Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jak miło obudzić się bez bólu głowy i z chęcią do pracy 😁 a co u Ciebie? Spokój z plamieniami? Mi się okres już powinien skończyć a jeszcze się coś ciągnie.... czy my kiedyś będziemy miały normalnie cały cykl? 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to dziś ledwo żywa śpiąca i najchętniej bym poszła dalej spać 😊 już wczoraj nie miałam plamień tylko ten jeden dzień więc dziwne.... Hehe no masakra powiem Ci z tymi cyklami...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh to Ty dzisiaj masz tak ja wczoraj... ta pogoda jakaś taka dziwna jest. Ja nie wiem kiedy mi się teraz ten okres skończy :P eh daj spokój mamy przesrane zawsze :P dzisiaj wracam do swoich ćwiczeń bo lato coraz bliżej ;P

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj bylam na spacerze a dziś też ćwiczę😊 nigdy nie może być spokoju :p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam odpowiedź od swojej lekarz że mamy dalej robić badania do inseminacji i umawiać się na wizytę kwalifikującą. Jutro muszę dzwonić i zmieniać cel wizyty i umawiać się na cytologie i wymazy. Czyli jednak robimy inseminacje 😉 i jak tam poćwiczylas dzisiaj? Bo ja tak 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super czyli jakiś plus 🥰 ja nie poćwiczyłam bo brakło mi czasu, ale za to z mężem byłam na spacerze i się wypitolilam 😂
    Ogólnie kiepski dziś dzień byłam na cmentarzu bo dziś rocznica śmierci mojej przyjaciółki... Mam wrażenie że to jakiś sen i że poprostu się tyle nie widziałyśmy a nie ze jej nie ma...
    Przepraszam że tak trochę się wygadałam...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma problemu zawsze możesz się wygadać tutaj. Bardzo współczuję Ci straty, to wszystko bywa takie nie sprawiedliwe niektórzy nie mają szansy żeby doświadczyć tylu rzeczy w swoim życiu bo za szybko odchodzą 😔 przytulam Cię mocno, wirtualnie ale mocno 😙 a nic się nie stało? Ja dzisiaj od rana same przygody, zepsuł się zamek w drzwiach i ani ja wyjść ani nikt nie mógł wejść i myślałam że jak wyjdę przez okno to otworze kluczem z drugiej strony i tak zrobiłam, wyskoczyłam oknem a tu dupa kluczem tez nie idzie i wtedy doszło do mnie ze jak teraz wejdę do domu 🤣🤣 i się gramoliłam tym oknem znowu hahha no komedia 🤣🤣 aż w końcu stary wrócił wcześniej rozwalił zamek i jakoś poszło

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie ❤️ nie nic się nie stało ale zjechałam z górki także śmiesznie było 😂 o to też miałaś nieźle akcje dzisiaj ważne że udało się jakoś wejść przez to okno bo co wtedy byś zrobila 😅 a w bloku mieszkacie czy w domku? A ja wczoraj do mojego że jak mają być dzieci jak nie ma sexu do cholery... Jakiś taki zamulony jest nie swój mam nadzieję że to mu minie... A Ty jak tam? :)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W domu dlatego dałam jakoś radę. Jakbym nie wlazła to bym do sąsiadów poszła 😜 albo by mąż musiał przyjechać bo i tak ma 5 minut samochodem z pracy. Masz rację nimi trzeba czasami mocno potrząsnąć. Może ma jakiś trudniejszy okres teraz, faceci czasami tylko udają twardych. A u mnie jakoś leci, znowu zapowiada się weekend ze znajomymi 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to super, ja myślałam że w centrum gdzies mieszkacie :p dzisiaj to załatwię bo mam bóle jajnika to owu pewnie i go przycisnę 🥰 o to super ja niestety żadnych planów chyba że pojedziemy do męża siory

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie prawie w centrum 🤣 tak dzisiaj go ciśnij koniecznie. Ja jakos nie mam ochoty na sex... jakos mnie na przemyślenia wzięło 😂 ah te babskie myślenie 😜 ale jutro idę na depilację bikini to może się wystawie do męża prędzej 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie przemyślenia? Ja niby owu ale też jakoś nie do końca i tak bardzo nie czuć tego jajnika więc nie wiem... Haha no pewnie będzie okazja 😊😄

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem jakieś takie głupie ostatnio też się rzadko kochamy i jakoś nie czuję żebym go dalej kręciła, przejdę nago po pokoju a on nic. Jak ja nie zainicjuje sexu to nie ma nic. Haha a według kalendarzyka owulacja powinna być? No próbuj trzeba się starać w te dni 😉

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kurna jak u nas! Nie rozumiem tego to samo myślę co Ty..... Tak no i przeważnie jak byłam na monitoringu to tak właśnie wychodziło że jest owulacja...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kochana chciał nie chciał trzeba chłopa brać w obroty 😉 tylko gorzej jak on nie chce i odmówi to wtedy domyślam się jak się czujesz. Dla mnie że facet odmawia sexu to jakaś porażka ja się wtedy taka zjechana czuję... teraz u nas w łóżku każde w swoim telefonie u tyle... ja już przestałam proponować i jak nie trzeba to nie ma sexu. A trzeba tylko jak jakieś badania albo coś takiego

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziwo wczoraj nie oponował no ale tutaj się z Tobą zgodzę że jak odmówi to też się czuje strasznie... Ogólnie nie rozumiem facetów jak kiedyś to mógł codziennie a teraz już nie potrzeba... Mój jest 6 lat starszy ode mnie ale bez przesady 😊 i w łóżku to samo telefony, ja już się nauczyłam że swój odkładam i w jego się lampie to puszcza jakieś filmiki więc ogladamy razem 😄 myślałam że jestem sama a tu proszę

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak ja ja też myślałam że tylko u mnie tak to wygląda... mój jest straszy tylko o rok. Kiedyś to mogliśmy zawsze i wszędzie myślałam że po ślubie to się nie zmieni a jednak się zmieniło. No to dobrze sex w te dni udany 😉 jutro powtórka 😜 bo tak co 2-3 dni podobno przy staraniach trzeba

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm u nas z rok po ślubie był jeszcze ciekawy, chyba jak zaczęliśmy się starać i zaczęło się nie udawać to tak jakoś się oziembilo... Hehe no właśnie w niedzielę był ten wypadek z krwią i chyba się bał wczoraj ale nic nie było więc dobrze... Dziś jedzie na noc ale jutro piąteczek to się coś pomyśli ❤️ rok to nie dużo 😊 chociaż 6 lat też u nas jakoś nie widać :) ile jesteście po ślubie?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2021, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sierpniu nam minie 11 lat 😉 kawałek czasu juz za nami. Dobrze starajcie się 😁 ja umówiłam się na poniedziałek na pobranie cytologie i wymazów w następną sobotę jedziemy oboje na badania krwi a wizytę orzeczenie do inseminacji mamy 5 marca i zaczynamy 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurna to sporo :) u nas w tym roku 13 lat razem a tylko 3 po ślubie 😂 o super to działacie mam nadzieję że badania wszystkie dobrze wyjdą 🤞❤️

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ