szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas poczatki po ślubie były bardzo ciężkie, pierwsze starania i leczenie prawie rozwód a później jakos się dotarliśmy, chociaż ja mam wrażenie że jednak nie do końca. Ale staż bycia razem mamy taki sam 😉 myc chodziliśmy do jednej szkoły i znamy się dłużej ale w szkole strasznie się droczyliśmy i udawaliśmy ze się nie lubimy 😜 a każdy nam wróżył związek no i wywróżył 😉
-
Czasami sobie myślę że za szybko padla decyzja o ślubie i o tym wszystkim. Teraz jestem starsza i zrobiłabym to wszystko inaczej. Ale kocham tego dziada i tak 😂😂 a to drapieżnik Ci się włączył haha ale udało Ci się zdobyć ofiarę 😜😜 no my do tego samego liceum chodziliśmy bo jesteśmy z innych miejscowości, dopóki go nie poznałam to nawet nie wiedziałam że taka istnieje 🤣
-
A no właśnie po czasie to dużo rzeczy by się zmieniło ale po dwóch latach się chajtneliscie to szybko mimo wszystko przetrwaliscie najgorsze więc i tak szacun dla was 😊 haha miałam strasznie głupie pomysły jak byłam młoda i go kusilam 😂 a że on też pod tym względem walnięty więc mu się podobało 😄 czyli na plus 😉
-
Haha no normalnie jak u nas ja też miałam różne pomysły jak byłam młoda 😜 grunt do że się dopasowaliście do siebie 😊 tak szybko nam poszło, oboje się zdążyliśmy wyszumieć i stwierdziliśmy że już ten czas. W sumie to mój mąż mnie namawiał na ślub ja nie byłam pewna 😜😜
-
Różne perypetie były po drodze i chyba dla tego ja też w pewnym momencie złapałam głupawkę i chciałam go zostawić... Ale na szczęście jesteśmy razem bo teraz jak sobie pomyślę to pięknie bym się wje... Za przeproszeniem 😂 byłam z mamą w Castoramie jestem bardziej zmęczona niż po ćwiczeniach 😂 a Tobie jak dzień mija?
-
chciałam przekroić bułkę wzdłuż i jakoś mi nóż poleciał i po dłoni ciach... tak ja to w tym roku to już w ogóle mam pecha... a dopiero luty no ja już się boję z domu wychodzić a jedyny plaster jaki miałam to z pinokiem dla dzieci :P haha no cóż mało poważnie wyglądam
-
Hej kochana wybacz że nie pisałam ale jakoś tak mi sobota poleciała nie wiadomo kiedy. I jak u znajomych? Tak jak myślałaś? Przytulam Cie mocno, pamiętaj że możesz mi się wygadać zawsze. Oj ja po urodzinach koleżanki nie czuję ani gardła od karaoke i nogi od just for dance 😜😜😜 ale się wybawiłam
-
Oj super zimno ale jest klimat ogniska w taka pogodę no my chętnie byśmy z łóżka nie wyszli ale mamy podjechać w jedno miejsce z siostrą męża i przecież musi być tak jak oni chcą... mąż na noc też musi odpocząć... a ja chyba za dużo wczoraj wypiłam 🤣