Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że tak :) szkoda ze śniegu nie ma bo wtedy byłby inny fajny spacer :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno jutro ma jakiś u mnie spaść. Przez to nic nie robienie jestem ciągle glodna. A Ty jak się czujesz?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwie się :p ja nie jem prawie w ogóle bo bez tego węchu i chyba smaku też nie mam... Do dupy :p leżymy ciągle i oglądamy filmy :)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wyszło tak że baliśmy się do koleżanki jeździć bo małe dziecko itp żeby jej coś nie przywieźć a wreszcie z nią się widzieliśmy i od niej cioci i rodziców wyszło...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a będziesz robiła test na covid? Jak się czujesz? Ja to teraz właśnie boję się żeby czegoś nie złapać bo chcę jak najszybciej mieć inseminacje.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie robię... Już się lepiej czuje więc teraz ja bym 10 dni kwarantanny reszta jeszvxe więcej... Więc chyba nie... Siedzę w domu narazie i tyle... A tutaj nie przewidzisz czy złapiesz czy nie... Witaminki pij najważniejsze :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najważniejsze że lepiej się czujesz. Ja bym pewnie też nie robiła testu. Tak ja ciągle na witaminkach i zdrowe jedzonko ale tak jak ma złapać to i tak złapie. Zapisałam męża na badania na 18 stycznia 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 15:30

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym testem to teraz przesrane w sumie może nie dla Ciebie tylko dla reszty, narazie mam wolne a wpon zobaczymy... Właśnie nie przewidzisz... O to super :) działasz :) też mojego muszę wreszcie nagadać żeby poszedł na badania :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak najpierw jego badanie i jak będzie dobrze to badania u obojga potrzebne do inseminacji i robimy 😁 mój na szczęście nie ma żadnych oporów przed badaniami po prostu wie że musi i skoro ja dam radę to i on 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze :) nowy rok musi być dobrze 😊 ja ciągle bez sił telewizja mi się znudziła więc znalazłam sobie kolorowanki antystresowe 😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O całkiem fajne zajęcie też myślałam czy sobie nie kupić jak teraz będę się tym wszystkim stresować. A Twój mąż zdrowy? Czy tak samo jak Ty?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2021, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci fajne zajęcie a ja zawsze lubiłam kolorować :) jeszcze zastanawiam się nad medytacja bo już któraś osoba mi polecała ale ciężko się zabrać :) mój mąż coś narzekał ze złe się czuje i też siedział w domu ale wydaje mi się że bardziej w głowie mu to siedziało no ale niech mu będzie :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no tak na facetów każda choroba tak działa 😂 a powiedz mi gdzie kupiłaś te kolorowanki ? Na allegro? Ja kiedyś uprawiałam jogę i chyba do tego wrócę bo świetnie się czułam a jaka byłam rozciągnięta 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm nie pamiętam bo to było dość dawno ale chyba w empiku też powinny być :) ja o wszystkim myślę ale zabrać się jest ciężko :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to poszukam 😉 oh tak najgorzej się przybrać do tego wszystkiego. Dzisiaj mam zamiar strzelić sobie ze starym spacer ok 10 km zobaczymy czy damy radę 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze ja może koło środy już wyjdę na jakiś Spacer :) ogólnie gadałam z szefowa i zostaje tydzień w domu jeszcze żeby nie było że im coś zatargam...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daliśmy radę 😁 o to dobrze że jeszcze możesz w domu zostać. A jak się czujesz? Już dobrze?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super na pewno spacery pomogą wyluzować itp :) hmm chyba jeszcze nie do końca... Taka bez sił jestem dalej

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jogę uprawiałaś w domu czy na jakieś zajęcia chodziłaś? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw chodziłam na zajęcia a później już sama w domu bo lepiej się skupiałam ale fakt poprawnej postawy uczył mnie jogin 😉 hahaha kiedyś tak mi pomagał się wygiąć że aż mu bąka puściłam takiego głośnego 🤣🤣🤣 ale mówił że to się często zdarza, ale więcej najedzona nie poszłam 😂

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ