Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana jak tam w Nowym Roku? Jak Sylwester?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2021, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kochana chyba dobrze chociaz dwa dni impreza była i chyba jestem na to za stara :p dziś ledwo żyję... A u Ciebie jak tam?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zabalowałas 😁 a ja dobrze, zero kaca zero strat 😉 ale dzisiaj jakiś kiepski humor mam chyba zaczynam się już denerwować tymi badaniami. Jutro albo we wtorek jadę zrobić znowu amh i fsh i musze zapisać męża na nasienie. Chciałabym w marcu już mieć inseminację

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśl pozytywnie będzie dobrze :) a ja chyba się jeszcze przeziębiłam do tego więc początek roku the Best :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2021, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O haha to nieźle 😜 ale kuruj się, kocyk ciepła herbatka i dobra książka albo film 😊 ja wczoraj dostałam okresu i mnie wszystko wkurza 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie leze i oglądam the crown ale mam taki nos zatkany ze się wścieknę :p haha to widzę masz ciekawie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam inhalację z majeranku na zatkany nos, ale wiesz jak mówią leczony katar trwa tydzień a nie leczony 7 dni 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no dobre :) ale urlop narazie mam super :p

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak badania byłaś dziś? Ja niestety dalej leze i dowiedziałam że się koleżanki ciocia na covida a tydzień temu się z nią widziałam więc ciekawie... Podobno jakis lepszy miał być ten rok :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2021, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to kiepsko. A widzisz jakieś objawy u siebie? Jednak idę w następnym cyklu i zrobię juz wszystkie jakie musze i będę miała z głowy.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oprócz ciężkiej głowy to nie chyba... Rozumiem Cię wszystko za jednym razem, u mnie też cykl w sumie można powiedzieć na straty

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pani doktor powiedziała że jesteśmy najgorszym gatunkiem do rozmnażania się bo mamy tylko 24 godziny w całym cyklu i jak się nie trafi to kolejny miesiąc na straty. Jednym słowem przesrane 😜 ja jakoś zaczynam negatywnie myśleć... eh to wszystko jest nie tak. To może zwykla grypa Cię złapała, kuruj się i odpoczywaj

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to mamy zawsze pod górkę :p zadziwiające jest to że niektórym się wpadki zdarzają pytam się jak? :p będzie dobrze nastawmy się pozytywnie to może będzie nam lzej sama nie wiem :p ja miałam wrócić do biegania od nowego roku haha a leze w łóżku 😂😅

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choroba Cię uspraqiedliwia 😉 ja tez miałam od poniedziałku brać się za siebie ale okres mi przeskodzil 😂 więc czekam na kolejny poniedziałek. Oj nie wiem czemu tak jest ze niektóre pyk i już a my się tyle napykac musimy 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam węchu :( ja chyba wrócę narazie do spacerów hehe
    Jedynie tyle dobrego z tego pykania że sporo przyjemności jest :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze ale tak w ogóle? A jak ze smakiem? No to chyba na razie na żaden spacer nie wyjdziesz.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no w ogóle nie czuję nic smak jakiś tam mam :) nie no mowie już po chorobie na spacery narazie będę chodzić :) a jak u Ciebie?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to chyba koronacja Cię dopadła. A ja już wariuje z moim mężem w domu. Jak grał to miałam spokój teraz chodzi i mnie denerwuje 😜 do tego pada deszcz i nawet na spacer nie da się wyjść. Siedzę i wyjadam pierniczki tylko dupa mi urośnie 😭😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba niestety tak... Przedłużyłam wolne do poniedziałku... No pogoda strasznie denna i senna... Może jakis serial? :) chociaż ja nie mogę się na niczym skupić jakos

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie 😊 udało mi się namówić męża na spacer bo przestało padać. Więc biorę go póki ma ochotę 😜

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ