Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha za bardzo wyluzowałam ale i z mężem poszaleliśmy w łóżku 😉 jak tam dzień mija? Ja jestem ciągle głodna 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I prawidłowo w końcu walentynki ;p a my nic myślałam że dziś jakieś kwiaty dostanę a tu dupa...hmm nudno dziś w pracy i też ciągle bym coś jadła 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musisz tego swojego opierdzielic 😉 kurde cały dzień ból głowy.... więcej nie piję 😂😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm już mu się dostało ale trochę mi go szkoda bo pojechał do mamy a ta na niego najechała bo coś tam na temat siory powiedział... ech... mi się spać chce;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh jednak jesteśmy za dobre ja swojego też nie raz chce opierdzielic ale wiem ze ma tylko mnie bo rodzina i tak ma go gdzieś.... ja wczoraj poległam szybko 😉 i już mnie podbrzusze na okres coś zaczyna pobolewać. A Ty jak tam? Masz jakieś bóle na @? W sumie to kiedy dokładnie powinna być?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś termin okresu a go nie ma ;p cycki mi urosly ale nic nie boli... dzień przed zawsze mam plamienia a tu nic.. tak się boję ale będę wracać z pracy to kupię testy i jutro zrobię...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to trzymam kciuki żeby ta wredna @ sie nie pojawiła.... tylko wytrzymaj do jutra rana 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha postaram się;) nie no mam nadzieje ze jest dobrze już sobie wmawiam ze jestem w ciąży... plamienia nie ma to jest cud jak nigdy przed okresem ;) no i przed mam zawsze poty w nocy jak nie wiem... a też tego nie ma... ale kobieta jak się tyle stara to tak się boi... a Ty jak tam we wtorek ?;) ja już czekam weekendu 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 09:04

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super że masz takie nastawienie 😁 ja też wierzę w to ze się udało 😁 a mnie chyba jakaś choroba chce pobrać bo znowu boli mnie glowa i cale ciało... i raz mi zimno raz gorąco... i strasznie mnie oczy bolą i zatoki

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cały czas nadzieje nie wiem jak ja do jutra wytrzymam...kurcze gorączkę mierzyłaś? Nie chce Cie straszyc ale ja tak się czułam jak wtedy mnie covid dopadał... właśnie glowa bolała i te zatoki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 15:41

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z godziny na godzinę czuje się coraz gorzej... gorączka to tak ok 38... i coś mnie na kibelek pogoniło.... oj obawiam się właśnie tego covida cholernego... kupiłaś test?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze to tylko zwykle przeziębienie... a masz aspirynę? Ja się tym leczyłam.... i Wit c 1000 pij ...dwa kupiłam 🙈

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak aspiryna wit c i wapno. Oby tylko przeziębienie ale czuje ze nie mam siły na nogach ustać tak mi w głowie wiruje....to jutro jak zrobisz od razu dawaj znać

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej biedactwo.. kładź się i odpoczywaj i wygrzewaj ❤ jasne pewnie dam znać;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 18:00

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test pink nie wiem jaka czułość ale bialooooo... okresu dalej nie ma... jak się czujesz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to na bete leć... kurde musisz być w ciąży trochę szczęścia nam potrzeba... nadal kiepsko ale mam węch i smak więc może to zwykła grypa

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może inny test kupię... a jak nie to pojadę jutro albo w piątek na betę...heh muszę?:) to dobrze mam nadzieje ze to tylko przeziębienie

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz musisz 😜😜 tak zrób jak nic się nie pojawi to beta. A nadal nic nie czujesz jak ja okres? Bo mnie to niedosc ze choroba to już pms dorwał

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nabrzmiale piersi lekko bola nic więcej, w dole brzucha czuje jakby kulkę... nie wiem moze sobie wkręcam.... a no i ciągle czuje jakbym miala mokro...kurde wszystko na raz współczuję Ci...Ja melisę pije zawsze przed okresem

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana beta i to koniecznie jutro... juz powinno coś wyjść. O mam melisę to może i ja zacznę pić.. no u mnie wszystko na raz jest zawsze a w sobotę urodziny teściowej... muszę iść jej kwiaty zamówić bo w końcu zapomnę i jakiegoś badyla będę musiała jej dać 😜 w sumie co byśmy jej nie dali to i tak prezent od córeczki będzie lepiej... my tylko bukiet a ona podobno perfumy hugo bossa jakieś jej kupiła.... u nas sa ważniejsze sprawy to opłacenia do tego samochód od mechanika dzisiaj odbieramy i juz się boję rachunku. Kiedyś ona tak nie miała kasy ze nic nikomu nie dawała bo nie miała za co i było dobrze a teraz wielka dama. Na szczęście teść się z dobrej flaszki ucieszy bo razem z teściowej urodzinami mamy jego imieniny

‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ