szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh no nie mam, wczoraj się nieźle pokłóciłam ze swoim i chyba ciche dni będą... zresztą ten okres mnie dobija i to wszystko.... a może to ta zaraza u Ciebie wszystko poprzestawiała? Ale oczywiście wizyta u gin i tak wskazana 😉 zawsze jak jestem zła to piekę (mam to po mamie) i chciałam dzisiaj upiec zebrę bo miałam wszystko ale kurde nie mam mąki i wychodzi na to że będę wściekła dzisiaj chodziła
-
moja też nie odpisuję co z tymi wynikami, jutro będę pisać do rejestracji w warszawie znowu. Aj bo to wszystko na raz zawsze się spierdzieli... no mój już przyznał że jego wina i przeprosił więc spoko haha. Głowa już mi pęka od tego wszystkiego... jutro rano na pobranie i zobaczymy jak te moje wyniki wyjdą... to wpadaj do mnie jutro zrobię zebrę jak będę czekała na wyniki
-
To dobrze ze chociaż przeprosił nie dziwie się ze pęka.... Mi odpisała że termin na 16 lutego idealnie jak okres mi się zaczyna, więc dopiero na 23 lutego... Ale może zrobię sobie prolaktyne przed wizytą chociaż i inne... Hehe bardzo chętnie tylko jest koniec miesiąca i mam zapieprz w pracy 😂
-
No wiem masakra do tego mojego to jakoś w ciągu tygodnia się dostaniesz nawet a tu proszę, ale podobno dobra jest więc może warto poczekać... Przyszły suplementy to będziemy brać z mężem i zobaczymy 😄 haha ja to mam zapasy mąki żeby nie jeździć po sklepach 😂 ale jeszvxe jutro i wolne jutro jedziemy do mojej koleżanki ma roczna córeczkę i spodziewa się drugiego a też nie mogła zajsc w ciążę może nie tyle co ja ale ta ginekolog jej pomogła i z drugim nie miała problemu
-
No widzisz to warto poczekać ja też do kliniki do tej lekarz czekałam długo ale warto. Ważne żeby pomogła. Kurde jak mnie dzisiaj glowa boli no masakra. A w nocy znowu mnie ból podbrzusza złapał, coś strasznie bolesny ten okres mam. Hehe to pożycz mąki 😜 oj ja tez bym do kogoś wyszła już tak mi się chce do ludzi że nawet do teściów bym pojechała 😂🤣🤣
-
Od rodziców mamy jakieś 30 km, no mamy znajomych za płotem 😉 ale chyba taki okres że każdy albo chory albo przemęczony, ale tak planuje w sobotę jednak się z kimś spotkać, czasami potrafimy się w godzine zgadać wiec nic straconego 😉 niby ostatnio nas siostra mojego męża zapraszała to może skorzystamy 😉 oh juz tylko jutro i weekend 😁