szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
No o dobrze wmawiaj sobie może to też jakis sposób 😁 zobaczysz że za rok będziemy pisać jakie mamy sposoby żeby wyspać się w godzinę bo tak nam dzieciaki dadzą popalić 🤣🤣😁 kurde a mnie wyrwał jakis bol podbrzusza ze snu jak na okres ale mam akurat dni płodne więc nie wiem czemu aż tak boli i w sumie musiałam iść na kibelek a teraz mi nie dobrze, jeszcze mi tylko grypy żołądkowej potrzeba ehh
-
Miałam się spytać... a wy tyle się staracie i kiedyś coś zaskoczyło? Przepraszam za bezpośredniość ale już dawno miałam się spytać...
Dziś mnie tak moja bratowa wyprowadziła z równowagi że nie mogę się uspokoić... ale przejdzie mi... szczerze mam nadzieję na ten cykl tyle rzeczy wypróbowałam no ale zobaczymy -
A co Ci zrobiła? Tak naturalnie 2 razy ale raz ciąża biochemiczna a raz poronienie zaraz na początku starań później pierwsza inseminacja udana ale poroniłam no i ostatnio biochemiczna. Więc tak naturalnie coś się chciało wydarzyć dlatego teraz inseminacja żeby może pomóc tej naturze trochę. Mam nadzieję że wszystko się uda 😁😁 zobaczysz że będzie w końcu dobrze
-
A ogólnie menda z niej przyszła do naszego domu i się panoszy... ogólnie nie odzywam się z bratem... dłuższy temat ale okazał się ch... moja historia życiowa jest bardzo bujna i tragiczna także może przez to nam nie wychodzi jakoś... wierzę że się uda wreszcie 🥰
-
I jak tam? Jadłaś coś nie zdrowego? 😁😁 Bo ja tak a teraz pije piwko i dołącze się do Ciebie i tego jak sie czujesz mając w okół ciężarne koleżanki. Ja się właśnie dowiedziałam że żona wspólnika mojego męża jest w ciąży z drugim... ehh dobrze że w piątek była promocja w biedrze na piwo że kupujesz 24 a 12 masz gratis i stary kupił 24 desperadosy 🤣🤣🤣 i już sie raczymy
-
Tak jadłam burgera w kfc😁 a teraz usypiam na krześle normalnie idę się ogarnąć i spać jutro mam zbadać progesteron i mnie kusi żeby betę to będzie 4 dni przed okresem ale nie wiem... Ja pierdykam to masz rację piwko obowiązkowo 😉 ale nie zapominaj ten rok będzie nasz;)
Hmm teraz doczytałam że powinno być 7 dni przed miesiączka badanie progesteronu a a przy cyklach 28 dniowych w 21-23 dc... hmm a ja jestem 7 dni po owu ... ciekawe czy mi coś wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 21:49