X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha brałam zaczym to ogłosili 😂 no lipa ale może coś się w domu ogarnie więcej i odpocznie odpali netflixa :) zaczęłam oglądać the crown już z miesiąc temu i obejrzałam dopiero jeden sezon hehe

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2020, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja jakiegoś serialu szukam. I jak podoba się? Jadę jutro zrobić sobie rzęsy pierwszy raz w życiu 😜 mam nadzieję że jakiś mioteł mi nie zrobi 😂 w sumie to tylko 1:1 to może aż tak źle nie będzie 😉 bo ja zawsze sobie na jakieś wesela albo sylwestra takie sztuczne na pasku doklejałam to nawet ładnie wyglądało 😊 myślałam że na sylwestra akurat będą A tu dupa 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2020, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w porządku nawet fajny :) polecam emily w Paryżu lajtowy serial szybko się ogląda :) ja chyba raz miałam doczepiane ale jakos wolę chyba swoje :) daj znać jak wyszło i czy zadowolona jesteś :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2020, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może od jutra zacznę jakiś oglądać 😊 dam znać na pewno 😁

M-ka1990 lubi tę wiadomość

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2020, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i rzęsy całkiem całkiem, metodą 1:1 więc są tylko przedłużone i naturalne i o to mi chodziło. Ale chyba jakiegoś uczulenie na te płatki z Żelem dostałam bo strasznie mi oczy łzawiły i piekły ale jak je zdjęła to było lepiej 😊 i jeszcze paznokcie i jestem gotowa na te święta 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2020, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super 😄 i odrazu humor lepszy :) może kiedyś pomyślę o tych rzesach 😄 głupie pytanie ale je można później jeszcze tuszem malować? :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie takie głupie bo ja też nie wiedziałam 😂 nie, już ich się nie maluje i dlatego są nawet spoko bo tylko dolne na szybko i można z domu wyjść 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idealnie 😄 ja nie lubię zmywać oczu więc to jest dobra opcja :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci że dzisiaj jak już je przeczesałam i się ładnie ułożyło to są super i chyba będę sobie robiła ale właśnie te 1:1 Bo te szczoty do mnie nie przemawiają A te są takie cienkie naturalne i dluuuugie 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super :) coś za szybko te weekendy mijają

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, niby ja mam wolne ale chyba gorzej zrobiłam bo mam więcej gotowania i sprzątania 😂 ale już zaraz święta...i po świętach 😉 pewnie 3 kg więcej

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2020, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to bardzo możliwe :p tym bardziej że ostatnio mam takiego głoda ze szok 😂 ja niby coś tam porobiłam już ale weny na dalsze sprzątanie jakoś brak 😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak z tym Twoim testowaniem? Odważyłaś się zrobić? Czy nie robisz?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2020, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robilam 🙈stwierdziłam że poczekam ale w sumie 28 wypada nowy cykl także zobaczymy co przyniesie :) a Ty jak tam już lepiej się czujesz?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już niedługo 😉 no staram się nie myśleć i skupiam się na szykowaniu do in vitro. Ale czasami łza mi poleci i trochę się obawiam jak to będzie. Nikt u nas o niczym nie wie. Wiedzą tylko że szykujemy się do in vitro

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2020, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby niedługo ale jakoś jeszcze tyle czasu a ja taka niecierpliwa 😂 dobrze będzie wierzę że się uda przyszły rok musi nam szczęście przynieść :)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to zastanawiające jest u mnie to że tydzień przed a piersi mam powiększone ale nie bolą 🤔 no ale zobaczymy jutro i tak idę zbadać progesteron i prolaktyne i chyba żelazo bo ostatnio tak mi się spać chce więc pomyślałam że może to to... Badalas kiedyś żelazo?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak badałam jak po laparoskopii przy proszkach krwawiłam 18 dni i bardzo mi spadło i dostałam tabletki i szybko wróciło do normy. To może jak od razu będziesz to badać to i bete 😉 jedno pobranie 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha myślałam o tym ale już sama nie wiem to jednak wcześnie :) A Ty dziś już wolne? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2020, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie będę Cię namawiała ale wiesz..... 😜😂 tak ja już wolne i rano zakupy A teraz czekam na męża z obiadem i pieczemy schabiki na święta 😁 jeszcze mam w planach zupę grzybowa, ufarbowac włosy zrobić sesję świąteczną i posprzątać 😂

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ