X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas poczatki po ślubie były bardzo ciężkie, pierwsze starania i leczenie prawie rozwód a później jakos się dotarliśmy, chociaż ja mam wrażenie że jednak nie do końca. Ale staż bycia razem mamy taki sam 😉 myc chodziliśmy do jednej szkoły i znamy się dłużej ale w szkole strasznie się droczyliśmy i udawaliśmy ze się nie lubimy 😜 a każdy nam wróżył związek no i wywróżył 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie do końca? To fakt taki sam 😅 my się poznaliśmy na imprezie i najpierw się spotykaliśmy później chwilę nie A później jak go zobaczyłam na imprezie z inną to postanowiłam go odbic 😅 i tak zostało 😄 kupę lat się znacie 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami sobie myślę że za szybko padla decyzja o ślubie i o tym wszystkim. Teraz jestem starsza i zrobiłabym to wszystko inaczej. Ale kocham tego dziada i tak 😂😂 a to drapieżnik Ci się włączył haha ale udało Ci się zdobyć ofiarę 😜😜 no my do tego samego liceum chodziliśmy bo jesteśmy z innych miejscowości, dopóki go nie poznałam to nawet nie wiedziałam że taka istnieje 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie po czasie to dużo rzeczy by się zmieniło ale po dwóch latach się chajtneliscie to szybko :) mimo wszystko przetrwaliscie najgorsze więc i tak szacun dla was 😊 haha miałam strasznie głupie pomysły jak byłam młoda i go kusilam 😂 a że on też pod tym względem walnięty więc mu się podobało 😄 czyli na plus 😉

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no normalnie jak u nas ja też miałam różne pomysły jak byłam młoda 😜 grunt do że się dopasowaliście do siebie 😊 tak szybko nam poszło, oboje się zdążyliśmy wyszumieć i stwierdziliśmy że już ten czas. W sumie to mój mąż mnie namawiał na ślub ja nie byłam pewna 😜😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też dobrze wybraliście 😊a czasem może tak lepiej, my szczerze to nie wiem na co czekaliśmy 😂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo że czasami nie wkurza ale bez niego już bym sobie nie poradziła 😉 hehe no ja też nie wiem co tam długo wam się zeszło 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne perypetie były po drodze i chyba dla tego :) ja też w pewnym momencie złapałam głupawkę i chciałam go zostawić... Ale na szczęście jesteśmy razem bo teraz jak sobie pomyślę to pięknie bym się wje... Za przeproszeniem 😂 byłam z mamą w Castoramie jestem bardziej zmęczona niż po ćwiczeniach 😂 a Tobie jak dzień mija?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha oj tak ja jak pojadę na zakupy to tez mi nogi w d.. wchodzą. A ja poćwiczyłam i uwaga znowu miałam pecha tym razem przecięłam sobie dłoń nożem 😕 ja to mam talent

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakto przecięła? Widzę że jesteś taka zdolniacha jak ja czego się nie dotknę to coś sobie zrobię 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam przekroić bułkę wzdłuż i jakoś mi nóż poleciał i po dłoni ciach... tak ja to w tym roku to już w ogóle mam pecha... a dopiero luty :P no ja już się boję z domu wychodzić :P a jedyny plaster jaki miałam to z pinokiem dla dzieci :P:P haha no cóż mało poważnie wyglądam :D

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiem o czym mówisz ja mam całe nogi w siniakach bo ciągle w coś przywalę 😅 oj tam chociaż masz kolorowy plasterek 😁 i dziś piatunio 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no to jesteśmy udane nie ma co 🤣🤣 oj tam piąteczek, dzisiaj mam w planie obejrzeć listy do M.4 a jutro na urodziny do koleżanki. A Ty jakieś plany na weekend?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba nawet 3 nie oglądałam:) a jakieś spotkania ze znajomymi ale jeszcze nic dokładnie nie wiemy bo siostra męża ma oddzwonić czy dziś przyjeżdżają czy jutro

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2021, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdopodobnie jedziemy do znajomych bo mają się czymś pochwalić...ale już się domyślam czym... zresztą po rozmowie tak wywnioskowaliśmy... złapałam dola

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana wybacz że nie pisałam ale jakoś tak mi sobota poleciała nie wiadomo kiedy. I jak u znajomych? Tak jak myślałaś? Przytulam Cie mocno, pamiętaj że możesz mi się wygadać zawsze. Oj ja po urodzinach koleżanki nie czuję ani gardła od karaoke i nogi od just for dance 😜😜😜 ale się wybawiłam

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak myślałam... i jeszcze tekścik ze bierzcie się... a wczoraj mieliśmy ognisko więc fajnie minęło;) to fajne urodzinki miałaś u koleżanki;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co przechodzisz, ja przez tyle lat już jakoś się przyzwyczaiłam ale są momenty gdzie i tak jest ciężko. O ognisko w taką pogodę pewnie było super 😁 oj ja dzisiaj chyba cały dzień tylko herbata i łóżko

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj super zimno ale jest klimat ogniska w taka pogodę;) no my chętnie byśmy z łóżka nie wyszli ale mamy podjechać w jedno miejsce z siostrą męża i przecież musi być tak jak oni chcą... mąż na noc też musi odpocząć... a ja chyba za dużo wczoraj wypiłam 🤣

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak zawsze musi być jak ktoś inny chcę też tak mam. Hahaha ja chyba też bo coś mnie glowa boli u suszy coś. Ale dzisiaj na kolację pizza 😁 a jutro na 12 do lekarza na wymazy i cytologie a akurat ma być jakaś śnieżyca 😂

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ