X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ładna masz wagę a jaki wzrost? Powiem Ci ze ćwiczę od soboty i miałam tylko dwa dni wolnego dziś też mam zamiar ćwiczyć i jakiś Spacer bo tak śniegu nawaliło u nas 😄 ale wino na wieczór już kupiłam bo mnie mój irytuje jakoś wczoraj niby coś się chciało ale się odechciało... A tu owulacja za pasem trudno odpuszczam chwilowo... Hehe fajniutki ma taką piłeczkę 😄 zapraszam na ciacho 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tu mi natura pożałowała i mam 163 cm wzrostu. Tak u mnie sypie cały dzień, ale ja dzisiaj tak się wzięłam za sprzątanie że mogę to uznać za trening 😜 ah te chłopy ciągle nas wkurzają.... narobiłaś ochoty na wino... mój już sam nie wiem czy chce gdzieś wychodzić, no kurde jak zostanę w domu to wezmę z Ciebie przykład i kupię sobie winko 😁 tylko ja mam takie kieliszki 500 ml to dwa kieliszki a cała butla pójdzie 😜 ale jak coś to wypiłam tylko dwa kieliszki 🤣🤣😂😂 ok to chętnie wpadnę na ciacho 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem dużo wyższa bo 167 ale ważę dużo więcej ostatnio :( też sprzątam a ten leży na kanapie rozumiem że jedzie na noc do pracy ale bez przesady... Mam wkurwa normalnie takiego jak przed okresem i dosłownie mam ochotę coś rozpie..... Haha też mam takie i do tego czarne jeszcze 😄 a tam sobota trzeba się trochę wyluzować :) a ciacho z kaszą manna i herbatnikami takie na zimno u mnie wszyscy je uwielbiają 🙂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to narobiłaś mi ochoty i na winko i na ciacho.... mój wrócił i poszedł spać i tyle było z nim rozmowy.... No co za chłopy. Rozumiem Cię ja czasami też się tak złoszczę że bym coś komuś .... 😜 pewnie źle nie wyglądasz tylko zdjęcie było do dupy 😂 ja tak sobie tlumacze 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super nam się soboty zapowiadają :p wpadaj na to winko ciacho obejrzymy jakiś film, pójdziemy na spacer 😄 hehe no dobre masz rację

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak znajomi wczoraj do nas wpadli pograliśmy w 5 minu bez cenzury śmiesznie było.... a jak u Ciebie? Jak humor dzisiaj? U mnie piekna pogoda i po obiedzie koniecznie spacer 😊

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2021, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dobrze wypiłam winko byłam z chrześniakiem na sankach a później został na noc więc też było śmiesznie :) o to fajnie ze byli goście 😄 ja dziś nastrój już lepiej byłam na spacerku z psem a teraz kawka :) a Ty jak tam?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz obiadek i jakiś spacer koniecznie bo coś mnie glowa boli 😜 a to nie nudziłaś się sama 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha mnie też bolała głową ale to chyba przez to wino :p właśnie też muszę pomyśleć o obiadku 🙂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po spacerze wypiłam gorąca czekoladę i padłam 🤣 spałam aż do kolacji którą zrobił mi mąż 😉 czasem umie się postarać 😉 a głowa mi pęka cały czas 😕 jak tam po obiadku?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo dobrze masz :) to nie dobrze może ciśnienie się znowu zmienia i dlatego boli głowa... A dobrze obejrzałam jakiś film na netflixie, poćwiczyłam i mamusią chce się winka napić ale nie wiem czy drugi raz z rzędu wypada 😂
    Dziwne rzeczy u mnie się dzieją bo mam 10 dc i miałam śluz z krwią a teraz miałam zabarwiony na rozowo... Wczoraj były przytulance rano ale to nie możliwe że jakaś implantacja bo owulacje mam okolo13 dc chyba że mi się wszystko poprzestawiało

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne rzeczy się dzieją bo wczoraj po współżyciu albo w trakcie zaczęłam krwawic co najlepsze nic mnie nie boli ani nic.... Ale strachu się najadlam... A dziś już prawie nic...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę to faktycznie coś dziwnego... wiesz co ja krwawiłam czasami po stosunku przy endometriozie... musisz wytrzymać do wizyty i opowiesz o wszystkim, jakaś przyczyna musi tego być.. albo zrób sobie badanie krwi dla spokoju.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to zdarzało Ci się częściej? No nie wiem właśnie różne rzeczy się już na czytałam ale ogólnie jeśli jednorazowo to niby nie ma się czym przejmować, na wizycie i tak powiem o tym... A jakie badanie krwi miałabym zrobić teraz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdarzało mi się często, nie po każdym współżyciu. A teraz po operacji już nigdy. No nie wiem może bete? mówiłaś że dziwny ten okres miałaś? no mam nadzieję że ta lekarz Ci bardziej pomoże nić poprzedni

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy czy się jeszcze powtórzy, a już poczekam pójdę 7 dpo progesteron jeszcze zbadać a później może ta prolaktyne i do doktora... Ważne że nie boli 😊 jak poniedziałek mija? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to że nie ma bóle to najważniejsze. A jakos pracowicie w końcu ale ciągle ta głowa nie daje mi spokoju. I w ogóle jestem jakaś taka przymulona

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy na drugi dzień coś plamilas wtedy? Kurna ja siedzę i ogarniam papiery w pracy i mi głową leci do spania...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czasami nawet dwa dni miałam plamienia... No ja cały czas jakaś nie do życia jestem, chyba zaraz pójdę spać

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś spokój zobaczymy... To kladz się i odpoczywaj :)

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ