szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Test był 25 czułość może dlatego? Nie wiem dziwne...nie ma się co przejmować prezentami i tak nikt do końca tego nie doceni a pieniądze też są potrzebne każdemu... a że ona ma i chce się pokazać to jej sprawa ... żeby nie było że jej kiedyś kasy zabraknie...
-
No ale wiesz da jej droższy prezent a zaraz przy stole będzie jęczała że nie ma kasy... ehh . No może i dlatego ja na tych testach to się nie znam ale mi kiedyś test nie wyszedł było bialo jak cholera a beta była w dniu okresu juz elegancka. Ale niestety poroniłam ale z innych powodów wiadomo
-
Dobrze dobrze odpoczywaj... mam nadzieję że Cie przejdzie i to nie covid...Ja nadal bez okresu I oczywiście wróciłam do domu i zrobiłam test i biel... bo kupiłam inny...chyba poczekam do piątku... wkurzające jest bo nie czuję się na okres a nic nie wychodzi..
-
No na pewno bo niewiadomo jak się nastawiać.... to to poczekaj do piątku i rano ba betę... eh te nasze organizmy są zbyt skomplikowane 😉 nabieram siły na sobotę i też mam nadzieję że to nie covid ale w sumie się nie dowiemy bo ja też nie będę testu robiła 😜
-
Kurde no to jutro rano beta jak nic 😁😁😁 mi juz coraz lepiej tylko z nosa teraz leci 😜 i tak mnie bolą cyrki że ledwo stanik zakładam...i juz jestem opuchnięta na okres a kurde chciałam założyć w miarę dopasowaną sukienkę a tu będzie wielki brzuch odstawał 😭
-
hehe no już jak uważasz ale nawet jak wyjdzie negatywny to i tak zrób bete. U mnie przyjdzie okres chyba ze zdwojoną siłą bo brzuch mi zaraz wystrzeli i już tak mnie jajniki bolą no ogólnie ważę 57 kg ale prawie 3 kg w te dni mi dochodzi i zatrzymuje mi się woda w organiźmie bo puchnę strasznie. a Ty ile ważysz? bo pewnie wyolbrzymiasz
-
Oczywiście taki mam plan zrobić ale zastanawiam się myślisz że jakbym miala problem z hormonami to bym miała takie piersi nabrzmiale i z żyłkami? O kurde to rzeczywiście kiepsko... mówię Ci napij się melisy pomaga a ja w tym momencie 65 kg w dupe mi poszło i uda a i brzuch najbardziej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 15:29
-
Wiesz co nie wiem jak piersi mają się do hormonów ja teraz nie mam aż takich problemów w hormonami a zawsze przed okresem mam nabrzmiałe piersi i to prawie rozmiar w górę a jak miałam z nimi duże problemy to tego aż tak nie zauważałam i nie miałam aż tydzien wcześniej pms a teraz masakra. Ale te żyłki to wiesz co mogą oznaczać 😁 no kochana jutro się wszystko wyjaśni. O zapomniałam o tej melsie juz ide sobie zaparzyć