Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama chciałam łopatą pomachać 🤣 myślę że u nas to samo co u Was 😁 ja za tydzień okres i znowu zaczynam odliczanie... ech to jest strasznie męczące będzie czy nie będzie...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak niby o tym nie myślisz albo chociaż się starasz a i tak jak się zbliża ten termin to już zaczynamy się czegoś doszukiwać i myśleć... ehh masakra .ale i tak trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie trochę chore jesteśmy 🤣 tym razem sobie wmawiam ze juz jestem w ciąży 😅 może wreszcie się spelni :) dziękuję jesteś kochana i wierzę że u Ciebie tez będzie pięknie ❤

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No o dobrze wmawiaj sobie może to też jakis sposób 😁 zobaczysz że za rok będziemy pisać jakie mamy sposoby żeby wyspać się w godzinę bo tak nam dzieciaki dadzą popalić 🤣🤣😁 kurde a mnie wyrwał jakis bol podbrzusza ze snu jak na okres ale mam akurat dni płodne więc nie wiem czemu aż tak boli i w sumie musiałam iść na kibelek a teraz mi nie dobrze, jeszcze mi tylko grypy żołądkowej potrzeba ehh

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech tak będzie jak mówisz 😁 właśnie miałam pytać co nie spisz o tej porze.... mam nadzieję że to nic takiego , może z wczorajszych nerwów ...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak bo dzisiaj już jest ok. Głupie babsko mnie aż tak wkurzyło 😂 jejku ile śniegu u mnie pół nocy płóg jeździł i piaskarki więc i tak ciężko było spać. I w takie dni doceniam zdalna pracę. A Ty jak dzisiaj dojechałaś do pracy?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już lepiej się czujesz? Zima w tym roku dowaliła ale moze to dobrze wymrozi te wirusy i robactwo całe . Oj zazdroszczę Ci tej zdalnej pracy 😁 a ja dziś już lepiej chociaż u nas na wsi to bardzo biało 😆

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam się spytać... a wy tyle się staracie i kiedyś coś zaskoczyło? Przepraszam za bezpośredniość ale już dawno miałam się spytać...
    Dziś mnie tak moja bratowa wyprowadziła z równowagi że nie mogę się uspokoić... ale przejdzie mi... szczerze mam nadzieję na ten cykl tyle rzeczy wypróbowałam no ale zobaczymy

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ci zrobiła? Tak naturalnie 2 razy ale raz ciąża biochemiczna a raz poronienie zaraz na początku starań później pierwsza inseminacja udana ale poroniłam no i ostatnio biochemiczna. Więc tak naturalnie coś się chciało wydarzyć dlatego teraz inseminacja żeby może pomóc tej naturze trochę. Mam nadzieję że wszystko się uda 😁😁 zobaczysz że będzie w końcu dobrze

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie menda z niej przyszła do naszego domu i się panoszy... ogólnie nie odzywam się z bratem... dłuższy temat ale okazał się ch... moja historia życiowa jest bardzo bujna i tragiczna także może przez to nam nie wychodzi jakoś... wierzę że się uda wreszcie 🥰

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to faktycznie jakieś zawirowania rodzinne masz... ale to chyba u każdego takie mój mąż też się ze swoją siostrą nie odzywa

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no widzisz własnie to wszystko wychodzi, przeważnie jeśli chodzi o majątek... a tam szkoda gadac ale kiedys wypadałoby napisać książke o tym :D

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha oj tak .... mówią że z rodziną to się dobrze tylko na zdjęciach wychodzi 😜😜😜 i to chyba prawda.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu powiem Ci ze nawet na zdjęciach źle 🤣 przyejchalam do domu pewna że dorwe meza na małe co nie co a on już na noc pojechał 😪 jeszcze telefon mi padł w pracy nic nie wiedziałam:p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj współczuję, ja też miałam ochotę dzisiaj na umci umci 🤣🤣 a tu jak zwykle nic z tego 😜😜 no to mamy nudne wieczory i noc 😕 ja to już nie wiem kiedy ktoś mnie dotknie w końcu sam z siebie....

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Cie rozumiem i nie rozumiem facetów... tego ze im się nie chce... Ja chociaż z siostrzenica poszłam na spacer ale dziś mam taką ochotę na fast fooda...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe zachcianki? :P:P nie wiem co jest z tymi facetami, myślę, że oni już sobie myślą że mają żony już jesteśmy ich i nie muszą się starać... ale nie tędy droga panowie kobieta musi być zawsze adorowana ;)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak i dziś ja możliwe że spełnię 😁 Oj tak masz rację... my się staramy cały czas

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam? Jadłaś coś nie zdrowego? 😁😁 Bo ja tak a teraz pije piwko i dołącze się do Ciebie i tego jak sie czujesz mając w okół ciężarne koleżanki. Ja się właśnie dowiedziałam że żona wspólnika mojego męża jest w ciąży z drugim... ehh dobrze że w piątek była promocja w biedrze na piwo że kupujesz 24 a 12 masz gratis i stary kupił 24 desperadosy 🤣🤣🤣 i już sie raczymy

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jadłam burgera w kfc😁 a teraz usypiam na krześle normalnie idę się ogarnąć i spać;) jutro mam zbadać progesteron i mnie kusi żeby betę to będzie 4 dni przed okresem ale nie wiem... Ja pierdykam to masz rację piwko obowiązkowo 😉 ale nie zapominaj ten rok będzie nasz;)

Hmm teraz doczytałam że powinno być 7 dni przed miesiączka badanie progesteronu a a przy cyklach 28 dniowych w 21-23 dc... hmm a ja jestem 7 dni po owu ... ciekawe czy mi coś wyjdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 21:49

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ