szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja też nie i nawet nie mam ochoty. Najchętniej bym gdzieś wyjechała. Jak u Ciebie jest z łamaniem się opłatkiem? bo w mojej rodzinie to najstarszy składa ogólne życzenia każdy ma swój opłatek i po wszystkim za to u męża mego kazdy sobie oddzielnie i to jest dla mnie najgorszy moment
-
Oj ja też chętnie bym pojechała najlepiej w góry połazić nie myśleć hmm u mnie wszyscy sobie składają życzenia i łamią opłatkiem... Ale dla mnie to jest uciążliwe i nie lubię tego... A w tym roku to już w ogóle czuje ze będą jeden tekst życzeń... Wypadałoby by powiedzieć że covid i się nie dzielić ale...
-
Hmmm wypadałoby mój jest grzeczny to zasłużył 😂 najgorsze że knajpy pozamykane to nawet jak się pojedzie to nie ma gdzie wyjść... A Ty wolisz gory w zimie i narty czy sezon letni jak można połazić po górach? Ja przyznam się że w zimę nigdy nie byłam... Zawsze czerwiec albo wrzesień i piesze wedrowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 21:42
-
Ja to w lato morze w zimę góry, ale jakoś ostatnio mi tylko się udaje w lato wyjechać. A wyjazd zimowy w góry już od paru lat planuje i jakoś mi nie wychodzi. W tym roku to pandemia mi wszystko popsuła, chociaż nad morze na tydzień udało nam się wyskoczyć 😊 oj tak z tymi knajpami najgorzej, ma wynos i do domku 😉
-
A tam pandemia i wogole ciężki rok... W lutym zginęła moja przyjaciółka w wypadku więc ciężko było... Dodatkowe stresy i może wychodzi ze nie można zajsc... To dobrze zawsze coś odpoczęłaś a my jakoś nie byliśmy nigdzie bo pozbyliśmy się trochę kasy i ciężko było... Ale działka swoją jest także na plus
-
Oj chociaż tyle dobrego 😊 A ja sobie załatwiłam wolne do świąt i jeszcze tylko dzisiaj i koniec później 4 stycznia dopiero będę pracować 😉 więc czekam do 16 i robię się niedostępna 😁 chociaż mój mąż się śmieje że i tak telefon będzie się urywac ale niech się dzieje co chce