szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
To ładna masz wagę a jaki wzrost? Powiem Ci ze ćwiczę od soboty i miałam tylko dwa dni wolnego dziś też mam zamiar ćwiczyć i jakiś Spacer bo tak śniegu nawaliło u nas 😄 ale wino na wieczór już kupiłam bo mnie mój irytuje jakoś wczoraj niby coś się chciało ale się odechciało... A tu owulacja za pasem trudno odpuszczam chwilowo... Hehe fajniutki ma taką piłeczkę 😄 zapraszam na ciacho 😊
-
Niestety tu mi natura pożałowała i mam 163 cm wzrostu. Tak u mnie sypie cały dzień, ale ja dzisiaj tak się wzięłam za sprzątanie że mogę to uznać za trening 😜 ah te chłopy ciągle nas wkurzają.... narobiłaś ochoty na wino... mój już sam nie wiem czy chce gdzieś wychodzić, no kurde jak zostanę w domu to wezmę z Ciebie przykład i kupię sobie winko 😁 tylko ja mam takie kieliszki 500 ml to dwa kieliszki a cała butla pójdzie 😜 ale jak coś to wypiłam tylko dwa kieliszki 🤣🤣😂😂 ok to chętnie wpadnę na ciacho 😁
-
Nie jestem dużo wyższa bo 167 ale ważę dużo więcej ostatnio też sprzątam a ten leży na kanapie rozumiem że jedzie na noc do pracy ale bez przesady... Mam wkurwa normalnie takiego jak przed okresem i dosłownie mam ochotę coś rozpie..... Haha też mam takie i do tego czarne jeszcze 😄 a tam sobota trzeba się trochę wyluzować a ciacho z kaszą manna i herbatnikami takie na zimno u mnie wszyscy je uwielbiają 🙂
-
O kurde to narobiłaś mi ochoty i na winko i na ciacho.... mój wrócił i poszedł spać i tyle było z nim rozmowy.... No co za chłopy. Rozumiem Cię ja czasami też się tak złoszczę że bym coś komuś .... 😜 pewnie źle nie wyglądasz tylko zdjęcie było do dupy 😂 ja tak sobie tlumacze 🤣
-
Oo dobrze masz to nie dobrze może ciśnienie się znowu zmienia i dlatego boli głowa... A dobrze obejrzałam jakiś film na netflixie, poćwiczyłam i mamusią chce się winka napić ale nie wiem czy drugi raz z rzędu wypada 😂
Dziwne rzeczy u mnie się dzieją bo mam 10 dc i miałam śluz z krwią a teraz miałam zabarwiony na rozowo... Wczoraj były przytulance rano ale to nie możliwe że jakaś implantacja bo owulacje mam okolo13 dc chyba że mi się wszystko poprzestawiało