szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
A daj spokój ona ma gąbkę zamiast mózgu... szkoda tylko dzieciaków bo też rosną na przemodrzale gnojki.... a to nie pisałam że mamy 5 marca kwalifikująca wizytę? Hmm pewnie mi coś umknęło po tym wszystkim. Oj to ja widzę że my bardzo podobnie mamy w wielu sprawach 😁😉 jak tam walentyki? Jakieś prezenty?
-
A nie wiem już sama czy pisałaś czy nie zamotałam się 😅 wychodzi na to że tak 😁 hmm bez szału jakoś, siedzimy wypiliśmy kawkę i ciacho ,dzieciaki mojej siory przyszły i oglądam jakiś film o ptaszkach 🤣😂 A w sumie nic nie dostałam ale na obiad mamy coś na wynos wziąć A Ty jak tam ?
-
A my chcieliśmy na kolację zamówić pizze ale wszędzie czas oczekiwania prawie 2 godziny więc sobie darowaliśmy i po piwku pijemy 🤣🤣 ja słucham muzyki a mój gra na konsoli i jest idealnie tak po naszemu 😁😁😜 ale jutro juz poniedziałek... eh. Pewnie też jestes zadowolona z tego powodu 😂😜
-
Myślałam że jakoś bliżej;p to jeszcze nie jest źle;) Ty mnie tez w sumie ostatnio mało z kim gadam najwięcej z Tobą damy radę to nie koniec świata 😁 a zapomniałam Ci powiedzieć muszę się wybrać na zakupy bo tak przytyłam że wczoraj jak założyłam sukienkę to wyglądałam w niej jak pulpet😅