X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana jak tam w Nowym Roku? Jak Sylwester?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2021, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kochana chyba dobrze chociaz dwa dni impreza była i chyba jestem na to za stara :p dziś ledwo żyję... A u Ciebie jak tam?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zabalowałas 😁 a ja dobrze, zero kaca zero strat 😉 ale dzisiaj jakiś kiepski humor mam chyba zaczynam się już denerwować tymi badaniami. Jutro albo we wtorek jadę zrobić znowu amh i fsh i musze zapisać męża na nasienie. Chciałabym w marcu już mieć inseminację

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśl pozytywnie będzie dobrze :) a ja chyba się jeszcze przeziębiłam do tego więc początek roku the Best :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2021, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O haha to nieźle 😜 ale kuruj się, kocyk ciepła herbatka i dobra książka albo film 😊 ja wczoraj dostałam okresu i mnie wszystko wkurza 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie leze i oglądam the crown ale mam taki nos zatkany ze się wścieknę :p haha to widzę masz ciekawie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam inhalację z majeranku na zatkany nos, ale wiesz jak mówią leczony katar trwa tydzień a nie leczony 7 dni 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no dobre :) ale urlop narazie mam super :p

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak badania byłaś dziś? Ja niestety dalej leze i dowiedziałam że się koleżanki ciocia na covida a tydzień temu się z nią widziałam więc ciekawie... Podobno jakis lepszy miał być ten rok :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2021, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to kiepsko. A widzisz jakieś objawy u siebie? Jednak idę w następnym cyklu i zrobię juz wszystkie jakie musze i będę miała z głowy.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oprócz ciężkiej głowy to nie chyba... Rozumiem Cię wszystko za jednym razem, u mnie też cykl w sumie można powiedzieć na straty

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pani doktor powiedziała że jesteśmy najgorszym gatunkiem do rozmnażania się bo mamy tylko 24 godziny w całym cyklu i jak się nie trafi to kolejny miesiąc na straty. Jednym słowem przesrane 😜 ja jakoś zaczynam negatywnie myśleć... eh to wszystko jest nie tak. To może zwykla grypa Cię złapała, kuruj się i odpoczywaj

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to mamy zawsze pod górkę :p zadziwiające jest to że niektórym się wpadki zdarzają pytam się jak? :p będzie dobrze nastawmy się pozytywnie to może będzie nam lzej sama nie wiem :p ja miałam wrócić do biegania od nowego roku haha a leze w łóżku 😂😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choroba Cię uspraqiedliwia 😉 ja tez miałam od poniedziałku brać się za siebie ale okres mi przeskodzil 😂 więc czekam na kolejny poniedziałek. Oj nie wiem czemu tak jest ze niektóre pyk i już a my się tyle napykac musimy 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam węchu :( ja chyba wrócę narazie do spacerów hehe
    Jedynie tyle dobrego z tego pykania że sporo przyjemności jest :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze ale tak w ogóle? A jak ze smakiem? No to chyba na razie na żaden spacer nie wyjdziesz.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no w ogóle nie czuję nic smak jakiś tam mam :) nie no mowie już po chorobie na spacery narazie będę chodzić :) a jak u Ciebie?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to chyba koronacja Cię dopadła. A ja już wariuje z moim mężem w domu. Jak grał to miałam spokój teraz chodzi i mnie denerwuje 😜 do tego pada deszcz i nawet na spacer nie da się wyjść. Siedzę i wyjadam pierniczki tylko dupa mi urośnie 😭😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba niestety tak... Przedłużyłam wolne do poniedziałku... No pogoda strasznie denna i senna... Może jakis serial? :) chociaż ja nie mogę się na niczym skupić jakos

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie 😊 udało mi się namówić męża na spacer bo przestało padać. Więc biorę go póki ma ochotę 😜

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ