szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam ale sama nie wiem czy dobrze... nastrajam się pozytywnie ale jak nie to sąsiadka ma być w weekend to może jakieś wino sie wypije... Ja też jestem nie ogarnięta;p przed wczoraj powiedziałam mamie żeby kupiła paczki bo w piątek tłusty czwartek 🤣
Paczek u mnie już zjedzony 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 08:54
-
mamy jeszcze desperadosy dam rade :P no taki nasz los ale ja mam nadzieję że Twój się za chwilę odmieni... no i pożarłam pączka i to chyba nie skończę dzisiaj na tym jednym kurde a jeszcze w sobotę na te pobranie krwi oboje i tysiak wyjdzie z portfela...
-
A no tak 😁 ta już sprawdzałam wyniki ;p ale nie ma 🤣 obiecałam sobie ze nie będę świrować i co... mamusia ma dziś smażyć takie małe paczki z serka homogenizowanego to na pewno się objem 🤗 w weekend chyba w kominku napalę bo takie mrozy maja być...
Masakra te badania strasznie dużo kosztują.... -
Jakby nie było kasy to nic nie zrobisz..
Kurna mam stresa i się zastanwiwm czy dobrze ze robilam;p
No mam ale rzadko palimy a teraz taka idealna pogoda
A i wczoraj mówiłam mojemu ze złapałam z Tobą kontakt to się dziwił z kim tak pisze i mówię że tylko o jednym nie rozmawiamy to był w szoku;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 15:16
-
Progesteron lutealna 1,7-27 a beta 5,8 - 72 w 3 tygodniu ...a no i jest ze poniżej 1 to brak ciąży... wiem wiem ale wiesz jaki to glupi człowiek jest 😂 naskoczylam tylko na mojego ze jak dostanę okres to ma iść na badanie nasienia 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 18:23