Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O idealnie chyba się wbijr na pizze 🤣 w ogóle zima wraca:p to dobrze ju będziesz miała z glowy

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam zapraszam chętnie się podzielę 😁 tak mega zimno jest i jeszcze jak śniegu dowali to znowu zima. Strasznie wieje u mnie. Tak już te najgorsze z głowy będę miała

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Kuś;p oj u nas też wieje bardzo miałam iść na spacer ale leżę pod kocem i oglądam serial :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też dzisiaj zrezygnowałam ze spaceru i też kocyk i tv no i zaraz pizza 😜😜 a później chyba sobie jakąś książkę poczytam.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Relaks pełna para ;) szkoda ze mój musiał jechać na noc;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde ale pogoda okropna. Zimno okropny wiatr pełno śniegu... nie wiem jak ja dzisiaj tam dojadę. A jak u Ciebie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ciężko było doejchac do pracy:) ale dałam radę zimno jak nie wiem u mnie odczuwalna pokazuje -19 🤣 a wczoraj calu serial wreszcie obejrzałam ... może jakoś się uda dojechać i dzis wyniki ?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powoli się szykuję i jadę ale przeraża mnie nadal ten ogromny wiatr i śnieżyca... nie wyniki za 2 tygodnie bo to cytologia biocenoza i wymaz na chlamydie

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom wieje okropnie ale spokojnie;) to trochę trzeba poczekać...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i czekam do lekarz ale kurde widzę że będzie niezłe opóźnienie po przede mną jest pani z 11.30 a jeszcze nie weszła i do tego jest w zaawansowanej ciąży więc jej wizyta pewnie też potrwa, zresztą wszystkie tu w ciąży aż przykro siedzieć

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana przytulam Cie mocno i doskonale rozumiem... mam nadzieję że chociaż sprawnie pójdzie

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz w domu i jestem taka wściekła na ta lekarkę że hej. Wyobraź sobie że poszłam na same wymazy bez konsultacji a ona do mnie że może po tylu latach starań sobie darować i że jak tak jest to może oznacza że nie muszę być matką i może warto sobie odpuścić.... kur.... mać co ją to obchodzi nie poszłam do niej z problemem tylko po wymazy.... ah no co z niej za lekarz żeby coś takiego kobiecie powiedzieć.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za menda...nic nikomu do tego ile będziesz się starać każdy chce być szczęśliwy i lekarka nigdy nie powinna tak powiedzieć...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze do mnie z tekstem że to wszystko jest takie drogie i szkoda kasy jak się ma nie udać...a co ją to o chodzi może mam milon na koncie a nikt nie musi się wtrącać na co będę wydawać a trzeba by było to byśmy brali kredyt i też nasza sparawa... no mowie Ci ale się wkurzyłam. A co u Ciebie? Pogoda też taka okropna? Śnieg po kolana 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinna Cie motywować ewentualnie podpowiedzieć co najlepsze a nie kłody pod nogi... Oj masakra pogoda ciężko się wracało samochodem ,niby trochę odśnieżone ale ciężko się jedzie... dzień w pracy bardzo lajtowy także na spokojnie:)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo się nie odzywać bo nie przyszłam na konsultację do niej... no ale trudno już się uspokajam 😜 kurde daj spokój z tymi naszymi drogami w Polsce jak zawsze zima zaskakuje 🤣🤣 to dobrze że miałaś spokojny dzień 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie... ale co zrobisz może to ja zabolało;p pewnie badania masz zrobione to najważniejsze;) gorzej się droga zmęczyłam powrotną niż praca 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no daj spokój tragicznie się jeździ. A to ciągle tak sypie i w nocy ma być to samo. Luty nadrobi całą zimę 😉 jakieś plany na walentynki już macie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm żadne ale ta koleżanka co się pochwaliła ciaza to jeszcze urodziny w walentynki chce zrobić 🤣 więc po całości;p ja już się dziś śniegu naodwalalam 😁 trening zrobiony 😁 a wy jakieś plany na walentynki ?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O no to nieźle... oj u mnie na szczęście mąż się śniegiem zajął 😁 my pewnie to samo jak co roku... czyli wielkie nic 🤣🤣🤣

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ