X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że tak :) szkoda ze śniegu nie ma bo wtedy byłby inny fajny spacer :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno jutro ma jakiś u mnie spaść. Przez to nic nie robienie jestem ciągle glodna. A Ty jak się czujesz?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwie się :p ja nie jem prawie w ogóle bo bez tego węchu i chyba smaku też nie mam... Do dupy :p leżymy ciągle i oglądamy filmy :)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wyszło tak że baliśmy się do koleżanki jeździć bo małe dziecko itp żeby jej coś nie przywieźć a wreszcie z nią się widzieliśmy i od niej cioci i rodziców wyszło...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a będziesz robiła test na covid? Jak się czujesz? Ja to teraz właśnie boję się żeby czegoś nie złapać bo chcę jak najszybciej mieć inseminacje.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie robię... Już się lepiej czuje więc teraz ja bym 10 dni kwarantanny reszta jeszvxe więcej... Więc chyba nie... Siedzę w domu narazie i tyle... A tutaj nie przewidzisz czy złapiesz czy nie... Witaminki pij najważniejsze :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najważniejsze że lepiej się czujesz. Ja bym pewnie też nie robiła testu. Tak ja ciągle na witaminkach i zdrowe jedzonko ale tak jak ma złapać to i tak złapie. Zapisałam męża na badania na 18 stycznia 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 15:30

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym testem to teraz przesrane w sumie może nie dla Ciebie tylko dla reszty, narazie mam wolne a wpon zobaczymy... Właśnie nie przewidzisz... O to super :) działasz :) też mojego muszę wreszcie nagadać żeby poszedł na badania :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak najpierw jego badanie i jak będzie dobrze to badania u obojga potrzebne do inseminacji i robimy 😁 mój na szczęście nie ma żadnych oporów przed badaniami po prostu wie że musi i skoro ja dam radę to i on 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze :) nowy rok musi być dobrze 😊 ja ciągle bez sił telewizja mi się znudziła więc znalazłam sobie kolorowanki antystresowe 😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O całkiem fajne zajęcie też myślałam czy sobie nie kupić jak teraz będę się tym wszystkim stresować. A Twój mąż zdrowy? Czy tak samo jak Ty?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci fajne zajęcie a ja zawsze lubiłam kolorować :) jeszcze zastanawiam się nad medytacja bo już któraś osoba mi polecała ale ciężko się zabrać :) mój mąż coś narzekał ze złe się czuje i też siedział w domu ale wydaje mi się że bardziej w głowie mu to siedziało no ale niech mu będzie :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no tak na facetów każda choroba tak działa 😂 a powiedz mi gdzie kupiłaś te kolorowanki ? Na allegro? Ja kiedyś uprawiałam jogę i chyba do tego wrócę bo świetnie się czułam a jaka byłam rozciągnięta 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm nie pamiętam bo to było dość dawno ale chyba w empiku też powinny być :) ja o wszystkim myślę ale zabrać się jest ciężko :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to poszukam 😉 oh tak najgorzej się przybrać do tego wszystkiego. Dzisiaj mam zamiar strzelić sobie ze starym spacer ok 10 km zobaczymy czy damy radę 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze ja może koło środy już wyjdę na jakiś Spacer :) ogólnie gadałam z szefowa i zostaje tydzień w domu jeszcze żeby nie było że im coś zatargam...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daliśmy radę 😁 o to dobrze że jeszcze możesz w domu zostać. A jak się czujesz? Już dobrze?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super na pewno spacery pomogą wyluzować itp :) hmm chyba jeszcze nie do końca... Taka bez sił jestem dalej

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jogę uprawiałaś w domu czy na jakieś zajęcia chodziłaś? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw chodziłam na zajęcia a później już sama w domu bo lepiej się skupiałam ale fakt poprawnej postawy uczył mnie jogin 😉 hahaha kiedyś tak mi pomagał się wygiąć że aż mu bąka puściłam takiego głośnego 🤣🤣🤣 ale mówił że to się często zdarza, ale więcej najedzona nie poszłam 😂

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ