szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
No jak masz test to 10 dni i do pracy :p więc myślę że bez przesady :p ogólnie to chyba czas najwyższy czegoś nowego szukać bo już mnie tak irytują mała firma oni coraz starsi ciężko się dogadać z nimi.... To i tak dwa dni to nie tak długo, musisz wymyślec jakieś zajęcie żeby szybciej zleciało pewnie już pytałam ale ile się staracie?
-
No jak się męczysz to pewnie że warto zmienić. Jak nie idzie się dogadać to juz kiepski klimat pracy się robi. Staramy się 10 lat już ale mieliśmy przerwę w leczeniu bo ja juz nie dawałam rady psychicznie i prawie się rozstaliśmy przez to. Myślę że teraz podchodzimy do tego na nowo i poważniej.
-
Oczywiście że mnie nie uraziłaś niczym 😁 staram się być pozytywna bo wiem że załamanie się nic mi nie da. Oj może się na dniach rozkręcisz i będzie coraz lepiej. No jakoś poszło 😉 teraz czekamy na wyniki jak będą to dam znać co i jak 😁 odpoczywaj sobie teraz i zbieraj siły na następny dzień
-
Oj tak marzy mi się taki spokój 😉 może to jeszcze od tej zarazy, spróbuj się porozciągać trochę w domu, sprawdź sobie jak wygląda pozycja dziecka w jodze i zrób tak sobie jest bardzo latwa i relaksuje i pomaga na plecy na mnie działa jak się rozciągam po ćwiczeniach albo jak też mam problem z plecami od siedzenia. Tylko pozycja dziecka a nie szczęśliwego dziecka bo to dwie inne 😂
-
Oj wiem ja się tak co miesiąc jakieś cudu doszukuje. No są i nie ma rewelacji ale tragedi też nie. Ten test wyszedl dobrze czyli jego plemniki zapładniaja ale ma za mało plemników w ml ale za to ogólnie w nasieniu ok. Ale morfologia kiepsko bo prawidłowych i zdrowych plemników ma 2% a minimum to 4%. Więc dlatego poronienia na wczesnym etapie mogą być albo w ogóle brak ciąży bo macica odrzuca te popsute czy jakoś tak. Oboje ze sobą dziecka naturalnie na pewno nie będziemy mieć.