X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj klimat jest ciekawe jak długo :) ja też już pochowałam wszystko starczy :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tydzień u mnie już 6 stopni na plusie czyli długo to nie będzie trwało. Oj jutro badanie nasienia ja już w nerwach mam nadzieję że stary sobie poradzi 😉 a jak tam u Was? Dzisiaj pewnie w domu bo zimnooo 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze będzie :) ja dziś nerwowo bo szefowa bardzo się boi i po szczepieniach są i nie chciała mnie wpuścić do pracy... Ale wreszcie idę...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to nieźle. A juz wszystko w porządku? Dobrze się czujesz? No w domu też idzie pierdolca dostać 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze się czuje już lepiej o wiele szybko się męczę ale jakoś daje rade :) szefowa twierdzi że mogę im cos przynieść a oni dopiero się zaszczepili... No ale zobaczymy, niedzielę mi niestety zepsuła :) a Maz siw nie denerwuje badaniem nasienia?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No domyślam się że humor Ci popsuła. Ale myślę że już chyba nie zarażasz ale nie wiem jak to z tym wirusem jest. Oj denerwuje się ale ma na 8 rano to jutro nie będzie miał czasu rozmyślać 😉 a później 2 dni na wyniki i stres

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak masz test to 10 dni i do pracy :p więc myślę że bez przesady :p ogólnie to chyba czas najwyższy czegoś nowego szukać bo już mnie tak irytują mała firma oni coraz starsi ciężko się dogadać z nimi.... To i tak dwa dni to nie tak długo, musisz wymyślec jakieś zajęcie żeby szybciej zleciało :) pewnie już pytałam ale ile się staracie?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak się męczysz to pewnie że warto zmienić. Jak nie idzie się dogadać to juz kiepski klimat pracy się robi. Staramy się 10 lat już ale mieliśmy przerwę w leczeniu bo ja juz nie dawałam rady psychicznie i prawie się rozstaliśmy przez to. Myślę że teraz podchodzimy do tego na nowo i poważniej.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem... I tak mimo wszystko jesteś pozytywna osoba :)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam mam nadzieję że Cię nie uraziłam... Jakąś taka jestem dziś nie ogarnięta w pracy też mi nie szło... Jak poszło badanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 18:08

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2021, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że mnie nie uraziłaś niczym 😁 staram się być pozytywna bo wiem że załamanie się nic mi nie da. Oj może się na dniach rozkręcisz i będzie coraz lepiej. No jakoś poszło 😉 teraz czekamy na wyniki jak będą to dam znać co i jak 😁 odpoczywaj sobie teraz i zbieraj siły na następny dzień

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm musiałam dziś posprzątać bo już nie mogłam patrzec na tą brudna chałupę a że mąż pojechał na noc to miałam spokój 😄 dobrze będę czekać i trzymam kciuki :) ja jestem przed okresem ale się nie nastawiam 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2021, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też wolę sprzątać jak mojego nie ma i mi się nie kręci pod nogami 😉 ja tak w sobotę sprzątałam a dzisiaj już widzę kurz i mnie szlag trafia 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznam jak byłam chora to tylko grubsza a był już taki syf że masakra 🙉 aż wstyd :p kiedyś się wkurzałam że na noce jeździ a teraz to czasem dobrze wychodzi hehe kolorowanki kupiłaś? Jak tam joga? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie miałam weny do tych kolorowanek ani do jogi 😂 wzięłam się za ćwiczenie z hantlami 😁 mój kiedyś co drugi dzień był w domu i też byłam zła a teraz tęsknię za samotnym wieczorem 😁😁 chyba się starzejemy 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2021, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zawsze coś hehe ja jeszcze za nic 😊 dziś mnie tak plecy bolą nie wiem czy od zbliżającego okresu czy od siedzenia w robocie 🙈 oj chyba tak albo doceniamy bardziej chwilę dla siebie 😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2021, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak marzy mi się taki spokój 😉 może to jeszcze od tej zarazy, spróbuj się porozciągać trochę w domu, sprawdź sobie jak wygląda pozycja dziecka w jodze i zrób tak sobie jest bardzo latwa i relaksuje i pomaga na plecy na mnie działa jak się rozciągam po ćwiczeniach albo jak też mam problem z plecami od siedzenia. Tylko pozycja dziecka a nie szczęśliwego dziecka bo to dwie inne 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dzięki sprawdzę na pewno dziś już niby trochę lepiej zobaczymy dalej :) człowiek to jednak głupi jest wiesz ze nic z tego że okres i tak będzie a się doszukujesz nie wiadomo czego... Jak wyniki męża są już?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem ja się tak co miesiąc jakieś cudu doszukuje. No są i nie ma rewelacji ale tragedi też nie. Ten test wyszedl dobrze czyli jego plemniki zapładniaja ale ma za mało plemników w ml ale za to ogólnie w nasieniu ok. Ale morfologia kiepsko bo prawidłowych i zdrowych plemników ma 2% a minimum to 4%. Więc dlatego poronienia na wczesnym etapie mogą być albo w ogóle brak ciąży bo macica odrzuca te popsute czy jakoś tak. Oboje ze sobą dziecka naturalnie na pewno nie będziemy mieć.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech nie jest najgorzej to najważniejsze a to zawsze można poprawić czytałam na któryms forum że biorą jakieś suplementy żeby poprawić właśnie ta morfologie... Też muszę swojego wygonić bo jak narazie to trochę odpuściliśmy temat :)

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ