szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale taki sikany zrobiłaś? To jeszcze nic nie oznacza. Hehe no to ładnie zaspac na badania 😜 ja mam jakiś ciężko dzień od rana, chyba czuje święta i usiadłam i się poryczałam że dlaczego nie mogę być szczęśliwa. Nawet jak byłam mała to nie marzyłam o karierze aktorki modelki albo piosenkarki 😉 zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, męża, dzieci psa i kota. Z tego wszystkiego mam tylko męża bo nawet mój kochany pies odszedł rok temu 😭 dlaczego jakaś pijana małolata wystawi tyłek i nagle bach w ciąży A my stateczne kobiety nie możemy... eh wybacz nie chce już mężowi psuć humoru A musiałam się gdzieś wyzalic
-
Tak tak taki sikany 😂 no nawet za bardzo mnie nie ruszyło bo jednak wiedziałam że wcześnie A bo nie przestawiłam budzika a nie chciałam się spoznic do pracy oj kochana wiem co czujesz ja też się nie raz zastanawiałam czemu akurat my a takie co nie chcą to mają odrazu itp.... Gdzie tu sprawiedliwość... Całe życie starasz się żyć dobrze dla siebie i innych a i tka dostajesz po dupie... Możesz na mnie liczyć i się wyżalać ile chcesz a co do psa to może czas najwyższy nowego? Wiem że ciężko ale zawsze wprowadzi że tak powiem wesołość ja też mam pieska 10 lat kończy i nie wyobrażam sobie bez niej a do tego pracuje w epzychodni wet i schronisko mamy co prawda jako sekretarka ale zawsze hehe
-
Piesek w planach jest też z adopcji jak tamten ale najpierw dziecko teraz, chyba że się okaże że nie uda nam się więc zostanie tylko pies. Nie wiem czemu to wszystko takie złe. Sama nie miałam dobrego dzieciństwa i chciałabym stworzyć cudowne Życie dla swojego dziecka A los mi na to nie pozwala. Masz schronisko? O jejku, na pewno jesteście cudowni że pomaganie zwierzakom. Ją czasami wolę bardziej zwierzaki niż ludzi.
-
Nie nie ja źle może ujęłam ale tam gdzie pracuje jest też schronisko ale pies zawsze ciepło wnosi do domu a może i to uspokoi nerwy i pomoże we wszystkim a mam nadzieję że los się do Ciebie uśmiechnie i na pewno bedziesz wspaniałą mama ja mogę powiedzieć tylko że mam strasznego wkurwa ostatnio 😂
-
A rozumiem, ale ludzie którzy kochają zwierzęta są dobrymi ludźmi 😊 jak tam dzisiaj byłaś na badaniach czy już nie? Z tym wkurwem to chyba coś w powietrzu 😜 bo miałam ze swoim niezła awanturę wczoraj w sumie o pierdołę jakaś. Już wszystko na święta mam zaliczone, posprzątane, ugotowane i awantura ch*j wie o co i święta 😂😜 to dzisiaj odpoczywasz już sobie czy jakieś plany przedświąteczne?
-
Nie dziś już nigdzie nie jechałam ja dziś mam zamiar porobić ciasta i upiec szynkę. Może pojadę do teściowej jej trochę pomoc narazie to ciężko z łóżka wyjść może poprostu czasem trzeba się pokłócić żeby się miło pogodzić hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 09:06