szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie łódzkie nie daleko 🤣😜 i po weekendzie znowu ten okropny poniedziałek. Mnie okropnie bolą piersi nie mogłam spać. A jaki miałam sen, że urodziłam dziecko, takie maleństwo i karmiłam je i opiekowałam się no normalnie byłam matką to wszystko było takie realne. Chyba mi się już w głowie miesza.
-
Hehe właśnie a ja mieszkam na wsi pełno lasów do spacerów 😄 no ja nie spałam pół nocy więc nie pojechałam na badanie prolaktyny bo i tak wyszła by mi w cały świat.... Tylko Cię piersi bolą? Ciekawe ciekawe a sen piękny... A co do mieszania w głowie to jestem z Tobą bo też chyba już mam nie równo pod kopułą...
-
O to idealnie 😊 no tak a prolaktyna potrafi szaleć przy wszystkim. No coś dzisiaj mnie jednak podbrzusze łaskocze ale delikatnie i tak mega na dole 😜 sen był cudowny nie chciałam się budzić. A czemu i Tobie kiepsko z głową? Może skończymy razem w wariatkowie nie długo 🤣🤣
-
W sumie to nie aż taka wieś zabita dechami hehe a Ty w mieście mieszkasz? Kurcze mam nadzieję że to proroczy sen🙂 a bo też mam jakieś schizy przed każdym okresem... Chciałam wyluzować teraz nie myśleć ale nie umiem... Jeszcze w weekend co chwilę ktoś się chwalił dziećmi no dobiło mnie bardzo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 08:51
-
w małym mieście ale za oknem też mam las mały ale jest. oj mógłby się spełnić, jaka ja byłam szczęśliwa w tym śnie jeszcze nigdy tego nie doświadczyłam. No ja też nie umiem nie myśleć... oj wiem co czujesz, ja udaję, że mnie to nie rusza ale łzy same się cisną do oczu, ale nie przeskoczymy tego niestety inaczej już w ogóle byśmy oszalały. Musimy być twarde... ale łatwo się mówi
-
dzięki, dobrze że chociaż Ty mnie rozumiesz bo mężowi nic nie mówię bo on by powiedział żebym nie wymyślała sobie nic... kurde najbardziej mnie to podbrzusze zastanawia i to że nie jestem opuchnięta jak zawsze. Już tydzień przed mam zawsze taki PMS że nie idzie wytrzymać, ból podbrzusza i lędźwi ból piersi humorki i chęć na słodkie a teraz mam tylko piersi i humorki nie wiem to byłby cud że akurat przed leczeniem raz zaszeleliśmy mocniej i pyk?
-
Ja też już swojemu nic nie mówię... Widzi mnie tylko w 1 dniu okresu jak jestem wypruta i zapłakana.... Może wyluzowalas bo jesteś przygotowana na leczenie i poszło? czas pokaże trzymam mocno kciuki ja za to miałam 3 dni okres i to taki słabszy niż zwykle... Zamówiłam sobie jakieś dodatkowe suplementy i mężowi też zobaczymy
-
No zobaczymy ale boję się że nie potrzebnie coś wymyślam. O to też miałaś jakis inny okres... a jakie zamówiłaś? Bo mi się wczoraj skończyły witaminki a nie wiem jakie kupić. Ja na suple na męża wydałam 155 zł i to na miesiąc mu starczy a musi brać ok 3 miesiące
-
Wiem rozumiem Cię doskonale ja też znowu się nakręciłam i przyszła małpa.... Jeszcze plamie coś ale mało... Nie wiem czy iść do gina czy nie? Czy zmienić czy co... Już się gubię... Sobie zamówiłam inosytol 500mg firmy solgar bo dziewczyny polecały do tego biorę te mama dha premium plus i teraz wiesiołka do owu... A mojemu te zwykle fertilman czytałam skład to mu nie zaszkodzą a może pomogą :p no domyślam się że drogie widziałam właśnie ze te fertilman plus tyle kosztują...
Nie mam weny dziś do pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 13:13
-
Hmm szczerze mam wrażenie że jak się nic nie dzieje to jest dobrze a jak teraz nie mogę zajsc to jakoś ma wywalone... Poprostu złapałam dola że już mi 31 idzie a tu dzieci brak i ciągle nie wychodzi... Hehe to dziwne :p ale mówiłaś że masz plamienie to ja już nie rozumiem 🤷♀️😂
-
Kurde uwierz mi że ja też nic nie rozumiem teraz plamienia brak a mokro mi i co chwilę sprawdzam czy to już okres.... chyba już bym wolała żeby mnie krew zalała i bym wiedziała co to jest 😜 ja też do takiego chodziłam i tylko zmarnowałam czas i pieniądze aż w końcu poszukałam takiego co zajmuje się czymś więcej niż tylko prowadzeniem zdrowych ciąż. A najlepiej ginekolog endokrynolog bo jak masz coś z hormonami to będzie wiedział co robić. Muszę mieć wkładkę bo miałabym całe mokre majtki 😂 i plamienie dzisiaj trwało może z pół godziny ale było więcej niż w sobotę.... hahah weź tu zrozum kobietę 😂😂
-
Kochana ja jak byłam w szpitalu ba badaniu 1 i 2 fazy cyklu to miałam prawie 50 badań zrobionych, więc te zwykłe podstawowe nie są wystarczające, może taki cały komplet sobie zrób. A miałaś drożność robioną? Bo nie wiem czy mówiłaś już o tym. A no i mąż nasienie to są pierwsze badania jakie każą robić.
-
Nie nie miałam bo mówili żeby się starać bo jest dobrze i zobaczymy... Tak myślałam że taki pakiet sobie zrobić ale to kosztuje a moj nie wiem czy mi przepisze... Jakbym zmieniła to też ciekawe... Ciężko u nas z tymi lekarzami i zastanawiam się gdzie tu iść... A moje to już dawno wysyłam na badania nasienia ale jakoś ciężko mu to idzie