X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz chyba gadałysmy o Twoim fryzjerze 🤣🤣🤣 i ze obie mamy siwe włosy 🤣 ja właśnie wzięłam prysznic i mąż mi zrobił kolację wiec elegancko. Kurde bo ta pogoda taka dziwna... niby zimno a ciepło niby ciepło a zimno 🤣😜 no zawsze ciężko jest coś nagle zmienić... ale tutaj możesz ponarzekać na pracę bez problemu 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no było;p ja to się zastanwiwaam czemu tu rozmawiamy jak możemy na fb albo insta i nikt tego nie czyta 😅 mój mąż wozi drzewo do pieca a ja rozmawiałam z teściowa bo dzwoniła do niego to odebrałam😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2021, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie masz rację..teraz idę spać ale id jutra przerzucamy się na fb 😁 milej nocki, dobranoc 😘

‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ