Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ładna masz wagę a jaki wzrost? Powiem Ci ze ćwiczę od soboty i miałam tylko dwa dni wolnego dziś też mam zamiar ćwiczyć i jakiś Spacer bo tak śniegu nawaliło u nas 😄 ale wino na wieczór już kupiłam bo mnie mój irytuje jakoś wczoraj niby coś się chciało ale się odechciało... A tu owulacja za pasem trudno odpuszczam chwilowo... Hehe fajniutki ma taką piłeczkę 😄 zapraszam na ciacho 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tu mi natura pożałowała i mam 163 cm wzrostu. Tak u mnie sypie cały dzień, ale ja dzisiaj tak się wzięłam za sprzątanie że mogę to uznać za trening 😜 ah te chłopy ciągle nas wkurzają.... narobiłaś ochoty na wino... mój już sam nie wiem czy chce gdzieś wychodzić, no kurde jak zostanę w domu to wezmę z Ciebie przykład i kupię sobie winko 😁 tylko ja mam takie kieliszki 500 ml to dwa kieliszki a cała butla pójdzie 😜 ale jak coś to wypiłam tylko dwa kieliszki 🤣🤣😂😂 ok to chętnie wpadnę na ciacho 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem dużo wyższa bo 167 ale ważę dużo więcej ostatnio :( też sprzątam a ten leży na kanapie rozumiem że jedzie na noc do pracy ale bez przesady... Mam wkurwa normalnie takiego jak przed okresem i dosłownie mam ochotę coś rozpie..... Haha też mam takie i do tego czarne jeszcze 😄 a tam sobota trzeba się trochę wyluzować :) a ciacho z kaszą manna i herbatnikami takie na zimno u mnie wszyscy je uwielbiają 🙂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to narobiłaś mi ochoty i na winko i na ciacho.... mój wrócił i poszedł spać i tyle było z nim rozmowy.... No co za chłopy. Rozumiem Cię ja czasami też się tak złoszczę że bym coś komuś .... 😜 pewnie źle nie wyglądasz tylko zdjęcie było do dupy 😂 ja tak sobie tlumacze 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super nam się soboty zapowiadają :p wpadaj na to winko ciacho obejrzymy jakiś film, pójdziemy na spacer 😄 hehe no dobre masz rację

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak znajomi wczoraj do nas wpadli pograliśmy w 5 minu bez cenzury śmiesznie było.... a jak u Ciebie? Jak humor dzisiaj? U mnie piekna pogoda i po obiedzie koniecznie spacer 😊

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2021, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dobrze wypiłam winko byłam z chrześniakiem na sankach a później został na noc więc też było śmiesznie :) o to fajnie ze byli goście 😄 ja dziś nastrój już lepiej byłam na spacerku z psem a teraz kawka :) a Ty jak tam?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz obiadek i jakiś spacer koniecznie bo coś mnie glowa boli 😜 a to nie nudziłaś się sama 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha mnie też bolała głową ale to chyba przez to wino :p właśnie też muszę pomyśleć o obiadku 🙂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po spacerze wypiłam gorąca czekoladę i padłam 🤣 spałam aż do kolacji którą zrobił mi mąż 😉 czasem umie się postarać 😉 a głowa mi pęka cały czas 😕 jak tam po obiadku?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo dobrze masz :) to nie dobrze może ciśnienie się znowu zmienia i dlatego boli głowa... A dobrze obejrzałam jakiś film na netflixie, poćwiczyłam i mamusią chce się winka napić ale nie wiem czy drugi raz z rzędu wypada 😂
    Dziwne rzeczy u mnie się dzieją bo mam 10 dc i miałam śluz z krwią a teraz miałam zabarwiony na rozowo... Wczoraj były przytulance rano ale to nie możliwe że jakaś implantacja bo owulacje mam okolo13 dc chyba że mi się wszystko poprzestawiało

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne rzeczy się dzieją bo wczoraj po współżyciu albo w trakcie zaczęłam krwawic co najlepsze nic mnie nie boli ani nic.... Ale strachu się najadlam... A dziś już prawie nic...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę to faktycznie coś dziwnego... wiesz co ja krwawiłam czasami po stosunku przy endometriozie... musisz wytrzymać do wizyty i opowiesz o wszystkim, jakaś przyczyna musi tego być.. albo zrób sobie badanie krwi dla spokoju.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to zdarzało Ci się częściej? No nie wiem właśnie różne rzeczy się już na czytałam ale ogólnie jeśli jednorazowo to niby nie ma się czym przejmować, na wizycie i tak powiem o tym... A jakie badanie krwi miałabym zrobić teraz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdarzało mi się często, nie po każdym współżyciu. A teraz po operacji już nigdy. No nie wiem może bete? mówiłaś że dziwny ten okres miałaś? no mam nadzieję że ta lekarz Ci bardziej pomoże nić poprzedni

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy czy się jeszcze powtórzy, a już poczekam pójdę 7 dpo progesteron jeszcze zbadać a później może ta prolaktyne i do doktora... Ważne że nie boli 😊 jak poniedziałek mija? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to że nie ma bóle to najważniejsze. A jakos pracowicie w końcu ale ciągle ta głowa nie daje mi spokoju. I w ogóle jestem jakaś taka przymulona

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy na drugi dzień coś plamilas wtedy? Kurna ja siedzę i ogarniam papiery w pracy i mi głową leci do spania...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czasami nawet dwa dni miałam plamienia... No ja cały czas jakaś nie do życia jestem, chyba zaraz pójdę spać

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś spokój zobaczymy... To kladz się i odpoczywaj :)

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ