szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam odpowiedź od swojej lekarz że mamy dalej robić badania do inseminacji i umawiać się na wizytę kwalifikującą. Jutro muszę dzwonić i zmieniać cel wizyty i umawiać się na cytologie i wymazy. Czyli jednak robimy inseminacje 😉 i jak tam poćwiczylas dzisiaj? Bo ja tak 😁
-
To super czyli jakiś plus 🥰 ja nie poćwiczyłam bo brakło mi czasu, ale za to z mężem byłam na spacerze i się wypitolilam 😂
Ogólnie kiepski dziś dzień byłam na cmentarzu bo dziś rocznica śmierci mojej przyjaciółki... Mam wrażenie że to jakiś sen i że poprostu się tyle nie widziałyśmy a nie ze jej nie ma...
Przepraszam że tak trochę się wygadałam... -
Nie ma problemu zawsze możesz się wygadać tutaj. Bardzo współczuję Ci straty, to wszystko bywa takie nie sprawiedliwe niektórzy nie mają szansy żeby doświadczyć tylu rzeczy w swoim życiu bo za szybko odchodzą 😔 przytulam Cię mocno, wirtualnie ale mocno 😙 a nic się nie stało? Ja dzisiaj od rana same przygody, zepsuł się zamek w drzwiach i ani ja wyjść ani nikt nie mógł wejść i myślałam że jak wyjdę przez okno to otworze kluczem z drugiej strony i tak zrobiłam, wyskoczyłam oknem a tu dupa kluczem tez nie idzie i wtedy doszło do mnie ze jak teraz wejdę do domu 🤣🤣 i się gramoliłam tym oknem znowu hahha no komedia 🤣🤣 aż w końcu stary wrócił wcześniej rozwalił zamek i jakoś poszło
-
Dziękuję za wsparcie ❤️ nie nic się nie stało ale zjechałam z górki także śmiesznie było 😂 o to też miałaś nieźle akcje dzisiaj ważne że udało się jakoś wejść przez to okno bo co wtedy byś zrobila 😅 a w bloku mieszkacie czy w domku? A ja wczoraj do mojego że jak mają być dzieci jak nie ma sexu do cholery... Jakiś taki zamulony jest nie swój mam nadzieję że to mu minie... A Ty jak tam?
-
W domu dlatego dałam jakoś radę. Jakbym nie wlazła to bym do sąsiadów poszła 😜 albo by mąż musiał przyjechać bo i tak ma 5 minut samochodem z pracy. Masz rację nimi trzeba czasami mocno potrząsnąć. Może ma jakiś trudniejszy okres teraz, faceci czasami tylko udają twardych. A u mnie jakoś leci, znowu zapowiada się weekend ze znajomymi 😁
-
A nie wiem jakieś takie głupie ostatnio też się rzadko kochamy i jakoś nie czuję żebym go dalej kręciła, przejdę nago po pokoju a on nic. Jak ja nie zainicjuje sexu to nie ma nic. Haha a według kalendarzyka owulacja powinna być? No próbuj trzeba się starać w te dni 😉
-
No to Kochana chciał nie chciał trzeba chłopa brać w obroty 😉 tylko gorzej jak on nie chce i odmówi to wtedy domyślam się jak się czujesz. Dla mnie że facet odmawia sexu to jakaś porażka ja się wtedy taka zjechana czuję... teraz u nas w łóżku każde w swoim telefonie u tyle... ja już przestałam proponować i jak nie trzeba to nie ma sexu. A trzeba tylko jak jakieś badania albo coś takiego
-
O dziwo wczoraj nie oponował no ale tutaj się z Tobą zgodzę że jak odmówi to też się czuje strasznie... Ogólnie nie rozumiem facetów jak kiedyś to mógł codziennie a teraz już nie potrzeba... Mój jest 6 lat starszy ode mnie ale bez przesady 😊 i w łóżku to samo telefony, ja już się nauczyłam że swój odkładam i w jego się lampie to puszcza jakieś filmiki więc ogladamy razem 😄 myślałam że jestem sama a tu proszę
-
To tak ja ja też myślałam że tylko u mnie tak to wygląda... mój jest straszy tylko o rok. Kiedyś to mogliśmy zawsze i wszędzie myślałam że po ślubie to się nie zmieni a jednak się zmieniło. No to dobrze sex w te dni udany 😉 jutro powtórka 😜 bo tak co 2-3 dni podobno przy staraniach trzeba
-
Hmm u nas z rok po ślubie był jeszcze ciekawy, chyba jak zaczęliśmy się starać i zaczęło się nie udawać to tak jakoś się oziembilo... Hehe no właśnie w niedzielę był ten wypadek z krwią i chyba się bał wczoraj ale nic nie było więc dobrze... Dziś jedzie na noc ale jutro piąteczek to się coś pomyśli ❤️ rok to nie dużo 😊 chociaż 6 lat też u nas jakoś nie widać ile jesteście po ślubie?
-
W sierpniu nam minie 11 lat 😉 kawałek czasu juz za nami. Dobrze starajcie się 😁 ja umówiłam się na poniedziałek na pobranie cytologie i wymazów w następną sobotę jedziemy oboje na badania krwi a wizytę orzeczenie do inseminacji mamy 5 marca i zaczynamy 😁