szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do wagi bo nie odpisałam to tak myślałam że przesadzasz... ale jak jak tyje to też dupsko i brzuch od razu... teraz się ważyłam i 60 kg kurde juz 3 kg na plusie porażka... chyba jednak muszę wybrać luźną sukienkę bo jeszcze siostra mojego to typowy patyk chudy ona chyb z 50 kg waży... ale za to ja mam i cycki i tylek a ona nic 😜😜 ale wredna jestem 😜🤣
-
Haha no co Ty ?;p ja na noc pije po dwie torebki już taka uzależniona jestem 🤣 czasem z rumiankiem taka mieszankę 🤣 najlepsze ze mój tego też się nauczył pić ale lepiej się spi jakoś no też tak myślę tylko czemu tyle czasu negatywne testy wychodzą 🤷♀️🙆♀️? Od poniedziałku mierze temp to ciągle ponad 37 ,nie mierze ogólnie w cyklu ale zawsze przed okresem mam 36.6 może się nakręcam ale już nie wiem 🙈 jak sukienka wybrana ?
-
Oj coś za dużo tych innych dziwnych rzeczy u Ciebie .... ale najważniejsze że nie ma okresu ciągle... o której jutro idziesz na badanie? A gdzie tam wybrana 🤣🤣 pewnie jeszcze w sobotę będę się dwa razy przebierać, ale kupiłam sobie rajstopy wyszczuplające może coś pomogą 😜😂
-
Przed 7 o 7 otwierają punkt badań to jadę wczesnie j żeby w miarę w kolejce stanąć czuje się dobrze dziś tyle rzeczy zrobiłam 😁 a tam rozumiem Cie ja zawsze mam cos wybrane a później wychodzi inaczej;p a rajstopki może i dobre ale mnie wkurza bo zawsze uwierają mnie w brzuch;p
-
To jakby tak pozamiatane... zrobiłam test biało i plamienie mam więc się okres pewnie rozbuja.... jedyne co to brzuch mnie nie boli i jakoś nie miałam wybuchu placczu jak zawsze gdy coś takiego zobaczę...by było na tyle radości... mam nadzieję że chociaż minie do wtorku bo mam wizytę u gin...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 06:52
-
Nie bo stwierdziłam że bez sensu.. . Zobaczymy co przyniesie los teraz nie ma nic hehe mój organizm sobie jaja ze mnie robi ;p a już mówię wieczorem pier... pije wino 🤣 a tu zobaczymy 😁 jestes kochana na prawdę❤ milo ze na Ciebie trafiłam i tak dobrze się rozmawia
-
haha no dobra jesteś :P ja to już pewnie bym na 5 becie była chociaż ja też jakoś już z luzem podchodzę lampka wina nie zaszkodzi ale mała lampka :P ja też się cieszę że się nam trafiło i możemy pogadać o wszstkim dobrze że nas jeszcze nikt z forum nie wyrzucił kur... mój stary mnie wpierdzielił w robienie nuggetsów na jutro do teściowej... i muszę wstać rano i robić... bo u nich to już na 14 się trzeba zjeżdżać a jeszcze o 9 muszę biec odebrać kwiaty... kurde dzisiaj rano nie miałam brzuszka więc jak jutro nie będzie to zakładam moją sexi kieckę a Ty jak się czujesz? żadnych okresowych objawów?
-
A no trochę się speszylam rano i mówię nie jadę nie będę wydawać kasy a teraz takie buty... no zobaczymy... ech to też Ci roboty narobił mam nadzieję że chociaż impreza będzie dobra ;p a tam nikogo więcej na forum nie ma to może dlatego 🤣 oczywiście zakładaj niech patrzą 😁 a ja dobrze nic nie czuję się na okres...
-
no to powiem Ci że naprawdę masz ciekawie w tym cyklu nie wiem czy impreza będzie udana ... kiedyś bardziej lubiłam tam jeźdźić, nawet lepiej się czułam niż u swojej rodziny ale ostatnio jakoś tak źle się tam czuję... co bym nie zrobiła to i tak nie jest dobrze.. tylko z teściem jeszcze mam dobrze on uważa że ja jestem taka że nie dam sobie w kaszę dmuchać i jak coś mi leży na sercu to mówię a nie owijam w bawełnę.. a teściowej się chyba to nie podoba... no i teść lubi moją kuchnię
-
bo już chyba tylko to nam pozostalo :P właśnie mi siostra mojego napisała że mamusia zrobi obiad dopiero po 15 bo ona tak przyjdzie bo się musi wykąpać wtf?? a ja to śmierdzaca przyjeżdżam haha no i teść mnie lubi bo ze mną pije zawsze i mówi że nie jestem miekka