Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas poczatki po ślubie były bardzo ciężkie, pierwsze starania i leczenie prawie rozwód a później jakos się dotarliśmy, chociaż ja mam wrażenie że jednak nie do końca. Ale staż bycia razem mamy taki sam 😉 myc chodziliśmy do jednej szkoły i znamy się dłużej ale w szkole strasznie się droczyliśmy i udawaliśmy ze się nie lubimy 😜 a każdy nam wróżył związek no i wywróżył 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie do końca? To fakt taki sam 😅 my się poznaliśmy na imprezie i najpierw się spotykaliśmy później chwilę nie A później jak go zobaczyłam na imprezie z inną to postanowiłam go odbic 😅 i tak zostało 😄 kupę lat się znacie 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami sobie myślę że za szybko padla decyzja o ślubie i o tym wszystkim. Teraz jestem starsza i zrobiłabym to wszystko inaczej. Ale kocham tego dziada i tak 😂😂 a to drapieżnik Ci się włączył haha ale udało Ci się zdobyć ofiarę 😜😜 no my do tego samego liceum chodziliśmy bo jesteśmy z innych miejscowości, dopóki go nie poznałam to nawet nie wiedziałam że taka istnieje 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie po czasie to dużo rzeczy by się zmieniło ale po dwóch latach się chajtneliscie to szybko :) mimo wszystko przetrwaliscie najgorsze więc i tak szacun dla was 😊 haha miałam strasznie głupie pomysły jak byłam młoda i go kusilam 😂 a że on też pod tym względem walnięty więc mu się podobało 😄 czyli na plus 😉

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no normalnie jak u nas ja też miałam różne pomysły jak byłam młoda 😜 grunt do że się dopasowaliście do siebie 😊 tak szybko nam poszło, oboje się zdążyliśmy wyszumieć i stwierdziliśmy że już ten czas. W sumie to mój mąż mnie namawiał na ślub ja nie byłam pewna 😜😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też dobrze wybraliście 😊a czasem może tak lepiej, my szczerze to nie wiem na co czekaliśmy 😂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo że czasami nie wkurza ale bez niego już bym sobie nie poradziła 😉 hehe no ja też nie wiem co tam długo wam się zeszło 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne perypetie były po drodze i chyba dla tego :) ja też w pewnym momencie złapałam głupawkę i chciałam go zostawić... Ale na szczęście jesteśmy razem bo teraz jak sobie pomyślę to pięknie bym się wje... Za przeproszeniem 😂 byłam z mamą w Castoramie jestem bardziej zmęczona niż po ćwiczeniach 😂 a Tobie jak dzień mija?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha oj tak ja jak pojadę na zakupy to tez mi nogi w d.. wchodzą. A ja poćwiczyłam i uwaga znowu miałam pecha tym razem przecięłam sobie dłoń nożem 😕 ja to mam talent

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakto przecięła? Widzę że jesteś taka zdolniacha jak ja czego się nie dotknę to coś sobie zrobię 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam przekroić bułkę wzdłuż i jakoś mi nóż poleciał i po dłoni ciach... tak ja to w tym roku to już w ogóle mam pecha... a dopiero luty :P no ja już się boję z domu wychodzić :P a jedyny plaster jaki miałam to z pinokiem dla dzieci :P:P haha no cóż mało poważnie wyglądam :D

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiem o czym mówisz ja mam całe nogi w siniakach bo ciągle w coś przywalę 😅 oj tam chociaż masz kolorowy plasterek 😁 i dziś piatunio 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no to jesteśmy udane nie ma co 🤣🤣 oj tam piąteczek, dzisiaj mam w planie obejrzeć listy do M.4 a jutro na urodziny do koleżanki. A Ty jakieś plany na weekend?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba nawet 3 nie oglądałam:) a jakieś spotkania ze znajomymi ale jeszcze nic dokładnie nie wiemy bo siostra męża ma oddzwonić czy dziś przyjeżdżają czy jutro

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdopodobnie jedziemy do znajomych bo mają się czymś pochwalić...ale już się domyślam czym... zresztą po rozmowie tak wywnioskowaliśmy... złapałam dola

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana wybacz że nie pisałam ale jakoś tak mi sobota poleciała nie wiadomo kiedy. I jak u znajomych? Tak jak myślałaś? Przytulam Cie mocno, pamiętaj że możesz mi się wygadać zawsze. Oj ja po urodzinach koleżanki nie czuję ani gardła od karaoke i nogi od just for dance 😜😜😜 ale się wybawiłam

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak myślałam... i jeszcze tekścik ze bierzcie się... a wczoraj mieliśmy ognisko więc fajnie minęło;) to fajne urodzinki miałaś u koleżanki;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co przechodzisz, ja przez tyle lat już jakoś się przyzwyczaiłam ale są momenty gdzie i tak jest ciężko. O ognisko w taką pogodę pewnie było super 😁 oj ja dzisiaj chyba cały dzień tylko herbata i łóżko

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj super zimno ale jest klimat ogniska w taka pogodę;) no my chętnie byśmy z łóżka nie wyszli ale mamy podjechać w jedno miejsce z siostrą męża i przecież musi być tak jak oni chcą... mąż na noc też musi odpocząć... a ja chyba za dużo wczoraj wypiłam 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak zawsze musi być jak ktoś inny chcę też tak mam. Hahaha ja chyba też bo coś mnie glowa boli u suszy coś. Ale dzisiaj na kolację pizza 😁 a jutro na 12 do lekarza na wymazy i cytologie a akurat ma być jakaś śnieżyca 😂

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ