X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2020, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Relaks się przyda na pewno :) wiem o co chodzi też to przechodziłam... Ale jeszcze trochę i będzie dobrze :) damy radę :)

Madzialena1 lubi tę wiadomość

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2020, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytając posty na jakimś innym forum wyczytałam że dużo kobiet zachodzi zaraz po poronieniu i to bez przeszkód i żadnych problemów... Więc może u Ciebie to jakiś znak i też pójdzie już lepiej :) trzymam kciuki

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo 😊 już mi się krwawienie zmniejsza więc chyba dobrze, później kontrola i zaczynamy od nowa. A Ty jak twardo bez testowania jeszcze?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2020, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś tak się zajęłam ogarnianiem domu że o tym nie myślę :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2020, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie będę Ci przypominać 😜 najlepiej jest się właśnie czymś zająć. Jak tam przygotowania do świąt idą? Ja dzisiaj pogoniłam starego żeby lampki na zewnątrz w końcu zawiesił bo już u sąsiadów są 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2020, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj oglądałaś jakiś film świąteczny wreszcie? :) do świąt powoli ale okna umyte 😉 miałam plan ubierać dziś choinkę ale zastanawiam się czy mam siłę:p właśnie widziałam że i choinki i strojenie domu jakoś wszyscy wcześnie robią :) chyba że względu na pandemie każdy chce poczuć klimat czy co :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to zawsze na początku grudnia stroje dom w środku bo już chce czuć ten klimat. A później na zewnątrz. Ogólnie uwielbiam czas świąt ale to spotkanie rodzinne dopiero mnie dobija. Tak oglądałam wczoraj ale jednak zwykła komedię 😉 ja to nie wiem bo od miesiąca teście nie dzwonią i nawet jeszcze na święta nie zaprosili 😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2020, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też lubiłam ale tak się narobiło w tym roku że jakoś nie mam ochoty :) ja za to jak nigdy u teściowej wigilia 😊 może jakoś przeżyjemy te spotkania rodzinne

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2020, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy, jakby co zawsze będziemy mogły tutaj na nich ponarzekać 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2020, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście odrazu jakoś łatwiej 😊 coś za szybko te weekendy mijają :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkąd mam pracę zdalną to w ogóle nie zauważam weekendów 😕 ale tak zdecydowanie za szybko to leci. Zaraz święta i Sylwester i Nowy rok oby lepszy niż ten.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracowałam dwa miesiące tylko na zdalnym i mnie ściągnęli bo nie dawali rady... A chętnie bym posiedziała na spokojnie w domu :) ja już choinka ubrana i jakoś odrazu weselej :) oj tak żeby był lepszy u mnie tamten rok skończył się w sylwestra wizyta w szpitalu bo kamienie mi schodziły z nerki...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2020, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę to współczuję pewnie ból straszny? Ja chyba wolę posiedzieć w biurze te 8 godzin i tyle A tak to zawracaja głowę cały dzień 😜 ale w środę 23 mam dzień w biurze bo przed świętami trzeba sobie wspólnie posiedzieć 😉 taka mini wigilia firmowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 08:30

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2020, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom okropny nikomu tego nie życzę... Hehe to fajnie chociaż tyle u mnie to nie wiem czy coś będzie, mała firma a dziś u szefostwa jakieś dziwne humory panują :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2020, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo współczuję nacierpiałaś się. Przez tą pandemie wszystko jest jakoś inaczej u mnie zawsze duża imprezka firmowa A teraz małe spotkanie w firmie, oby premie świąteczne też się nie zmniejszyły 😉 dziwne w dobrym znaczeniu czy tak średnio?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2020, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby :p raczej w złym znaczeniu :) ale może jakoś się przeżyję

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2020, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam u Ciebie lepiej troszkę?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2020, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak krwawienie już minęło :) jutro wizyta kontrolna. A co u Ciebie?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2020, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A normalnie bez zmian także dobrze i nie dobrze hehe zależy jak się patrzy :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak zawsze są dwie strony. U mnie już świąteczne rodzinne kłótnie się zaczynają. Nie ma świąt bez soczystych paru ku.... 😜

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ