Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to sorki nie wiedziałam... no to też ciekawie...a wszystko oprócz męża ale widać że go nie kochała skoro już tak postępowała...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A daj spokój ona ma gąbkę zamiast mózgu... szkoda tylko dzieciaków bo też rosną na przemodrzale gnojki.... a to nie pisałam że mamy 5 marca kwalifikująca wizytę? Hmm pewnie mi coś umknęło po tym wszystkim. Oj to ja widzę że my bardzo podobnie mamy w wielu sprawach 😁😉 jak tam walentyki? Jakieś prezenty?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem już sama czy pisałaś czy nie zamotałam się 😅 wychodzi na to że tak 😁 hmm bez szału jakoś, siedzimy wypiliśmy kawkę i ciacho ,dzieciaki mojej siory przyszły i oglądam jakiś film o ptaszkach 🤣😂 A w sumie nic nie dostałam ale na obiad mamy coś na wynos wziąć;) A Ty jak tam ?;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my też bez prezentów bo teraz kazda kasa się przyda.... najedliśmy się i teraz też przy kawce i zielonej herbacie się lenimy 😁 ja to dzisiaj mam jakiegoś gloda ciągle bym jadła 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie jedziemy coś zjeść niby też oszczędzamy bo kupiliśmy działkę i chcieliśmy coś zacząć działać ale wszystko teraz tak kosztuje... hmm ja przedwczoraj tak miałam;p mnie zastanwia ze mnie nic nie boli przed okresem

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak teraz to wszystko mega drogie.... hmm no ciekawe a zawsze miałaś bóle przed? No jak nie dostaniesz okresu to powtórz bete koniecznie

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze tydzień przed a tu nawet piersi nie bola no ale nie nastawiam się;) ale dziś ładna pogoda;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę Cie nakręcać, ale czekam niecierpliwie z Tobą na to żeby nie było @ 😁 a mnie znowu zmoglo i poszłam spać na godzinę a teraz jestem nie przytomna

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jesteś ❤ a my właśnie wróciliśmy z obiadku pojeździliśmy troche po terenach i też mi się spać zachciało 😁 ale rozumiem Cie ja jak wstaję to aż się zle czuje ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chcieliśmy na kolację zamówić pizze ale wszędzie czas oczekiwania prawie 2 godziny więc sobie darowaliśmy i po piwku pijemy 🤣🤣 ja słucham muzyki a mój gra na konsoli i jest idealnie tak po naszemu 😁😁😜 ale jutro juz poniedziałek... eh. Pewnie też jestes zadowolona z tego powodu 😂😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wszyscy walentynki świętują to jest masakra ;p ja wypiłam lampkę wina i zaraz usnę;p ale odprowadze do domu siostrzenice i kapać się i spać;) Oj masakra jedyny plus ze szefostwo w góry wyjeżdżają 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to trochę luzu.ja pije drugiego dużego desperadosa i chyba trochę się upiłam... hehe bywa 😂😂 i chyba będę miała kolejną koleżankę w ciąży... ehhh popadnę w alkoholizm 😂😂😂 ale powiem Ci ze musimy się kiedyś spotkać 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że lubisz desperadosy 😁 Oj nie przejmuj się czasem to nawet trzeba ;p kurna najgorsze ze wszyscy muszą się wszem i wobec tym pochwalić...takie nasze życie... koniecznie musimy się spotkać 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy do siebie 2 godziny 😁 jakoś może damy damy radę jakoś się spotkać... fajnie by było bo ostatnio tylko ty mnie rozumiesz

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że jakoś bliżej;p to jeszcze nie jest źle;) Ty mnie tez w sumie ostatnio mało z kim gadam najwięcej z Tobą:) damy radę to nie koniec świata 😁 a zapomniałam Ci powiedzieć muszę się wybrać na zakupy bo tak przytyłam że wczoraj jak założyłam sukienkę to wyglądałam w niej jak pulpet😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś Ty aż tak? Hehe ale pewnie i tak przesadzasz...ale zakupy zawsze się przydają 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no masakra nigdy tyle nie ważyłam no ale jak się siedzi i mało robi i wychodzi... nie pamiętam kiedy na zakupach byłam

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam poniedziałek?;) u mnie nawet wiarę leci chociaż chętnie by się pospalo dłużej;) wczoraj odwaliłam czekałam na budzik o 9 a nie dzwonił i nie dzwonil a tu się okazało że 11 a ja musiałam przez sen wyłączyć 🤣😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha o kurde to nieźle.. ja to z budzikami też mam ciężko jest budzik i 4 drzemki ustawione od razu 😜 a u mnie dobrze tylko chyba za dużo desperadosow bo głowa boli 😂😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to ładnie;) ale minie a wczoraj chociaż wyluzowałas;)

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ