X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to sorki nie wiedziałam... no to też ciekawie...a wszystko oprócz męża ale widać że go nie kochała skoro już tak postępowała...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A daj spokój ona ma gąbkę zamiast mózgu... szkoda tylko dzieciaków bo też rosną na przemodrzale gnojki.... a to nie pisałam że mamy 5 marca kwalifikująca wizytę? Hmm pewnie mi coś umknęło po tym wszystkim. Oj to ja widzę że my bardzo podobnie mamy w wielu sprawach 😁😉 jak tam walentyki? Jakieś prezenty?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem już sama czy pisałaś czy nie zamotałam się 😅 wychodzi na to że tak 😁 hmm bez szału jakoś, siedzimy wypiliśmy kawkę i ciacho ,dzieciaki mojej siory przyszły i oglądam jakiś film o ptaszkach 🤣😂 A w sumie nic nie dostałam ale na obiad mamy coś na wynos wziąć;) A Ty jak tam ?;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my też bez prezentów bo teraz kazda kasa się przyda.... najedliśmy się i teraz też przy kawce i zielonej herbacie się lenimy 😁 ja to dzisiaj mam jakiegoś gloda ciągle bym jadła 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie jedziemy coś zjeść niby też oszczędzamy bo kupiliśmy działkę i chcieliśmy coś zacząć działać ale wszystko teraz tak kosztuje... hmm ja przedwczoraj tak miałam;p mnie zastanwia ze mnie nic nie boli przed okresem

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak teraz to wszystko mega drogie.... hmm no ciekawe a zawsze miałaś bóle przed? No jak nie dostaniesz okresu to powtórz bete koniecznie

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze tydzień przed a tu nawet piersi nie bola no ale nie nastawiam się;) ale dziś ładna pogoda;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę Cie nakręcać, ale czekam niecierpliwie z Tobą na to żeby nie było @ 😁 a mnie znowu zmoglo i poszłam spać na godzinę a teraz jestem nie przytomna

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jesteś ❤ a my właśnie wróciliśmy z obiadku pojeździliśmy troche po terenach i też mi się spać zachciało 😁 ale rozumiem Cie ja jak wstaję to aż się zle czuje ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chcieliśmy na kolację zamówić pizze ale wszędzie czas oczekiwania prawie 2 godziny więc sobie darowaliśmy i po piwku pijemy 🤣🤣 ja słucham muzyki a mój gra na konsoli i jest idealnie tak po naszemu 😁😁😜 ale jutro juz poniedziałek... eh. Pewnie też jestes zadowolona z tego powodu 😂😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wszyscy walentynki świętują to jest masakra ;p ja wypiłam lampkę wina i zaraz usnę;p ale odprowadze do domu siostrzenice i kapać się i spać;) Oj masakra jedyny plus ze szefostwo w góry wyjeżdżają 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to trochę luzu.ja pije drugiego dużego desperadosa i chyba trochę się upiłam... hehe bywa 😂😂 i chyba będę miała kolejną koleżankę w ciąży... ehhh popadnę w alkoholizm 😂😂😂 ale powiem Ci ze musimy się kiedyś spotkać 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że lubisz desperadosy 😁 Oj nie przejmuj się czasem to nawet trzeba ;p kurna najgorsze ze wszyscy muszą się wszem i wobec tym pochwalić...takie nasze życie... koniecznie musimy się spotkać 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy do siebie 2 godziny 😁 jakoś może damy damy radę jakoś się spotkać... fajnie by było bo ostatnio tylko ty mnie rozumiesz

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że jakoś bliżej;p to jeszcze nie jest źle;) Ty mnie tez w sumie ostatnio mało z kim gadam najwięcej z Tobą:) damy radę to nie koniec świata 😁 a zapomniałam Ci powiedzieć muszę się wybrać na zakupy bo tak przytyłam że wczoraj jak założyłam sukienkę to wyglądałam w niej jak pulpet😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś Ty aż tak? Hehe ale pewnie i tak przesadzasz...ale zakupy zawsze się przydają 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no masakra nigdy tyle nie ważyłam no ale jak się siedzi i mało robi i wychodzi... nie pamiętam kiedy na zakupach byłam

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam poniedziałek?;) u mnie nawet wiarę leci chociaż chętnie by się pospalo dłużej;) wczoraj odwaliłam czekałam na budzik o 9 a nie dzwonił i nie dzwonil a tu się okazało że 11 a ja musiałam przez sen wyłączyć 🤣😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha o kurde to nieźle.. ja to z budzikami też mam ciężko jest budzik i 4 drzemki ustawione od razu 😜 a u mnie dobrze tylko chyba za dużo desperadosow bo głowa boli 😂😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to ładnie;) ale minie a wczoraj chociaż wyluzowałas;)

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ