szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj oglądałaś jakiś film świąteczny wreszcie? do świąt powoli ale okna umyte 😉 miałam plan ubierać dziś choinkę ale zastanawiam się czy mam siłę:p właśnie widziałam że i choinki i strojenie domu jakoś wszyscy wcześnie robią chyba że względu na pandemie każdy chce poczuć klimat czy co
-
Ja to zawsze na początku grudnia stroje dom w środku bo już chce czuć ten klimat. A później na zewnątrz. Ogólnie uwielbiam czas świąt ale to spotkanie rodzinne dopiero mnie dobija. Tak oglądałam wczoraj ale jednak zwykła komedię 😉 ja to nie wiem bo od miesiąca teście nie dzwonią i nawet jeszcze na święta nie zaprosili 😜
-
Ja pracowałam dwa miesiące tylko na zdalnym i mnie ściągnęli bo nie dawali rady... A chętnie bym posiedziała na spokojnie w domu ja już choinka ubrana i jakoś odrazu weselej oj tak żeby był lepszy u mnie tamten rok skończył się w sylwestra wizyta w szpitalu bo kamienie mi schodziły z nerki...
-
O kurczę to współczuję pewnie ból straszny? Ja chyba wolę posiedzieć w biurze te 8 godzin i tyle A tak to zawracaja głowę cały dzień 😜 ale w środę 23 mam dzień w biurze bo przed świętami trzeba sobie wspólnie posiedzieć 😉 taka mini wigilia firmowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 08:30