Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj klimat jest ciekawe jak długo :) ja też już pochowałam wszystko starczy :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tydzień u mnie już 6 stopni na plusie czyli długo to nie będzie trwało. Oj jutro badanie nasienia ja już w nerwach mam nadzieję że stary sobie poradzi 😉 a jak tam u Was? Dzisiaj pewnie w domu bo zimnooo 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze będzie :) ja dziś nerwowo bo szefowa bardzo się boi i po szczepieniach są i nie chciała mnie wpuścić do pracy... Ale wreszcie idę...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to nieźle. A juz wszystko w porządku? Dobrze się czujesz? No w domu też idzie pierdolca dostać 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze się czuje już lepiej o wiele szybko się męczę ale jakoś daje rade :) szefowa twierdzi że mogę im cos przynieść a oni dopiero się zaszczepili... No ale zobaczymy, niedzielę mi niestety zepsuła :) a Maz siw nie denerwuje badaniem nasienia?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No domyślam się że humor Ci popsuła. Ale myślę że już chyba nie zarażasz ale nie wiem jak to z tym wirusem jest. Oj denerwuje się ale ma na 8 rano to jutro nie będzie miał czasu rozmyślać 😉 a później 2 dni na wyniki i stres

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak masz test to 10 dni i do pracy :p więc myślę że bez przesady :p ogólnie to chyba czas najwyższy czegoś nowego szukać bo już mnie tak irytują mała firma oni coraz starsi ciężko się dogadać z nimi.... To i tak dwa dni to nie tak długo, musisz wymyślec jakieś zajęcie żeby szybciej zleciało :) pewnie już pytałam ale ile się staracie?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak się męczysz to pewnie że warto zmienić. Jak nie idzie się dogadać to juz kiepski klimat pracy się robi. Staramy się 10 lat już ale mieliśmy przerwę w leczeniu bo ja juz nie dawałam rady psychicznie i prawie się rozstaliśmy przez to. Myślę że teraz podchodzimy do tego na nowo i poważniej.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem... I tak mimo wszystko jesteś pozytywna osoba :)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam mam nadzieję że Cię nie uraziłam... Jakąś taka jestem dziś nie ogarnięta w pracy też mi nie szło... Jak poszło badanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 18:08

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2021, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że mnie nie uraziłaś niczym 😁 staram się być pozytywna bo wiem że załamanie się nic mi nie da. Oj może się na dniach rozkręcisz i będzie coraz lepiej. No jakoś poszło 😉 teraz czekamy na wyniki jak będą to dam znać co i jak 😁 odpoczywaj sobie teraz i zbieraj siły na następny dzień

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm musiałam dziś posprzątać bo już nie mogłam patrzec na tą brudna chałupę a że mąż pojechał na noc to miałam spokój 😄 dobrze będę czekać i trzymam kciuki :) ja jestem przed okresem ale się nie nastawiam 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2021, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też wolę sprzątać jak mojego nie ma i mi się nie kręci pod nogami 😉 ja tak w sobotę sprzątałam a dzisiaj już widzę kurz i mnie szlag trafia 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznam jak byłam chora to tylko grubsza a był już taki syf że masakra 🙉 aż wstyd :p kiedyś się wkurzałam że na noce jeździ a teraz to czasem dobrze wychodzi hehe kolorowanki kupiłaś? Jak tam joga? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie miałam weny do tych kolorowanek ani do jogi 😂 wzięłam się za ćwiczenie z hantlami 😁 mój kiedyś co drugi dzień był w domu i też byłam zła a teraz tęsknię za samotnym wieczorem 😁😁 chyba się starzejemy 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2021, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zawsze coś hehe ja jeszcze za nic 😊 dziś mnie tak plecy bolą nie wiem czy od zbliżającego okresu czy od siedzenia w robocie 🙈 oj chyba tak albo doceniamy bardziej chwilę dla siebie 😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2021, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak marzy mi się taki spokój 😉 może to jeszcze od tej zarazy, spróbuj się porozciągać trochę w domu, sprawdź sobie jak wygląda pozycja dziecka w jodze i zrób tak sobie jest bardzo latwa i relaksuje i pomaga na plecy na mnie działa jak się rozciągam po ćwiczeniach albo jak też mam problem z plecami od siedzenia. Tylko pozycja dziecka a nie szczęśliwego dziecka bo to dwie inne 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dzięki sprawdzę na pewno dziś już niby trochę lepiej zobaczymy dalej :) człowiek to jednak głupi jest wiesz ze nic z tego że okres i tak będzie a się doszukujesz nie wiadomo czego... Jak wyniki męża są już?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem ja się tak co miesiąc jakieś cudu doszukuje. No są i nie ma rewelacji ale tragedi też nie. Ten test wyszedl dobrze czyli jego plemniki zapładniaja ale ma za mało plemników w ml ale za to ogólnie w nasieniu ok. Ale morfologia kiepsko bo prawidłowych i zdrowych plemników ma 2% a minimum to 4%. Więc dlatego poronienia na wczesnym etapie mogą być albo w ogóle brak ciąży bo macica odrzuca te popsute czy jakoś tak. Oboje ze sobą dziecka naturalnie na pewno nie będziemy mieć.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech nie jest najgorzej to najważniejsze a to zawsze można poprawić czytałam na któryms forum że biorą jakieś suplementy żeby poprawić właśnie ta morfologie... Też muszę swojego wygonić bo jak narazie to trochę odpuściliśmy temat :)

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ