X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz chyba gadałysmy o Twoim fryzjerze 🤣🤣🤣 i ze obie mamy siwe włosy 🤣 ja właśnie wzięłam prysznic i mąż mi zrobił kolację wiec elegancko. Kurde bo ta pogoda taka dziwna... niby zimno a ciepło niby ciepło a zimno 🤣😜 no zawsze ciężko jest coś nagle zmienić... ale tutaj możesz ponarzekać na pracę bez problemu 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no było;p ja to się zastanwiwaam czemu tu rozmawiamy jak możemy na fb albo insta i nikt tego nie czyta 😅 mój mąż wozi drzewo do pieca a ja rozmawiałam z teściowa bo dzwoniła do niego to odebrałam😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2021, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie masz rację..teraz idę spać ale id jutra przerzucamy się na fb 😁 milej nocki, dobranoc 😘

‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ