X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama chciałam łopatą pomachać 🤣 myślę że u nas to samo co u Was 😁 ja za tydzień okres i znowu zaczynam odliczanie... ech to jest strasznie męczące będzie czy nie będzie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak niby o tym nie myślisz albo chociaż się starasz a i tak jak się zbliża ten termin to już zaczynamy się czegoś doszukiwać i myśleć... ehh masakra .ale i tak trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie trochę chore jesteśmy 🤣 tym razem sobie wmawiam ze juz jestem w ciąży 😅 może wreszcie się spelni :) dziękuję jesteś kochana i wierzę że u Ciebie tez będzie pięknie ❤

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No o dobrze wmawiaj sobie może to też jakis sposób 😁 zobaczysz że za rok będziemy pisać jakie mamy sposoby żeby wyspać się w godzinę bo tak nam dzieciaki dadzą popalić 🤣🤣😁 kurde a mnie wyrwał jakis bol podbrzusza ze snu jak na okres ale mam akurat dni płodne więc nie wiem czemu aż tak boli i w sumie musiałam iść na kibelek a teraz mi nie dobrze, jeszcze mi tylko grypy żołądkowej potrzeba ehh

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech tak będzie jak mówisz 😁 właśnie miałam pytać co nie spisz o tej porze.... mam nadzieję że to nic takiego , może z wczorajszych nerwów ...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak bo dzisiaj już jest ok. Głupie babsko mnie aż tak wkurzyło 😂 jejku ile śniegu u mnie pół nocy płóg jeździł i piaskarki więc i tak ciężko było spać. I w takie dni doceniam zdalna pracę. A Ty jak dzisiaj dojechałaś do pracy?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już lepiej się czujesz? Zima w tym roku dowaliła ale moze to dobrze wymrozi te wirusy i robactwo całe . Oj zazdroszczę Ci tej zdalnej pracy 😁 a ja dziś już lepiej chociaż u nas na wsi to bardzo biało 😆

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam się spytać... a wy tyle się staracie i kiedyś coś zaskoczyło? Przepraszam za bezpośredniość ale już dawno miałam się spytać...
    Dziś mnie tak moja bratowa wyprowadziła z równowagi że nie mogę się uspokoić... ale przejdzie mi... szczerze mam nadzieję na ten cykl tyle rzeczy wypróbowałam no ale zobaczymy

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ci zrobiła? Tak naturalnie 2 razy ale raz ciąża biochemiczna a raz poronienie zaraz na początku starań później pierwsza inseminacja udana ale poroniłam no i ostatnio biochemiczna. Więc tak naturalnie coś się chciało wydarzyć dlatego teraz inseminacja żeby może pomóc tej naturze trochę. Mam nadzieję że wszystko się uda 😁😁 zobaczysz że będzie w końcu dobrze

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie menda z niej przyszła do naszego domu i się panoszy... ogólnie nie odzywam się z bratem... dłuższy temat ale okazał się ch... moja historia życiowa jest bardzo bujna i tragiczna także może przez to nam nie wychodzi jakoś... wierzę że się uda wreszcie 🥰

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to faktycznie jakieś zawirowania rodzinne masz... ale to chyba u każdego takie mój mąż też się ze swoją siostrą nie odzywa

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no widzisz własnie to wszystko wychodzi, przeważnie jeśli chodzi o majątek... a tam szkoda gadac ale kiedys wypadałoby napisać książke o tym :D

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha oj tak .... mówią że z rodziną to się dobrze tylko na zdjęciach wychodzi 😜😜😜 i to chyba prawda.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu powiem Ci ze nawet na zdjęciach źle 🤣 przyejchalam do domu pewna że dorwe meza na małe co nie co a on już na noc pojechał 😪 jeszcze telefon mi padł w pracy nic nie wiedziałam:p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj współczuję, ja też miałam ochotę dzisiaj na umci umci 🤣🤣 a tu jak zwykle nic z tego 😜😜 no to mamy nudne wieczory i noc 😕 ja to już nie wiem kiedy ktoś mnie dotknie w końcu sam z siebie....

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Cie rozumiem i nie rozumiem facetów... tego ze im się nie chce... Ja chociaż z siostrzenica poszłam na spacer ale dziś mam taką ochotę na fast fooda...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe zachcianki? :P:P nie wiem co jest z tymi facetami, myślę, że oni już sobie myślą że mają żony już jesteśmy ich i nie muszą się starać... ale nie tędy droga panowie kobieta musi być zawsze adorowana ;)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak i dziś ja możliwe że spełnię 😁 Oj tak masz rację... my się staramy cały czas

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam? Jadłaś coś nie zdrowego? 😁😁 Bo ja tak a teraz pije piwko i dołącze się do Ciebie i tego jak sie czujesz mając w okół ciężarne koleżanki. Ja się właśnie dowiedziałam że żona wspólnika mojego męża jest w ciąży z drugim... ehh dobrze że w piątek była promocja w biedrze na piwo że kupujesz 24 a 12 masz gratis i stary kupił 24 desperadosy 🤣🤣🤣 i już sie raczymy

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jadłam burgera w kfc😁 a teraz usypiam na krześle normalnie idę się ogarnąć i spać;) jutro mam zbadać progesteron i mnie kusi żeby betę to będzie 4 dni przed okresem ale nie wiem... Ja pierdykam to masz rację piwko obowiązkowo 😉 ale nie zapominaj ten rok będzie nasz;)

Hmm teraz doczytałam że powinno być 7 dni przed miesiączka badanie progesteronu a a przy cyklach 28 dniowych w 21-23 dc... hmm a ja jestem 7 dni po owu ... ciekawe czy mi coś wyjdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 21:49

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ