szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
A burger był z reatauracji z serem feta ze szpinakiem z wołowiną i romuladą no pycha 😁 drink taki standard wódka sprite lód i cytryna 😁 ale sami burgery czasami ze starym też robimy.
Nowa koleżanko ile dni zazwyczaj masz cykle? Myślę że może to być plamienie zarówno ja implantacyjne jak i owulacyjne. Ale może to też no zwiastować torbiel. Miałaś kiedyś badany progesteron w drugiej fazie cyklu? Warto zbadać bo może być też niedomoga lutealna. Oczywiście trzymam kciuki żeby był to zwiastun czegoś pięknego. Ja tak mam teraz, plamienie w dzień było lekko brązowe i już cisza zero bólu itp i weź tu bądź mądra -
O to najlepiej wszystkiego dowiesz się na wizycie. Natura potrafi nam płatać różne figle. A może jutro rano jeszcze zrób bete bo myślę że lekarz u tak będzie kazała Ci zrobić.
Po drinki humor był lepszy a dzisiaj boli mnie głowa 🤣Zagadka919 lubi tę wiadomość
-
Haha jednak my to trochę leniwe jesteśmy. A ja to i głupia bo znowu sobie zaczynam wkręcać 😕😂 bo bolą mnie piersi a podbrzusze już nic. I to plamienie jest takie że trzeba się przyjrzeć.... eh głupia jestem ale w tym miesiącu mocno szaleliśmy z mężem i wiem że miałam owulacje znowu z tego dobrego jajnika