X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja teraz też nic nie miałam a zawsze wkurwa mam 🤣 no nic czekamy do jutra;p hehe no właśnie mysle ze pomoże;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wagi bo nie odpisałam to tak myślałam że przesadzasz... ale jak jak tyje to też dupsko i brzuch od razu... teraz się ważyłam i 60 kg kurde juz 3 kg na plusie porażka... chyba jednak muszę wybrać luźną sukienkę bo jeszcze siostra mojego to typowy patyk chudy ona chyb z 50 kg waży... ale za to ja mam i cycki i tylek a ona nic 😜😜 ale wredna jestem 😜🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wiesz ja całe życie ważyłam poniżej 60 to jest różnica 🤣 a co sióstr mężów u mnie identycznie ona też nie ma tyłka bioder cycki może ma ale po porodzie podobno zostały jej okropne;p a mi się wydaje że jestem proporcjonalna w miarę 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też się wydaję ze kobieta musi mieć " tu i tu" 🤣🤣 lepiej mieć trochę na plusie niż być chudym wrednym jęczącym chuderlakiem 🤣🤣😜 teraz jak będziesz w ciąży to musisz się przyzwyczaić to dodatkowych kg 😉😉😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha chyba tak nie za dużo grubym 🤣 to teraz powiedziałaś 😁 aż mnie zatkało co odpisać 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze... haha alr widzę że dzisiaj mam tak z każdym... cos powiem a jego zatyka 🤣🤣 haha tylko Ty się chociaż odzywaj 🤣😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale widzę że już lepiej się czujesz ;p ja to głupieje co jutro wyjdzie 🙉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 19:54

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i ta melisa mnie wcale nie uspokoiła a wręcz przeciwnie 😜 ja się denerwuje razem z Tobą... ale myślę że okres by się już pojawił a nadal go nie ma 😁😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no co Ty ?;p ja na noc pije po dwie torebki już taka uzależniona jestem 🤣 czasem z rumiankiem taka mieszankę 🤣 najlepsze ze mój tego też się nauczył pić ale lepiej się spi jakoś;) no też tak myślę tylko czemu tyle czasu negatywne testy wychodzą 🤷‍♀️🙆‍♀️? Od poniedziałku mierze temp to ciągle ponad 37 ,nie mierze ogólnie w cyklu ale zawsze przed okresem mam 36.6 może się nakręcam ale już nie wiem 🙈 jak sukienka wybrana ?:)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj coś za dużo tych innych dziwnych rzeczy u Ciebie .... ale najważniejsze że nie ma okresu ciągle... o której jutro idziesz na badanie? A gdzie tam wybrana 🤣🤣 pewnie jeszcze w sobotę będę się dwa razy przebierać, ale kupiłam sobie rajstopy wyszczuplające może coś pomogą 😜😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed 7 o 7 otwierają punkt badań to jadę wczesnie j żeby w miarę w kolejce stanąć;) czuje się dobrze dziś tyle rzeczy zrobiłam 😁 a tam rozumiem Cie ja zawsze mam cos wybrane a później wychodzi inaczej;p a rajstopki może i dobre ale mnie wkurza bo zawsze uwierają mnie w brzuch;p

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakby tak pozamiatane... zrobiłam test biało i plamienie mam więc się okres pewnie rozbuja.... jedyne co to brzuch mnie nie boli i jakoś nie miałam wybuchu placczu jak zawsze gdy coś takiego zobaczę...by było na tyle radości... mam nadzieję że chociaż minie do wtorku bo mam wizytę u gin...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 06:52

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A byłaś na becie? Póki nie ma krwi jest nadzieja ❤

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo stwierdziłam że bez sensu.. . Zobaczymy co przyniesie los ;) teraz nie ma nic hehe mój organizm sobie jaja ze mnie robi ;p a już mówię wieczorem pier... pije wino 🤣 a tu zobaczymy 😁 jestes kochana na prawdę;)❤ milo ze na Ciebie trafiłam i tak dobrze się rozmawia ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no dobra jesteś :P:P ja to już pewnie bym na 5 becie była :P chociaż ja też jakoś już z luzem podchodzę ;) lampka wina nie zaszkodzi ale mała lampka :P:P ja też się cieszę że się nam trafiło i możemy pogadać o wszstkim :D dobrze że nas jeszcze nikt z forum nie wyrzucił :P kur... mój stary mnie wpierdzielił w robienie nuggetsów na jutro do teściowej... i muszę wstać rano i robić... bo u nich to już na 14 się trzeba zjeżdżać :/ a jeszcze o 9 muszę biec odebrać kwiaty... kurde dzisiaj rano nie miałam brzuszka więc jak jutro nie będzie to zakładam moją sexi kieckę :D a Ty jak się czujesz? żadnych okresowych objawów?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no trochę się speszylam rano i mówię nie jadę nie będę wydawać kasy a teraz takie buty... no zobaczymy... ech to też Ci roboty narobił mam nadzieję że chociaż impreza będzie dobra ;p a tam nikogo więcej na forum nie ma to może dlatego 🤣 oczywiście zakładaj niech patrzą 😁 a ja dobrze nic nie czuję się na okres...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to powiem Ci że naprawdę masz ciekawie w tym cyklu :P nie wiem czy impreza będzie udana ... kiedyś bardziej lubiłam tam jeźdźić, nawet lepiej się czułam niż u swojej rodziny ale ostatnio jakoś tak źle się tam czuję... co bym nie zrobiła to i tak nie jest dobrze.. :/ tylko z teściem jeszcze mam dobrze on uważa że ja jestem taka że nie dam sobie w kaszę dmuchać i jak coś mi leży na sercu to mówię a nie owijam w bawełnę.. a teściowej się chyba to nie podoba... no i teść lubi moją kuchnię :D

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ogarniam 🙃🤔 ale obydwie jak na czas przed okresem to mamy dobre humory ;p a no widzisz u nas to samo wszyscy moja swoje zdanie tylko nie my... my jak już się odezwiemy to jest źle;p o to jak teściu lubi Twoja kuchnie to już duży plus 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo już chyba tylko to nam pozostalo :P:P właśnie mi siostra mojego napisała że mamusia zrobi obiad dopiero po 15 bo ona tak przyjdzie bo się musi wykąpać :/ wtf?? a ja to śmierdzaca przyjeżdżam :P haha no i teść mnie lubi bo ze mną pije zawsze :P i mówi że nie jestem miekka :P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha nie no dobry tekst🤣 tym bardziej musisz się odwalić 😁 i prawidłowo ja też zawsze jak nie prowadzę a często się to zdarza to się napije 🤣
    Jak dobrze ze juz piątek;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 09:51

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ