X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej jeszcze wszystkiego nie ogarniam.... Pewnie dzwon dzwoń nie ma co na to czekać...

Właśnie doczytałam o co kaman.... Ile to człowiek jeszcze nie wie...
    Nie wiem co powiedzieć więc mocno przytulam ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 21:34

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja na początku Fsh myliłam z Tsh, teraz to jak czasami mężowi o tych hormonach mówię to on w szoku, tak samo śmiał się u lekarz on z jedną kartka i na niej wszystkie swoje badania a ja z 30 kartkami po kilka badań i jak z nią gadałam i te wszystkie nazwy to on tylko przytakiwał i bał się żeby jego tylko nie zapytała 🤣
    Wiesz już sobie popłakałam ale nie poddam się tak łatwo. Zobaczysz ile Ty będziesz miała do zrobienia 😉 ale mam nadzieję że u Ciebie będzie cacy 😘

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2021, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to nieźle :) jesteś bardzo waleczna trzymam kciuki za Ciebie :) no szczerze to mam nadzieję że jakoś pójdzie bo brak mi chwilowo wiary w to wszystko

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że dopóki lekarz mi nie powie że to koniec i już nic się nie da zrobić chce jeszcze walczyć... i na szczęście mój mąż też się nie poddaje...boję się że zostanie nam in vitro z komórkami dawczyni a ja do tego nie jestem przekonana. Wiem że idzie się załamać jesteś na początku swojej drogi a ta siła robi się z czasem, zawsze będziesz mogła mi się tutaj wypłakać albo wykrzyczeć jak Ci będzie wygodniej a ja postaram się Ciebie wspierać. Teraz będziemy obie czekać na wizytę więc w nerwach.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie to tym nie myśl pójdziesz na wizytę i dopiero wtedy zobaczysz co Ci powie i co dalej... Ja wierzę że będzie dobrze i u Ciebie :) ćwiczysz dalej? Może trochę się zajmiesz... Ja od tygodnia ćwiczę i jakoś się lepiej czuje :) dzięki jesteś kochana ❤️ nie nastawiam narazie się źle zobaczymy co przyniesie los

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ćwiczę, teraz przez okres bolesny miałam te parę dni luzu ale od poniedziałku znowu zaczynam... kurde i wiesz co? Skończył mi się okres, tak nagle a dzisiaj 4 dc kurde nie chce mieć menopauzy przed 40 już.... oj chyba muszę sobie te kolorowanki kupić

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet tak nie myśl może to stres i wszystko... Plamień nie masz nic? A takto ile okres trwa?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może i stres ostatnio miałam go sporo. No zazwyczaj 6-7 dni 5 dni krwawienia i dzień albo dwa takie plamienie spore a teraz dwa dni ostrego krwawienia i nagle bum nawet nie plamie... nie wysypiam się ostatnio ciągle stresuje może to ma wpływ ... nie wiem dzisiaj się zapisze na wizytę i zobaczymy co dalej. Jutro spotykamy się ze znajomymi bo musimy wyluzowac trochę
    Dobra jest krew... chyba mi się coś przytkało 😂🤣
    Mam wizytę na 23 lutego 😁 czyli stresujemy się razem.... 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 09:40

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I prawidłowo trzeba się spotkać ja też może trochę wyluzuje chociaż jak zobaczę koleżankę w ciąży to nie wiem 😂 ale trochę nas będzie więc może będzie fajniw 😄
    A no może się na chwilę przytkalo ze stresu i będzie dobrze :)
    No ja mam na 12.15 a Ty? :) trochę czasu jeszcze jest może szybko minie i będziemy wiedzieć na czym stoimy :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na 16.00. No u nas dwie pary mają już dzieci, jedna stara się o drugie bo pierwsze mają z in vitro i teraz chcą kolejne a jedna jak my nie ma i w sumie to z nimi najlepiej się dogadujemy jak się spotykamy No bo wiadomo.... dobrze że w weekend zajmiemy sobie czymś głowy bo bo byśmy oszalały... i tak będziemy pewnie szaleć... ja przed wizytą jak dostanę okresu to znowu powtórzę badanie zeby iść ze świeżym dla porównania

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że tak ja też pójdę coś zrobię przed wizytą :) dzisiaj fajnie się spotkamy ale jutro siedzę sama bo mój mąż na noc jedzie :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dzisiaj się spotykacie, my jutro bo większość z nas niestety jutro praca... to przyjeżdzaj jutro do nas ;)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj bo jakoś tak lepiej pasuje :) dziś może brzuszka po dotykam to może i u mnie pyknie 😂😅chętnie :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha bo może coś zadziała 😉 trzeba wierzyć i robić wszystko co się da 😉😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet takie rzeczy 😄 ale mi się spać dziś chce bardzo :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też ale rozbudził mnie wynik AMH kochana nie uwierzysz.... z wyniku 0,15 z pażdziernika skoczyło mi na 0,44 :D kurde aż mi w głowie zaszumiało... :D może nie będzie ze mną tak źle...

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobre wiadomości :) cieszę się bardzo i czekamy na wizytę 🙂 ja właśnie wróciłam od koleżanki oczywiście prowadziłam ale chociaż śmiesznie było :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2021, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to nawet sobie nic nie wypiłas :P ale najważniejsze towarzystwo... i co wyluzowałaś trochę? mój miał mieć dzisiaj wolną sobotę a większość dnia jednak jeździ do klientów... ale mam nadzieję że uda nam się dzisiaj jednak gdzieś wyjść, a jak nie to trudno to AMH jakoś mi poprwiło humor, wiem że nadal jest tragiczne ale kurde aż tak się podniosło bez niczego.. zmieniłam tylko dietę i zaczęłam ćwiczyć.. jakby znowu się podiosło o tyle to złapiemy się na refundację in vitro :D ale tak teraz czekamy grzecznie na nasze wizyty :) czytałam na grupie na fb że jedna dziewczyna miała amh 0,14 przez rok brała tone suplementów i się katowała jakimiś ziołami itd a po roku jej wzrosło tylko do 0,25

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale dziś może winka się wieczorem napije :) trochę tak ale ona już na taki spory brzuszek i ta jej córeczka taka słodka... Jeszcze jej siostra była z 3 letnim synem ale ogólnie pozytywnie nie miałam jakiegoś dola tylko tak wesoło było :) brzuszka po dotykałam hehe kurcze mam nadzieję że jednak wam wypali wyjście wieczorem, a co do ahm jednak dużo robią jakiekolwiek ćwiczenia więc mam nadzieję że jeszcze się podniesie 😊
    Dodam że wczoraj zrobiliśmy sobie zdjęcie i co wyglądam jak pulpet a ja całe życie nawet 60 kg nie ważyłam a teraz masakra 🤦‍♀️😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 09:36

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2021, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha tak zawsze jest na zdjęciach... :P ja kiedyś dobiłam do wagi 64 kg i jakoś nie zauważyłam tego aż w końcu dziadek mojego męża do mnie mówi " Madzia jakie Ty masz dorodne pućki" haha i po tym była dieta i ćwiczenia i zeszłam na 52 kg :P teraz moja waga to 56 max 58 kg ale tak 55 bym chciała mieć bo jak mam mniej to już taka chuda jestem i ani cycka ani tyłka ;) to co kochana od poniedziałku razem ćwiczymy :P haha będziemy się wspierać ;) to dobrze, że nie złapałaś doła to najważniejsze... mam nadzieję że dotykanie brzuszka jakoś zadziała :) fajny pewnie taki co?

‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ