X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie w takiej małej miejscowości to nawet nie ma gdzie iść na jogę a dojeżdżać jakoś mi się nie widzi :) hehe no czasem różne przypały się zdarzają ale każdy jest tylko człowiekiem :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YouTube i do przodu, zresztą teraz tylko to zostaje. Ja dzisiaj wracam do swoich treningów bo muszę zgubić świąteczne sadełko 😜 za pół godziny zaczynam mam nadzieję że dam radę 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyzdrowieje i też się biorę za siebie :) dziś poprasowałam dwie godziny z przerwami i ledwo żyję jakąś masakra... A Tobie powodzenia i przede wszystkim nie odpuszczaj 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra samego wirusa też przeszła łagodnie ale za to później 2 tygodnie nie miała na nic siły strasznie osłabiona była. Dałam radę zrobić godzinny trening ale jutro chyba nie wstanę 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wszyscy mnie dziś straszą :p koleżanka że komuś zostało że nie ma węchu po chorobie :p brawo Ty jutro pewnie zakwasy 😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój szwagier nie miał węchu ale już mu wrocil wiec spokojnie 😉 oj zakwasy mam ale dzisiaj znowu ćwiczę jak już udało się zacząć to nie mogę przerwać 😁 najwyżej w weekend padnę i nie wstanę i tak zapowiadają u mnie -15 w dzień to będę w kocu siedziła 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2021, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś powoli wraca ale jeszcze nie do końca :) dobrze dobrze właśnie najgorzej odpuścić :p niby u mnie też ale w nocy :pz jakiego województwa jesteś?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2021, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazowieckie a Ty? Jak się dzisiaj czujesz? Ja mam ogromne zakwasy ale twardo dzisiaj tez ćwiczę 😁 i czuję że mam owulacje 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2021, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łódzkie to blisko :) już trochę lepiej nawet byłam na spacerze ale szybko się męczę... Oo to super 😄 trzeba działać 😊 widzę że po ćwiczeniach odrazu lepiej :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No spacer na pewno też Ci dobrze zrobi, jedz dużo warzyw i owoców to da Ci może trochę energii a na pewno zdrówka 😊 no działamy cały czas 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się ale w sumie jakoś narazie mi nic nie smakuje 😊 hehe i prawidłowo ja to nawet nie wiem czy miałam owulacje przez to wszystko

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2021, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Cię dopadło cholerstwo jak na złość. My to dzisiaj niestety ostatni raz możemy się poprzytulać i koniec bo w poniedziałek badanie nasienia

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale można a mój jak na złość jakoś unika przytulania... Rozmawiać też jakoś nie chce... Aj tam...pierwszy raz ma badanie nasienia?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj czemu tak? Coś nie tak miedzy Wami? Wybacz że pytam. Juz miał 8 lat temu ale takie zwykłe podstawowe a teraz ma z całą morfologią i takim testem czy jego plemniki zapladniaja w ogóle. Obiecałam mu po wszystkim pizze i piwo i mówi że będzie miał piękny poniedziałek najpierw sex później pizza i piwo 😂😂🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2021, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem co powiedzieć niby dobrze ale nie do końca... Dobry patent na niego znalazłaś powiem Ci :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2021, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może po prostu sobie z nim pogadaj o co chodzi. Heh po tylu latach to już tylko sposobem go muszę brać 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe da się radę jakoś :) narazie i tak wyluzowala chwilowo ze staraniami przez to chorowanie więc dam ku chwilę odpocząć hehe

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak czasami taki luz tez jest dobry 😉 każdy ma takie złe dni i samopoczucie, najważniejsze żeby było dobrze 😁 ale śniegu u mnie u Ciebie tez zima przyszła?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2021, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jest sporo dziś tak sypało że hej :) ale fajnie biało mroźno aż się chce na dwór iść :) szkoda tylko że w swieta śniegu nie było :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się śmieje że robimy od nowa święta bo dopiero jest klimat 😉 chociaż ja już wczoraj się wkurzyłam i jak sprzątałam to juz wszystkie świąteczne rzeczy i choinki pochowałam.

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ