X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test był 25 czułość może dlatego? Nie wiem dziwne...nie ma się co przejmować prezentami i tak nikt do końca tego nie doceni a pieniądze też są potrzebne każdemu... a że ona ma i chce się pokazać to jej sprawa ... żeby nie było że jej kiedyś kasy zabraknie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale wiesz da jej droższy prezent a zaraz przy stole będzie jęczała że nie ma kasy... ehh . No może i dlatego ja na tych testach to się nie znam ale mi kiedyś test nie wyszedł było bialo jak cholera a beta była w dniu okresu juz elegancka. Ale niestety poroniłam ale z innych powodów wiadomo

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem ludzi coraz bardziej...tylko żeby się pokazać...hmm ciekawe nic się nie zmieniło więc mam dalej nadzieje... a można wiedzieć z jakich powodów?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 14:41

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z powodu hormonów i endometriozy. Przynajmniej tak twierdził lekarz... kurde w chorobie popołudnia są najgorsze chyba.... ehh chyba umrę zaraz 😔

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ciekawe... właśnie miałam pisać jak się czujesz... kurde a pracujesz w ogóle?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam sobie wolne bo moj mozg nie ogarnia i jest strasznie spowoloniony... ale ten ból mięśni jest najgorszy 😭 a ty jak tam? Nadal bez okresu? Jutro beta czy czekasz do piątku?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dobrze odpoczywaj... mam nadzieję że Cie przejdzie i to nie covid...Ja nadal bez okresu I oczywiście wróciłam do domu i zrobiłam test i biel... bo kupiłam inny...chyba poczekam do piątku... wkurzające jest bo nie czuję się na okres a nic nie wychodzi..

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na pewno bo niewiadomo jak się nastawiać.... to to poczekaj do piątku i rano ba betę... eh te nasze organizmy są zbyt skomplikowane 😉 nabieram siły na sobotę i też mam nadzieję że to nie covid ale w sumie się nie dowiemy bo ja też nie będę testu robiła 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech no nic jakoś dobrej myśli jestem... pierwszy raz od dłuższego czasu mi się spóźnia to musi być coś;) już nic nie mówię o sobie🙂 I prawidłowo ja też nie robilam najwyżej się dowiesz tak jak ja dopiero jak straciłam smak 🤣😅 a jutro pracujesz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mów o sobie ile potrzebujesz 😁😁 super ze masz takie nastawienie to jest bardzo dobry znak 😁 powiedziałam że mózg mi nie pracuje i ze do końca tygodnia chce odpocząć więc dopiero w poniedziałek wracam do home office 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się ale czasem myśli różne przychodzą 🤣 to dobrze odpoczniesz tylko żebyś się lepiej poczuła;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj znowu padłam....dzisiaj już jest ze mną lepiej... w końcu do soboty muszę wyzdrowieć 😉 a jak tam u Ciebie? Bez zmian? Nie ma okropnej @?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze;) oby tak dalej ;) tak u mnie bez zmian;p nie ma okresu...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no to jutro rano beta jak nic 😁😁😁 mi juz coraz lepiej tylko z nosa teraz leci 😜 i tak mnie bolą cyrki że ledwo stanik zakładam...i juz jestem opuchnięta na okres a kurde chciałam założyć w miarę dopasowaną sukienkę a tu będzie wielki brzuch odstawał 😭

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas się zastanwiam o co kaman i mam nadzieję że to to ... I boję się iść na betę;p uf to dobrze ze lepiej ;) ech no niestety czasu nie wybierasz może jakaś inna sukienkę masz bardziej luźniejsza? Przesrane ze podczas okresu się tak wygląda...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taką nadzieję i wcale się nie dziwie że się boisz też bym się tak czula pewnie..ale będzie dobrze trzymam kciuki 😘 tak trochę mam tych sukienek to coś zawsze znajdę 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję ale jutro przed chyba powtorze jeszcze test ;) to dobrze chociaż z tego co pamiętam to jesteś w porównaniu do mnie chudzinka 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no już jak uważasz ale nawet jak wyjdzie negatywny to i tak zrób bete. U mnie przyjdzie okres chyba ze zdwojoną siłą bo brzuch mi zaraz wystrzeli i już tak mnie jajniki bolą :/ no ogólnie ważę 57 kg ale prawie 3 kg w te dni mi dochodzi i zatrzymuje mi się woda w organiźmie bo puchnę strasznie. a Ty ile ważysz? bo pewnie wyolbrzymiasz :P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście taki mam plan zrobić;) ale zastanawiam się myślisz że jakbym miala problem z hormonami to bym miała takie piersi nabrzmiale i z żyłkami? O kurde to rzeczywiście kiepsko... mówię Ci napij się melisy pomaga ;) a ja w tym momencie 65 kg w dupe mi poszło i uda a i brzuch najbardziej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 15:29

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co nie wiem jak piersi mają się do hormonów ja teraz nie mam aż takich problemów w hormonami a zawsze przed okresem mam nabrzmiałe piersi i to prawie rozmiar w górę a jak miałam z nimi duże problemy to tego aż tak nie zauważałam i nie miałam aż tydzien wcześniej pms a teraz masakra. Ale te żyłki to wiesz co mogą oznaczać 😁 no kochana jutro się wszystko wyjaśni. O zapomniałam o tej melsie juz ide sobie zaparzyć

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ