rana już na pobraniu krwi na tą prolaktyne i zobaczymy ... hehe tak strasznie może być? Ale już dobrze się czujesz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już jestem zdrowa tylko właśnie przywitałam @ i ból... no widzę że nazbierało się pracy.. chyba dzisiaj dłużej posiedzę. Domyślam się jaki miałaś nastrój 😉 aha czyli znowu byłaś na pobraniu. Jutro wizyta?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ciężko jeszcze tyle pracy...tak byłam będę miała wyniki to jutro moze mi coś powie odrazu... mam nadzieję że jutro już nie będę krwawić.. I tak pójdę nawet na te badania wszystkie niech zobaczy...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie że tak, pozatym usg można robić podczas miesiączki a czasami nawet powinno iść się na początku. Ja do inseminacji będę miała wizytę w 2dc i usg czy są pęcherzyki, niezbyt to komfortowe ale jak jest dobry lekarz to dużo pomaga i rozumie, ja no majtki dopiero na fotelu zdejmuje i biorę ze sobą od razu papier żeby wytrzeć krew po badaniu bo wolę tak niż ma mi po kostkach polecieć :P:P i lakarze nie mają z tym problemu. u mnie w klinicę są tampony i podpaski zeby założyć nową. nawet jak jeszcze coś będziesz miała to już pewnie plamienie ?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz ja nigdy akurat w okresie nie byłam wiem dobrze Cie mieć ❤ obrazu mnie uspokoiłaś;) mysle że tak to będzie 4dc a dziś już mam mało jakoś... ale to chyba że stresu bo jakoś weekend był do dupy ;p mówiłam już mojemu ze w marcu wyjeżdżamy bo muszę odpocząć;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobry pomysł, a gdzie chcesz wyjechać? mi już zaczyna ból dokuczać... eh ja ja nie lubię tej wrednej @ dobrze że jestem w domu... też bym gdzieś wyjechała ale w tym roku chyba mi się nie uda, mój rozkręca firmę i nie wie czy będzie miał czas...no i nie wiadomo jak u nas z tym leczeniem :/ gdyby wszystko było prostsze... ale przynajmniej pogoda się poprawia :D

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę w góry gdzieś połazić ale zobaczymy co wyjdzie znowu z tymi hotelami bo tak kręcą... doskonale Cie rozumiem to najgorsze dni w miesiącu...ale moze na jakiś weekend się uda wyskoczyć;) my w tamtym roku nigdzie nie byliśmy więc w tym bardzo bym chciała... mam nadzieję że mimo wszystko nam wyjdzie i wasze leczenie, firma i u mnie co jutro się okaże;) coś czuję że prolaktyna bedzie wywalona 🤣 a czym Twój się zajmuje w ogóle?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak wszystko zależy co nasz cudowny rząd wymyśli :/ no my w tamtym roku byliśmy w Łebie, udało nam się jakoś.. w tym myślimy właśnie tak jakiś weekend na mazury może na jakieś odludzie dla odmiany ;) no już jutro dowiesz się czegoś więcej mam nadzieję, ja w środę jadę zbadać znowu FSH żeby było świeże na wizytę. A mój ma firmę brukarską i w sezonie letnim najwięcej pracy... 2020 przez wirusa był kiepski mam nadziję że ten będzie bogatszy ;)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dwa lata temu byłam na mazurach to ciekawie było spływy kajakiem wycieczki rowerowe niby dużo ludzi ale takie odludzie że jakoś to się rozchodzilo;) coś tam działamy cały czas;)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier... prolaktyna 56,60 ng/ml a zakres referencyjny 4,79-23,30...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to dobrze czułaś że będzie wysoka...ja pare lat temu miałam zbijana prolaktyne jakimś hormonem i udało się. Jutro zobaczysz co dr powie...ale jestem padnięta dopiero skończyłam pracę... a jutro pewnie to samo do tego mega ból okresowy

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2021, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nerwowy był weekend ale myślę że i tak wyższa by wyszła...no zobaczymy co jutro powie ... o ładnie parę dni wolnego i takie zaległości... to dziś odpoczywaj, ja też dziś ciężki dzień dobrze ze jutro wolne;) mam nadzieję że powie konkret jakiś jutro ;) mam zamiat się zapisać do fryzjera bo już mam takie odrosty i siwe włosy że jej ;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe też już masz siwe włosy? Ja też masakra co miesiąc musze farbować. A To jutro cały dzień sobie wolny bierzesz? No czasami tak jest ze się zaległości potrafi narobić no i czasami dużo projektów wpadnie to jest co robić.

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ