X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jak miło obudzić się bez bólu głowy i z chęcią do pracy 😁 a co u Ciebie? Spokój z plamieniami? Mi się okres już powinien skończyć a jeszcze się coś ciągnie.... czy my kiedyś będziemy miały normalnie cały cykl? 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to dziś ledwo żywa śpiąca i najchętniej bym poszła dalej spać 😊 już wczoraj nie miałam plamień tylko ten jeden dzień więc dziwne.... Hehe no masakra powiem Ci z tymi cyklami...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh to Ty dzisiaj masz tak ja wczoraj... ta pogoda jakaś taka dziwna jest. Ja nie wiem kiedy mi się teraz ten okres skończy :P eh daj spokój mamy przesrane zawsze :P dzisiaj wracam do swoich ćwiczeń bo lato coraz bliżej ;P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj bylam na spacerze a dziś też ćwiczę😊 nigdy nie może być spokoju :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam odpowiedź od swojej lekarz że mamy dalej robić badania do inseminacji i umawiać się na wizytę kwalifikującą. Jutro muszę dzwonić i zmieniać cel wizyty i umawiać się na cytologie i wymazy. Czyli jednak robimy inseminacje 😉 i jak tam poćwiczylas dzisiaj? Bo ja tak 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super czyli jakiś plus 🥰 ja nie poćwiczyłam bo brakło mi czasu, ale za to z mężem byłam na spacerze i się wypitolilam 😂
    Ogólnie kiepski dziś dzień byłam na cmentarzu bo dziś rocznica śmierci mojej przyjaciółki... Mam wrażenie że to jakiś sen i że poprostu się tyle nie widziałyśmy a nie ze jej nie ma...
    Przepraszam że tak trochę się wygadałam...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma problemu zawsze możesz się wygadać tutaj. Bardzo współczuję Ci straty, to wszystko bywa takie nie sprawiedliwe niektórzy nie mają szansy żeby doświadczyć tylu rzeczy w swoim życiu bo za szybko odchodzą 😔 przytulam Cię mocno, wirtualnie ale mocno 😙 a nic się nie stało? Ja dzisiaj od rana same przygody, zepsuł się zamek w drzwiach i ani ja wyjść ani nikt nie mógł wejść i myślałam że jak wyjdę przez okno to otworze kluczem z drugiej strony i tak zrobiłam, wyskoczyłam oknem a tu dupa kluczem tez nie idzie i wtedy doszło do mnie ze jak teraz wejdę do domu 🤣🤣 i się gramoliłam tym oknem znowu hahha no komedia 🤣🤣 aż w końcu stary wrócił wcześniej rozwalił zamek i jakoś poszło

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie ❤️ nie nic się nie stało ale zjechałam z górki także śmiesznie było 😂 o to też miałaś nieźle akcje dzisiaj ważne że udało się jakoś wejść przez to okno bo co wtedy byś zrobila 😅 a w bloku mieszkacie czy w domku? A ja wczoraj do mojego że jak mają być dzieci jak nie ma sexu do cholery... Jakiś taki zamulony jest nie swój mam nadzieję że to mu minie... A Ty jak tam? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W domu dlatego dałam jakoś radę. Jakbym nie wlazła to bym do sąsiadów poszła 😜 albo by mąż musiał przyjechać bo i tak ma 5 minut samochodem z pracy. Masz rację nimi trzeba czasami mocno potrząsnąć. Może ma jakiś trudniejszy okres teraz, faceci czasami tylko udają twardych. A u mnie jakoś leci, znowu zapowiada się weekend ze znajomymi 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to super, ja myślałam że w centrum gdzies mieszkacie :p dzisiaj to załatwię bo mam bóle jajnika to owu pewnie i go przycisnę 🥰 o to super ja niestety żadnych planów chyba że pojedziemy do męża siory

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie prawie w centrum 🤣 tak dzisiaj go ciśnij koniecznie. Ja jakos nie mam ochoty na sex... jakos mnie na przemyślenia wzięło 😂 ah te babskie myślenie 😜 ale jutro idę na depilację bikini to może się wystawie do męża prędzej 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie przemyślenia? Ja niby owu ale też jakoś nie do końca i tak bardzo nie czuć tego jajnika więc nie wiem... Haha no pewnie będzie okazja 😊😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem jakieś takie głupie ostatnio też się rzadko kochamy i jakoś nie czuję żebym go dalej kręciła, przejdę nago po pokoju a on nic. Jak ja nie zainicjuje sexu to nie ma nic. Haha a według kalendarzyka owulacja powinna być? No próbuj trzeba się starać w te dni 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kurna jak u nas! Nie rozumiem tego to samo myślę co Ty..... Tak no i przeważnie jak byłam na monitoringu to tak właśnie wychodziło że jest owulacja...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kochana chciał nie chciał trzeba chłopa brać w obroty 😉 tylko gorzej jak on nie chce i odmówi to wtedy domyślam się jak się czujesz. Dla mnie że facet odmawia sexu to jakaś porażka ja się wtedy taka zjechana czuję... teraz u nas w łóżku każde w swoim telefonie u tyle... ja już przestałam proponować i jak nie trzeba to nie ma sexu. A trzeba tylko jak jakieś badania albo coś takiego

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziwo wczoraj nie oponował no ale tutaj się z Tobą zgodzę że jak odmówi to też się czuje strasznie... Ogólnie nie rozumiem facetów jak kiedyś to mógł codziennie a teraz już nie potrzeba... Mój jest 6 lat starszy ode mnie ale bez przesady 😊 i w łóżku to samo telefony, ja już się nauczyłam że swój odkładam i w jego się lampie to puszcza jakieś filmiki więc ogladamy razem 😄 myślałam że jestem sama a tu proszę

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak ja ja też myślałam że tylko u mnie tak to wygląda... mój jest straszy tylko o rok. Kiedyś to mogliśmy zawsze i wszędzie myślałam że po ślubie to się nie zmieni a jednak się zmieniło. No to dobrze sex w te dni udany 😉 jutro powtórka 😜 bo tak co 2-3 dni podobno przy staraniach trzeba

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm u nas z rok po ślubie był jeszcze ciekawy, chyba jak zaczęliśmy się starać i zaczęło się nie udawać to tak jakoś się oziembilo... Hehe no właśnie w niedzielę był ten wypadek z krwią i chyba się bał wczoraj ale nic nie było więc dobrze... Dziś jedzie na noc ale jutro piąteczek to się coś pomyśli ❤️ rok to nie dużo 😊 chociaż 6 lat też u nas jakoś nie widać :) ile jesteście po ślubie?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sierpniu nam minie 11 lat 😉 kawałek czasu juz za nami. Dobrze starajcie się 😁 ja umówiłam się na poniedziałek na pobranie cytologie i wymazów w następną sobotę jedziemy oboje na badania krwi a wizytę orzeczenie do inseminacji mamy 5 marca i zaczynamy 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurna to sporo :) u nas w tym roku 13 lat razem a tylko 3 po ślubie 😂 o super to działacie mam nadzieję że badania wszystkie dobrze wyjdą 🤞❤️

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ