szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ohh jednak jesteśmy za dobre ja swojego też nie raz chce opierdzielic ale wiem ze ma tylko mnie bo rodzina i tak ma go gdzieś.... ja wczoraj poległam szybko 😉 i już mnie podbrzusze na okres coś zaczyna pobolewać. A Ty jak tam? Masz jakieś bóle na @? W sumie to kiedy dokładnie powinna być?
-
Haha postaram się nie no mam nadzieje ze jest dobrze już sobie wmawiam ze jestem w ciąży... plamienia nie ma to jest cud jak nigdy przed okresem no i przed mam zawsze poty w nocy jak nie wiem... a też tego nie ma... ale kobieta jak się tyle stara to tak się boi... a Ty jak tam we wtorek ? ja już czekam weekendu 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 09:04
-
Mam cały czas nadzieje nie wiem jak ja do jutra wytrzymam...kurcze gorączkę mierzyłaś? Nie chce Cie straszyc ale ja tak się czułam jak wtedy mnie covid dopadał... właśnie glowa bolała i te zatoki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 15:41
-
Oj kochana beta i to koniecznie jutro... juz powinno coś wyjść. O mam melisę to może i ja zacznę pić.. no u mnie wszystko na raz jest zawsze a w sobotę urodziny teściowej... muszę iść jej kwiaty zamówić bo w końcu zapomnę i jakiegoś badyla będę musiała jej dać 😜 w sumie co byśmy jej nie dali to i tak prezent od córeczki będzie lepiej... my tylko bukiet a ona podobno perfumy hugo bossa jakieś jej kupiła.... u nas sa ważniejsze sprawy to opłacenia do tego samochód od mechanika dzisiaj odbieramy i juz się boję rachunku. Kiedyś ona tak nie miała kasy ze nic nikomu nie dawała bo nie miała za co i było dobrze a teraz wielka dama. Na szczęście teść się z dobrej flaszki ucieszy bo razem z teściowej urodzinami mamy jego imieniny