X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to który dc u Ciebie wypada? Ja miałam progesteron badany w 24dc . To dobrze że spełniłaś swoją zachciankę... oh dzisiaj tłusty czwartek w końcu można się najeść pączków i zwalić na tradycję 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21 dc kurna nie wiem badać czy nie badać bety.. nie chcę się nakręcać ale tak mnie korci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 07:08

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co pewnie już po badaniach? ja osobiście bym jeszcze te pare dni poczekała z tą betą, wiesz nie tak do dnia okresu ale jeszcze ze 2-3 dni... ja wiem że chciałoby się już doskonale Cię rozumiem

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już po badaniach ;) no ale ja mam cykle 25 dniowe więc i tak jestem 4 dni przed okresem ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa widzisz mój błąd 🤣 czyli dobrze że zrobiłaś.... jakaś nie ogarnięta jestem ostatnio 😜 i co beta też zrobiona?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ale sama nie wiem czy dobrze... nastrajam się pozytywnie ale jak nie to sąsiadka ma być w weekend to może jakieś wino sie wypije... Ja też jestem nie ogarnięta;p przed wczoraj powiedziałam mamie żeby kupiła paczki bo w piątek tłusty czwartek 🤣
    Paczek u mnie już zjedzony 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 08:54

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre, no ja dopiero śniadanie szybkie i tez jakiegoś pączka zjem :D no kochana to czekamy na wyniki, od razu mi tu pisz jak będą, tzrymam mocnooo kciuki :D :*:*

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję;) mam nadzieję że nie będę ryczeć jak nie będzie;p jak Ci dzień mija bo mi jakoś wolno i nudno w tej robocie;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem też jakis ten dzień dziwny.... zimno jak cholera i jakoś tak. Dodatkowo Ci co wczoraj się o ich ciąży dowiedziałam mają przyjechać do nas w sobotę.... i będę musiała przykleić sobie uśmiech i udawać... eh co za życie

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bardzo zimno -13 ... Ja rano to się trzęsłam w samochodzie :p o kurde to nie dobrze... może chociaż winko sobie kup i napij się lampkę przed wizytą to może trochę wyluzujesz ale przytulam Cie mocno i rozumiem ❤

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy jeszcze desperadosy dam rade :P:P no taki nasz los ale ja mam nadzieję że Twój się za chwilę odmieni... :D no i pożarłam pączka :D i to chyba nie skończę dzisiaj na tym jednym :P kurde a jeszcze w sobotę na te pobranie krwi oboje :/ i tysiak wyjdzie z portfela...

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tak 😁 ta już sprawdzałam wyniki ;p ale nie ma 🤣 obiecałam sobie ze nie będę świrować i co... mamusia ma dziś smażyć takie małe paczki z serka homogenizowanego to na pewno się objem 🤗 w weekend chyba w kominku napalę bo takie mrozy maja być...
    Masakra te badania strasznie dużo kosztują....

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety tylko kasa na wszystko. Haha ja też tak robię że niby wiem że pewnie nie będzie ale i tak muszę sprawdzić 🤣🤣 o masz kominek? Przytulnie 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby nie było kasy to nic nie zrobisz..
    Kurna mam stresa i się zastanwiwm czy dobrze ze robilam;p
    No mam ale rzadko palimy a teraz taka idealna pogoda ;)
    A i wczoraj mówiłam mojemu ze złapałam z Tobą kontakt to się dziwił z kim tak pisze i mówię że tylko o jednym nie rozmawiamy to był w szoku;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 15:16

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron 11.3 ng/ml a beta 0,2 mlU/ml.. jestem tak naiwna ze sobie jeszcze tlumacxe ze jest za wcześnie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie są podane normy? Słuchaj no różnie bywa, na razie się nie denerwuj nie potrzebnie. Poczekaj na termin @ i jak nie przyjdzie zrób znowu.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron lutealna 1,7-27 a beta 5,8 - 72 w 3 tygodniu ...a no i jest ze poniżej 1 to brak ciąży... wiem wiem ale wiesz jaki to glupi człowiek jest 😂 naskoczylam tylko na mojego ze jak dostanę okres to ma iść na badanie nasienia 😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 18:23

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem sama mam tak samo 😂 no wariatki z nas. Ale masz rację że niech idzie się badać 😜 już nie długo masz wizytę to więcej się może dowiesz

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj straszne;) jakoś IM bliżej okresu to tracę nadzieje...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana wiem i wiem co czujesz... pamiętaj że póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja...

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ