szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdybym dzisiaj spala normalnie w nocy to pewnie bym poszła na badania bo czytałam że muszą być w 3dc to już bym z wynikami chociaż była to szybciej... Ale mówię mojemu że musi badania zrobi a on okej tylko gdzie 😂
Trochę się wystraszyłam powiem Ci ale widzisz jak odrazu trafisz na konkretnego lekarza to odrazu inaczej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 20:31
-
Ja chodzę do Gamety do Warszawy na Ursynowie. Wcześniej byłam w centrum Warszawy w Invicta ale nie polecam.
No i dostałam @ ale jak chamsko. O 4 obudził mnie straszny ból, skurcze podbrzusza i lędźwi bardzo mocne do tego byłam cała spocona i chciało mi się wymiotować, biegnę do łazienki i już zalałam się krwią. Wzięłam jeden przeciwbolowy ale czuję że muszę brać zaraz drugi.... 😭😭😭 znowu mi się cykl skrócił -
Daj spokój o 4 mnie wzięło to od razu dwa prochy udało się zasnąć po 5 a o 6 powtórka.... i doceniam w takie dni zdalną pracę.
A co do kliniki i badań nasienia to mimo wszystko mój powiedział że taki spokój i klimat miał w Invicta właśnie, ale tam nam się podejście lekarzy nie podobało, ale samo badanie można wykonać. U mnie w Gamecie tolerują badania z innych klinik i punktów -
To dobrze ze chociaż udało się zasnąć....To cały czas będziesz na zdalnym? Ja dziś znowu się budziłam a rano miałam popuchniete i suche oczy i dłonie jakieś opuchnięte... No no scigne go niech tam robi i zapisuje się do jednego lekarza od koleżanki zobaczymy co powie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 08:47
-
no pewnie spróbuj warto się przebadać. Miałam zdalne od kwietnia do czerwca później okres wakacyjny normalnie w biurze i przeszłam już całkiem na zdalne. w biurze zostały osoby które nie muszą dojeżdżać kilkoma środkami komunikacji a ja muszę i pociagiem i metrem. Ale okazuje się że wszystko zdaje egzamin więc każdemu pasuje. Raz w miesiącu się pojawiam w biurze. Ja w czwartek jadę na krew zrobić znowu amh i fsh a po okresie cytologia i wymazy z pochwy... później razem krew i działamy
-
u mnie i tak głównym narzędziem pracy był komputer i telefon więc dokupili mi tylko drukarkę ze skanerem zebym mogła przesyłać dokumenty w razie potrzeby i tak sobie siedzę w domowym biurze dziękuję. A zapisałaś się już do lekarza? Kurde ale bolesna ta wredna @ w tym miesiącu
-
Tak tak czytałam co i jak najlepiej robić... Pójdę do tej gin jak mi odpisze i się może coś więcej dowiem i będę działać chociaż brak mi sił i chyba bym chwilowo odpuściła ale znowu szkoda trącić czasu
Ogólnie to wkurzona jestem na siebie bo tak naprawdę nie mam nic sprawdzone dokładnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 14:15
-
Ja też dlugo miałam jedynie drożność i podstawowe hormony sprawdzone a mąż tylko zwykłe nasienie i mówili że jestem zdrowa i na pewno zajdę w ciążę aż po tylu latach dopiero w tamtym roku trafiłam na dobrych lekarzy z dobrego szpitala i ktoś się za mnie wziął w końcu