Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie w takiej małej miejscowości to nawet nie ma gdzie iść na jogę a dojeżdżać jakoś mi się nie widzi :) hehe no czasem różne przypały się zdarzają ale każdy jest tylko człowiekiem :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YouTube i do przodu, zresztą teraz tylko to zostaje. Ja dzisiaj wracam do swoich treningów bo muszę zgubić świąteczne sadełko 😜 za pół godziny zaczynam mam nadzieję że dam radę 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyzdrowieje i też się biorę za siebie :) dziś poprasowałam dwie godziny z przerwami i ledwo żyję jakąś masakra... A Tobie powodzenia i przede wszystkim nie odpuszczaj 😊

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra samego wirusa też przeszła łagodnie ale za to później 2 tygodnie nie miała na nic siły strasznie osłabiona była. Dałam radę zrobić godzinny trening ale jutro chyba nie wstanę 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wszyscy mnie dziś straszą :p koleżanka że komuś zostało że nie ma węchu po chorobie :p brawo Ty jutro pewnie zakwasy 😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój szwagier nie miał węchu ale już mu wrocil wiec spokojnie 😉 oj zakwasy mam ale dzisiaj znowu ćwiczę jak już udało się zacząć to nie mogę przerwać 😁 najwyżej w weekend padnę i nie wstanę i tak zapowiadają u mnie -15 w dzień to będę w kocu siedziła 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2021, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś powoli wraca ale jeszcze nie do końca :) dobrze dobrze właśnie najgorzej odpuścić :p niby u mnie też ale w nocy :pz jakiego województwa jesteś?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2021, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazowieckie a Ty? Jak się dzisiaj czujesz? Ja mam ogromne zakwasy ale twardo dzisiaj tez ćwiczę 😁 i czuję że mam owulacje 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2021, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łódzkie to blisko :) już trochę lepiej nawet byłam na spacerze ale szybko się męczę... Oo to super 😄 trzeba działać 😊 widzę że po ćwiczeniach odrazu lepiej :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No spacer na pewno też Ci dobrze zrobi, jedz dużo warzyw i owoców to da Ci może trochę energii a na pewno zdrówka 😊 no działamy cały czas 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się ale w sumie jakoś narazie mi nic nie smakuje 😊 hehe i prawidłowo ja to nawet nie wiem czy miałam owulacje przez to wszystko

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2021, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Cię dopadło cholerstwo jak na złość. My to dzisiaj niestety ostatni raz możemy się poprzytulać i koniec bo w poniedziałek badanie nasienia

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale można a mój jak na złość jakoś unika przytulania... Rozmawiać też jakoś nie chce... Aj tam...pierwszy raz ma badanie nasienia?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj czemu tak? Coś nie tak miedzy Wami? Wybacz że pytam. Juz miał 8 lat temu ale takie zwykłe podstawowe a teraz ma z całą morfologią i takim testem czy jego plemniki zapladniaja w ogóle. Obiecałam mu po wszystkim pizze i piwo i mówi że będzie miał piękny poniedziałek najpierw sex później pizza i piwo 😂😂🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2021, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem co powiedzieć niby dobrze ale nie do końca... Dobry patent na niego znalazłaś powiem Ci :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2021, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może po prostu sobie z nim pogadaj o co chodzi. Heh po tylu latach to już tylko sposobem go muszę brać 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe da się radę jakoś :) narazie i tak wyluzowala chwilowo ze staraniami przez to chorowanie więc dam ku chwilę odpocząć hehe

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak czasami taki luz tez jest dobry 😉 każdy ma takie złe dni i samopoczucie, najważniejsze żeby było dobrze 😁 ale śniegu u mnie u Ciebie tez zima przyszła?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2021, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jest sporo dziś tak sypało że hej :) ale fajnie biało mroźno aż się chce na dwór iść :) szkoda tylko że w swieta śniegu nie było :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2021, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się śmieje że robimy od nowa święta bo dopiero jest klimat 😉 chociaż ja już wczoraj się wkurzyłam i jak sprzątałam to juz wszystkie świąteczne rzeczy i choinki pochowałam.

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ