Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz chyba gadałysmy o Twoim fryzjerze 🤣🤣🤣 i ze obie mamy siwe włosy 🤣 ja właśnie wzięłam prysznic i mąż mi zrobił kolację wiec elegancko. Kurde bo ta pogoda taka dziwna... niby zimno a ciepło niby ciepło a zimno 🤣😜 no zawsze ciężko jest coś nagle zmienić... ale tutaj możesz ponarzekać na pracę bez problemu 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no było;p ja to się zastanwiwaam czemu tu rozmawiamy jak możemy na fb albo insta i nikt tego nie czyta 😅 mój mąż wozi drzewo do pieca a ja rozmawiałam z teściowa bo dzwoniła do niego to odebrałam😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2021, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie masz rację..teraz idę spać ale id jutra przerzucamy się na fb 😁 milej nocki, dobranoc 😘

‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ