Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2021, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie sama zobaczysz jakie będzie nastawienie do tego wszystkiego

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze że to wszystko się ciągnie a latem przybywa.... Dobra dobra koniec marudzenia trzeba się czymś zająć :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety na wszystko trzeba tego cholernego czasu a i jego brakuje. Kurde ja znowu miałam nockę zarwaną z bólu.... ech nie wiem czy mi kubeł kawy dzisiaj wystarczy. A jak tam u Ciebie? Masz juz umówiona wizytę?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze masz takie bolące miesiączki? U mnie dobrze straszne zakwasy dziś mam :p a jeszcze mi nie odpisała... Ale koleżanka mówiła że odpisuję po czasie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale tak, odkąd pamiętam zwijam się z bólu, teraz po operacji jedyny plus że wystarczają tabletki mocne a wcześniej to musiałam zastrzyki dostawać bo mdlałam z bólu. A to mam nadzieję że niedługo odpisze.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To współczuję bardzo.. Ja wcześniej miałam bardziej bolesne a teraz to nie wiem w sumie pierwszy dzień taki gorszy... Ja też mam taką nadzieję... Chyba coś nastroju nie amsz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh no nie mam, wczoraj się nieźle pokłóciłam ze swoim i chyba ciche dni będą... zresztą ten okres mnie dobija i to wszystko.... a może to ta zaraza u Ciebie wszystko poprzestawiała? Ale oczywiście wizyta u gin i tak wskazana 😉 zawsze jak jestem zła to piekę (mam to po mamie) i chciałam dzisiaj upiec zebrę bo miałam wszystko ale kurde nie mam mąki i wychodzi na to że będę wściekła dzisiaj chodziła

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ale ja to mam jak nie urok to sraczka (dosłownie)... 😂 Tak myślałam że coś nie tak odrazu widać po pisaniu :p to do sklepu po mąkę żeby się poprawiło, a zebra pyszna 😊 a gin dalej cisza do jutra nie odpisze to zapisuję się do swojego

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja też nie odpisuję co z tymi wynikami, jutro będę pisać do rejestracji w warszawie znowu. Aj bo to wszystko na raz zawsze się spierdzieli... no mój już przyznał że jego wina i przeprosił więc spoko :P haha. Głowa już mi pęka od tego wszystkiego... jutro rano na pobranie i zobaczymy jak te moje wyniki wyjdą... to wpadaj do mnie jutro zrobię zebrę jak będę czekała na wyniki ;)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze ze chociaż przeprosił :) nie dziwie się ze pęka.... Mi odpisała że termin na 16 lutego idealnie jak okres mi się zaczyna, więc dopiero na 23 lutego... Ale może zrobię sobie prolaktyne przed wizytą chociaż i inne... Hehe bardzo chętnie tylko jest koniec miesiąca i mam zapieprz w pracy 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak wyniki :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już po pobraniu wieczorem wyniki. O to dopiero za miesiąc wizyta, no tak niestety się czeka z tym wszystkim. znowu zapomniałam kupić mąki :P haha może się przejdę później a jak nie to nie będzie ciasta ;P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem masakra do tego mojego to jakoś w ciągu tygodnia się dostaniesz nawet a tu proszę, ale podobno dobra jest więc może warto poczekać... Przyszły suplementy to będziemy brać z mężem i zobaczymy 😄 haha ja to mam zapasy mąki żeby nie jeździć po sklepach 😂 ale jeszvxe jutro i wolne :) jutro jedziemy do mojej koleżanki ma roczna córeczkę i spodziewa się drugiego a też nie mogła zajsc w ciążę może nie tyle co ja ale ta ginekolog jej pomogła i z drugim nie miała problemu :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz to warto poczekać ja też do kliniki do tej lekarz czekałam długo ale warto. Ważne żeby pomogła. Kurde jak mnie dzisiaj glowa boli no masakra. A w nocy znowu mnie ból podbrzusza złapał, coś strasznie bolesny ten okres mam. Hehe to pożycz mąki 😜 oj ja tez bym do kogoś wyszła już tak mi się chce do ludzi że nawet do teściów bym pojechała 😂🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ten rok wreszcie będzie nasz 😊 no to współczuję bardzo... Ja w miarę dziś chociaż trochę śpiąca... Haha zapraszam po mąkę :p daleko od wszystkich mieszkacie? A jakieś koleżanki w pobliżu nie ma żeby wyjść? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rodziców mamy jakieś 30 km, no mamy znajomych za płotem 😉 ale chyba taki okres że każdy albo chory albo przemęczony, ale tak planuje w sobotę jednak się z kimś spotkać, czasami potrafimy się w godzine zgadać wiec nic straconego 😉 niby ostatnio nas siostra mojego męża zapraszała to może skorzystamy 😉 oh juz tylko jutro i weekend 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bardzo dobrze trzeba trochę się odchamić 😄 agnieszka Włodarczyk nawet jest w ciąży 40 lat!! Dobrze ze w ciąży ale jakoś mnie tak dobiło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 17:43

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wynik FSH ponad 27 czyli tragedia.... czekam jeszcze na amh i zapisuje się na wizytę bo nie wiem czy z takim wynikiem jest sens do czegoś podchodzić. A widziałam coś że w ciąży... teraz to późne macierzyństwo coś w modzie....

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurna... Ale to pewnie musisz zbic jakimiś lekami... A miałaś takie wysokie keidys? Ciekawe jakie amh.. I ma młodszego 8 lat faceta :p no dobrze niech mają ale trochę to irytuje bo my młodsze i problem...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 miesiące temu miałam 15 i było kiepsko, tego nie sa się zbic to oznacza że kończy mi się rezerwa jak amh tez wyjdzie kiepskie to koniec.... dlatego te cykle mi się skracają... a pierdzielę jutro dzwonie i się umawiam na wizytę po oszaleje...

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ