Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test był 25 czułość może dlatego? Nie wiem dziwne...nie ma się co przejmować prezentami i tak nikt do końca tego nie doceni a pieniądze też są potrzebne każdemu... a że ona ma i chce się pokazać to jej sprawa ... żeby nie było że jej kiedyś kasy zabraknie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale wiesz da jej droższy prezent a zaraz przy stole będzie jęczała że nie ma kasy... ehh . No może i dlatego ja na tych testach to się nie znam ale mi kiedyś test nie wyszedł było bialo jak cholera a beta była w dniu okresu juz elegancka. Ale niestety poroniłam ale z innych powodów wiadomo

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem ludzi coraz bardziej...tylko żeby się pokazać...hmm ciekawe nic się nie zmieniło więc mam dalej nadzieje... a można wiedzieć z jakich powodów?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 14:41

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z powodu hormonów i endometriozy. Przynajmniej tak twierdził lekarz... kurde w chorobie popołudnia są najgorsze chyba.... ehh chyba umrę zaraz 😔

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ciekawe... właśnie miałam pisać jak się czujesz... kurde a pracujesz w ogóle?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam sobie wolne bo moj mozg nie ogarnia i jest strasznie spowoloniony... ale ten ból mięśni jest najgorszy 😭 a ty jak tam? Nadal bez okresu? Jutro beta czy czekasz do piątku?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dobrze odpoczywaj... mam nadzieję że Cie przejdzie i to nie covid...Ja nadal bez okresu I oczywiście wróciłam do domu i zrobiłam test i biel... bo kupiłam inny...chyba poczekam do piątku... wkurzające jest bo nie czuję się na okres a nic nie wychodzi..

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na pewno bo niewiadomo jak się nastawiać.... to to poczekaj do piątku i rano ba betę... eh te nasze organizmy są zbyt skomplikowane 😉 nabieram siły na sobotę i też mam nadzieję że to nie covid ale w sumie się nie dowiemy bo ja też nie będę testu robiła 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech no nic jakoś dobrej myśli jestem... pierwszy raz od dłuższego czasu mi się spóźnia to musi być coś;) już nic nie mówię o sobie🙂 I prawidłowo ja też nie robilam najwyżej się dowiesz tak jak ja dopiero jak straciłam smak 🤣😅 a jutro pracujesz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mów o sobie ile potrzebujesz 😁😁 super ze masz takie nastawienie to jest bardzo dobry znak 😁 powiedziałam że mózg mi nie pracuje i ze do końca tygodnia chce odpocząć więc dopiero w poniedziałek wracam do home office 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się ale czasem myśli różne przychodzą 🤣 to dobrze odpoczniesz tylko żebyś się lepiej poczuła;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj znowu padłam....dzisiaj już jest ze mną lepiej... w końcu do soboty muszę wyzdrowieć 😉 a jak tam u Ciebie? Bez zmian? Nie ma okropnej @?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze;) oby tak dalej ;) tak u mnie bez zmian;p nie ma okresu...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no to jutro rano beta jak nic 😁😁😁 mi juz coraz lepiej tylko z nosa teraz leci 😜 i tak mnie bolą cyrki że ledwo stanik zakładam...i juz jestem opuchnięta na okres a kurde chciałam założyć w miarę dopasowaną sukienkę a tu będzie wielki brzuch odstawał 😭

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas się zastanwiam o co kaman i mam nadzieję że to to ... I boję się iść na betę;p uf to dobrze ze lepiej ;) ech no niestety czasu nie wybierasz może jakaś inna sukienkę masz bardziej luźniejsza? Przesrane ze podczas okresu się tak wygląda...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taką nadzieję i wcale się nie dziwie że się boisz też bym się tak czula pewnie..ale będzie dobrze trzymam kciuki 😘 tak trochę mam tych sukienek to coś zawsze znajdę 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję ale jutro przed chyba powtorze jeszcze test ;) to dobrze chociaż z tego co pamiętam to jesteś w porównaniu do mnie chudzinka 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no już jak uważasz ale nawet jak wyjdzie negatywny to i tak zrób bete. U mnie przyjdzie okres chyba ze zdwojoną siłą bo brzuch mi zaraz wystrzeli i już tak mnie jajniki bolą :/ no ogólnie ważę 57 kg ale prawie 3 kg w te dni mi dochodzi i zatrzymuje mi się woda w organiźmie bo puchnę strasznie. a Ty ile ważysz? bo pewnie wyolbrzymiasz :P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście taki mam plan zrobić;) ale zastanawiam się myślisz że jakbym miala problem z hormonami to bym miała takie piersi nabrzmiale i z żyłkami? O kurde to rzeczywiście kiepsko... mówię Ci napij się melisy pomaga ;) a ja w tym momencie 65 kg w dupe mi poszło i uda a i brzuch najbardziej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 15:29

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co nie wiem jak piersi mają się do hormonów ja teraz nie mam aż takich problemów w hormonami a zawsze przed okresem mam nabrzmiałe piersi i to prawie rozmiar w górę a jak miałam z nimi duże problemy to tego aż tak nie zauważałam i nie miałam aż tydzien wcześniej pms a teraz masakra. Ale te żyłki to wiesz co mogą oznaczać 😁 no kochana jutro się wszystko wyjaśni. O zapomniałam o tej melsie juz ide sobie zaparzyć

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ